Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Problemi mendoj une nuk qendron ne ate ,sa i perket nje xhamie ,sepse xhamia apo feja ,ne esncen e saj ,nuk i rezikon serbet...Ne kete rast serbet i rrezikon fakti i kethimit, te atyre shqiptare qe jane shperngulur me dhune nga ajo pjese, dhe integrimi i ketij qyteti si nje tersi administrative...Kjo eshte ajo, qe do ti prishte planet megallomane serbe ,e jo nje xhami...!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Problemi mendoj une nuk qendron ne ate ,sa i perket nje xhamie ,sepse xhamia apo feja ,ne esncen e saj ,nuk i rezikon serbet...Ne kete rast serbet i rrezikon fakti i kethimit, te atyre shqiptare qe jane shperngulur me dhune nga ajo pjese, dhe integrimi i ketij qyteti si nje tersi administrative...Kjo eshte ajo, qe do ti prishte planet megallomane serbe ,e jo nje xhami...!
    Po kujt po i thua se?Drenicakut-a?Jo more ai nuk shef me larg se hunda qe besa!Atij nuk i pengon Kisha ortodokse qe u ngrit ne ate vend ku kurr nuk kishte kishe,dhe ndriqohet me aq reflektor,sa do te ndriqohej i tere qyteti,po kjo nuk i pengon zotriut!Edhe nese askush nuk hyne ne ate xhami,ajo ishte aty,dhe duhet te ndertohet pse jo,kur perball xhamis u ndertua nje permendore kinse te vraret nga gjenocidi i shqiptarve ndaj serbve(gje qe nuk qendron)pse si pengon Drenicakut nuk dij?!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •