Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Qdo gjami me shume ne kosove do te jet nje hall me shume per shqiptaret
    edhe ata te pakte qe i vizitojne kishat kane me perfundue ne xhami lexo dhe shiqo deklaraten e priftit ne Amerike ..,,

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    edhe ata te pakte qe i vizitojne kishat kane me perfundue ne xhami lexo dhe shiqo deklaraten e priftit ne Amerike ..,,
    Pse qfar ka te pa vertet ne fjalimin e priftit,eshte i zhgenjyer prifti ne popull,ka ber shum per kete popull dhe tani ky popull qe lirin e fitoi po nga te krishteret eshte duke tregu se nuk e meriton lirin.
    Si e spjegon ti qe shqiptaret sot ne shume raste jan gjend me arab duke planifiku terrorizem kunder amerikes,dhe po kjo amerik na ka shpetu na asgjasimi.
    A eshte ne rregull qe dikush kur te ofron buk ne ta gjuajm me gur,prandaj prifti nga deshprimi ka then se serbia eshte dasht ...............

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pse qfar ka te pa vertet ne fjalimin e priftit,eshte i zhgenjyer prifti ne popull,ka ber shum per kete popull dhe tani ky popull qe lirin e fitoi po nga te krishteret eshte duke tregu se nuk e meriton lirin.
    Si e spjegon ti qe shqiptaret sot ne shume raste jan gjend me arab duke planifiku terrorizem kunder amerikes,dhe po kjo amerik na ka shpetu na asgjasimi.
    A eshte ne rregull qe dikush kur te ofron buk ne ta gjuajm me gur,prandaj prifti nga deshprimi ka then se serbia eshte dasht ...............
    nuk e lun as topi kete qe ke thene,
    me ne fund dikush qe po e mendon si une.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ah bre ,,Drenicak''Po pse more nuk shiqon do pune tjera,po nuk eshte qellimi i Xhamis e Zoteri po eshte qellimi i marrjes se asej pjese,xhamija ishte,nuk kerkojm te ndertojm,dicka cka nuk ishte!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 05-03-2010 më 19:41
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ah bre ,,Drenicak''Po pse more nuk shiqon do pune tjera,po nuk eshte qellimi i Xhamis e Zoteri po eshte qellimi i marrjes se asej pjese,xhamija ishte,nuk kerkojm te ndertojm,dicka cka nuk ishte!
    Oj qikë le se me shka je kah fol, ku din met tregu shkau i prokuples çka je tu e vet ti, le hiqu tij qitash edhe pak krejt forumi kena me ja ba rrafsh se e kena pa qe i ka shit drut
    15€ 10 metra dru (fal i ka jep)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O me gjamia nuk merren territore oj hanum bij,nese deshiron qe te bashkohemi ne qe sot duhet ti kerkoim te gjitha kishat ne kosove sepse jan te tonat,kurse gjamiat te rrenohen sepse nuk jan te tonat vetem keshtu do dalim ne drit,kjo nuk po ju pelqen talibanve te tipit gimqe per ket edh po me shan ne qdo shkrim timin por nejse le te shon sepse ja lejon edhe feja edhe kultura.
    Pra ne shqiptaret duhet fillu luften qe sot (jemi te vonuar)qe te hulumtohen arhivat botrore dhe secila kish qe eshte ne kosove ti kethehet keti populli sepse i takon.
    Perderi sa ne kerkoim qe te ndertohen gjamia te jesh e bindur hanum bija qe punet nuk i kemi mire,as serbia nuk besoi qe do te ndaloi ndertimin e gjamiave sepse e din qe gjamia eshte terri i nje kombi prandaj per serbin arma me e fort eshte qe shqiptaret ti josh ne diqka te huajen.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Perderi sa ne kerkoim qe te ndertohen gjamia te jesh e bindur hanum bija qe punet nuk i kemi mire,as serbia nuk besoi qe do te ndaloi ndertimin e gjamiave sepse e din qe gjamia eshte terri
    Se pari nuk ke te drejt te me quash ,,hanem''(kjo tregon qe je nje turk,i shqiptarizuar).Por si po ma merr mendja mua penges nuk jane as kishat as xhamiat,por njerezit si Ju!Sa keq qe ende nuk dini te percaktoheni se nga po fryen era?!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Se pari nuk ke te drejt te me quash ,,hanem''(kjo tregon qe je nje turk,i shqiptarizuar).Por si po ma merr mendja mua penges nuk jane as kishat as xhamiat,por njerezit si Ju!Sa keq qe ende nuk dini te percaktoheni se nga po fryen era?!
    mire ja bere se edhe ne nje postim tjeter i kam sygjeruar "drenicakut" QE ME SE MIRE ESHTE TE MESON TE SHKRUAN SHQIP SEPSE PO BEN SHUME GABIME

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    a po ju japin buke kishat e xhamijat???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    mire ja bere se edhe ne nje postim tjeter i kam sygjeruar "drenicakut" QE ME SE MIRE ESHTE TE MESON TE SHKRUAN SHQIP SEPSE PO BEN SHUME GABIME
    ha ha ha ha,
    e forte kjo
    sikur te mos ishte qe dhe ti mire do ishte "te meson te shkruan" shqip.

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    a po ju japin buke kishat e xhamijat???
    po perderisa jane te kenaqur ata.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •