Pse qfar ka te pa vertet ne fjalimin e priftit,eshte i zhgenjyer prifti ne popull,ka ber shum per kete popull dhe tani ky popull qe lirin e fitoi po nga te krishteret eshte duke tregu se nuk e meriton lirin.
Si e spjegon ti qe shqiptaret sot ne shume raste jan gjend me arab duke planifiku terrorizem kunder amerikes,dhe po kjo amerik na ka shpetu na asgjasimi.
A eshte ne rregull qe dikush kur te ofron buk ne ta gjuajm me gur,prandaj prifti nga deshprimi ka then se serbia eshte dasht ...............
Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 05-03-2010 më 19:41
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
O me gjamia nuk merren territore oj hanum bij,nese deshiron qe te bashkohemi ne qe sot duhet ti kerkoim te gjitha kishat ne kosove sepse jan te tonat,kurse gjamiat te rrenohen sepse nuk jan te tonat vetem keshtu do dalim ne drit,kjo nuk po ju pelqen talibanve te tipit gimqe per ket edh po me shan ne qdo shkrim timin por nejse le te shon sepse ja lejon edhe feja edhe kultura.
Pra ne shqiptaret duhet fillu luften qe sot (jemi te vonuar)qe te hulumtohen arhivat botrore dhe secila kish qe eshte ne kosove ti kethehet keti populli sepse i takon.
Perderi sa ne kerkoim qe te ndertohen gjamia te jesh e bindur hanum bija qe punet nuk i kemi mire,as serbia nuk besoi qe do te ndaloi ndertimin e gjamiave sepse e din qe gjamia eshte terri i nje kombi prandaj per serbin arma me e fort eshte qe shqiptaret ti josh ne diqka te huajen.
Se pari nuk ke te drejt te me quash ,,hanem''(kjo tregon qe je nje turk,i shqiptarizuar).Por si po ma merr mendja mua penges nuk jane as kishat as xhamiat,por njerezit si Ju!Sa keq qe ende nuk dini te percaktoheni se nga po fryen era?!Perderi sa ne kerkoim qe te ndertohen gjamia te jesh e bindur hanum bija qe punet nuk i kemi mire,as serbia nuk besoi qe do te ndaloi ndertimin e gjamiave sepse e din qe gjamia eshte terri
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
a po ju japin buke kishat e xhamijat???
Krijoni Kontakt