Postuar mė parė nga HELEN OF TROY u pa puna tani duhet te puthemi vetem ne shtepi a po jo mo 2043? Ku te kesh qef ti moj xhan po nuk qe WALI afer nuk ka problem vendi
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY u pa puna tani duhet te puthemi vetem ne shtepi a po jo mo 2043? mi puthjet jane aman nuk ta ha qeni shkopin ty shume e poshter je
Postuar mė parė nga 2043 Ku te kesh qef ti moj xhan po nuk qe WALI afer nuk ka problem vendi mos u mashtro nga Helena i dashur Doktor
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY femra gay thote lol jo po dy meshkuj less fjala GAY perdoret si per meshkuj ashtu edhe per femra...
Vasudhaiva Kutumbakam
Postuar mė parė nga the admiral fjala GAY perdoret si per meshkuj ashtu edhe per femra... ok po less cfare nga del he ma thuaj ?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga gloreta mi puthjet jane aman nuk ta ha qeni shkopin ty shume e poshter je e poshter je vet sepse ke inat qe mua me duan djemte shutttt moj se ta lava koken
Postuar mė parė nga gloreta mos u mashtro nga Helena i dashur Doktor pse mi edhe kjo gay eshte????? booooooooooo
Postuar mė parė nga 2043 pse mi edhe kjo gay eshte????? booooooooooo ku ta di une e shkreta ta thote vete ajo
Postuar mė parė nga gloreta ku ta di une e shkreta ta thote vete ajo aha nuk tregon kyc eshte
U zhdukshin(thnx per mirkuptim)!!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt