3 vjec po me rrahi mami pastaj
sa vjece ishe kur bere dashuri me nje te panjohur
3 vjec po me rrahi mami pastaj
sa vjece ishe kur bere dashuri me nje te panjohur
JO SEKS PARA MARTESE
se kam bere kurre kete gje
po i sa vjeē ishe ?
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
mbreme se di sa i bie
alkoli te ben me dashnore e vertet?
JO SEKS PARA MARTESE
Sa vjeq ishe kur tymose per here te pare ?
skam tymosur ndonjeher
po ti?
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Une se mbaj mend sa vjeq por e di ne cilen klase kam qenkam qen ne klasen e 3-te dhe dhe qika dajes shkojke nuse to burri kanagjegj ishte qkepshin cigare te burrat dhe une me nje tezak timin vodhem disa pako cigare shkuam pas kashte tu pi cigare aty degjum zerin e dajes qe po fliste me diken prej tutes na qe po na shef daja kemi gjujt cigaren ne kasht dhe kemi ik mos te na shef ai . Nuk ka kalu shume kohe i duli flaka e mori tymi atyhen Mendojshin qe u kall tezja
![]()
hahahahhahaha lexues desh dogje fshatin mooo
sa vjeē ishe kur u ngele ne klase ?
Nuk kam ngele ne klase kurrisha nxenes i shkelqyeshem shembullor deri ne te mesmen
Te mesmen vitin e pare mbeta per vjesht mandej te dytin shkelqyeshem te tretin shume mire te katertin shume mire.
Sa vjeq ishit kur jeni rrezuar nga pema![]()
uuuu cma kujtove pemen kam qene 5 vjeē hypa ne pemen e arres dhe doja me fluturu kam rene e kam thyer kemben ateher
sa vjeē ishe kur e kuptove se si beheshin femijet ahahhha
U qfar pyetje moj une edhe tash se di se behen femijet![]()
Po ta dija do ta beja nje qe tani se i dua shume
Sa vjeq ishe kur ti e kuptove kete gje :
Krijoni Kontakt