Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Gramsh: Katër të vdekur në aksident rrugor

Gramsh, 28 Shkurt – Një aksident rrugor ka ndodhur disa minuta më parë në një fshat të rrethit të Gramshit, informon korrespondenti i agjencisë. Paraprakisht nuk ka të dhëna të konfirmuara policore, por një burim në vendngjarje raporton për katër të vdekur.

Gjithçka erdhi pasi një fugon taksi me tetë pasagjerë ka dalë nga rruga si pasojë e humbjes së kontrollit të mjetit, në kohën që po përshkonte rrugën në Grabovë me drejtim qytetin e Gramshit, i thanë agjencisë , burime policore lokale.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ne shume njerez po vdesin ne Shqiperi nga aksidentet ne trafik se ne Afganistan nga plumbat.

Ngushllime per familjaret.

Mungesa e lajmërimit në kohë ka ardhur dhe për faktin se rruga ku ka ndodhur aksidenti nuk përdoret shpesh nga drejtuesit e mjeteve.

Ndërkohë që kërkimet e policisë po vazhdojnë aktualisht në lumin Devoll dhe përgjatë greminës ku ka rënë makina.

Në aksident kanë humbur jetën, Dritan Balla, 38 vjeç. Behar Senkollari, 18 vjeç, Petrit Ahmeti, 20 vjec dhe Elis Sogani, 31 vjeç.

Trupat e tyre nuk janë gjetur ende, pasi mendohet se pas rënies nga forca e goditjes kanë dalë nga makina dhe kanë përfunduar në lumë.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    e pse duhet te shkruaje URGJENT
    ku qendron urgjenca?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Ngushellime per familjaret dhe te afermit e tyre

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    e pse duhet te shkruaje URGJENT
    ku qendron urgjenca?
    Duhet te pyesesh gazetarin
    mbase nga qe policia vajti me vonese?Se po te kishte vajtur ne kohen e duhur ...
    Nga i gjith shkrimi kjo te bere pershtypje?
    Ngushellime per familjet e tyre

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Tragjedi per poullin shqipetare se kan vetura por nuk kanerruge,blejne vetua me pare e pastaj bejne patente.Qe te gjitha keta ne kundershtim me format e mobilitetit,si tek ne.

Ngushellimet e mia me te perzemerta familjes dhe te afermeve.

ngushellime per familjaret.
    shpresojme qe te gjenden trupat te pakten...
    - Frangar, non flectar

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Nju Jork: Thyhet pema nga dëbora dhe lë të vdekur një shqiptarë
    BEQIR SINA
    New York City - 46-vjeçari, i cili ishte goditur në kokë dhe mbeti i vdekur në vend- kur një pemë e vjetër në Parkun qendror "Centarl Pak", në mes të qytetit të Nju Jorkut u thye dje për shkak të dëborës së madhe, sipas shtypi njujorkas, të dielën, thuhet se ishte për fat të keq një emigrantë nga Shqipëria, i cili kishte emigruar në SHBA, dhjetë vite më parë.

Të afërmit dhe policia mendojnë se Elmaz Qyra, sapo kishte dalë nga puna në këtë zonë, nga New York Athletic Club, kur ai u bë viktimë e këtij aksidenti të rrallë në Nju Jork. "Ikja e tij ishte ëndrra e tij për të ardhur në Amerikë, dhe për të siguruar një jetë më të mirë për familjen e tij, "tha një miku i tij, Cesar Zuzunaga. "Ai ishte gjithmonë pran familjes së tij dhe ai ishte familjar i mirë, i mirë dhe i dashur për ne këtu."

Sytë e saj të kuq nga të qarat, ishin të vajzës së tij Erisë, shkruan Daily News, vajzës së një njeriu zemërthyer në Brooklyn, të cilës dje i vdiq babai i saj në moshën 46 vjeçare.

"Unë humba babain tim," qante Erisa Qyra, vajza e tij 18 vjeçe, shkruan gazeta Daily News, të dielën, të cilën e kishte intervistuar jashtë shtëpisë, në lagjen Dyker Heights në Bruklin. "Ai preku zemrat e shumë njerëzve ... Ai ishte personi më i dashur në të gjithë botën", qante Erisa vajza e tij.

Qyra- ishte punëtorë në New York Athletic Club në Central Park në Mahattan- Nju Jork, ku ai punoi si kamerier, ku ai shpesh nga që i pëlqente për të shkurtuar rrugën kalonte përmes parkut për në shtëpinë e tij në anën tjetër rrugës.

Elmaz Qyra është një emigrant shqiptar, i cili pasi erdhi vetë në SHBA më pas e solli gruan e tij dhe dy fëmijët në Nju Jork, 10 vjet më parë. Kështu që ai shumë shpejt ra në dashuri me qytetin më të madh të botës - metropolin botëror Nju Jorkun, thanë miqtë e tij.

"Ne do të rrinim gjithmonë pas punës dhe pinim një kafe, sipas zakonit që kemi ne shqiptarët", tha Arjan Kadiu, 39 vjeç, një nga miqtë e të ndjerit, të cilët u mblodhën në shtëpinë Qyra, dje për ngushëllime.

I biri 14 vjeçar Kleo Qyra solli kujtimet me babanë e tij gjatë një udhëtimi familjar në liqenin e Xhorxhias verën e kaluar. Ai dhe babai i tij kaluan disa ditë në bukuritë natyrore, në peshkim dhe kajak. Fqinjët thanë se ata ende nuk mund ta kuptojnë se si ai ra viktimë e një aksidenti të tillë fatal.

Anëtarët e familjes së tij thanë për shtypin njujorkas se ai ishte adhurues i dëborës, i pëlqente të shëtiste dhe të bënte fotografi kur binte dëborë në qytet. "Ai e donte shumë parkun ishte frekuentues i rregullt i shëtitjeve në park”.

bota sot

--

i hypa nje dizaj furgonit tiran-durres..
    ecte si i cmendur shoferi nje far katundari nga keta te ardhurit nga p semes qe kane nga 4-5 vila tre katshe neper bathore ne toka te vjedhura me kallash e namik dokle ruc..
    ngadal i thash un se jemi gjith kta njerez ketyu..
    ik o pi.rdhu tha.. un do eci shpejt te bej sa me shum rrug tha e spyes per juve..
    mbaje i thash un .. se do zbres..
    ktu nuk e mbaj po do e ndaloj ne vor.. tha kapadaiu..
    ketu mbaje thash se ta perndridh qafen i thash si te zogut..
    e mbajti pisi e zbrita un e ca tjere..
    e ja shkeli qelbaniku.. prap..
    me dhimbset ky emigranti qe i erdh nga nuk e pret.. por ne shqiperi.. duhet dhe njerzit vet te ken kujdes..
    mo hyp tek makina e zagarit.. se te hedh ne gremine..pik..

ngushellime familjareve

-

Ngushellime familjeve
    Cfare lloj fati dhe ky te vdesesh keshtu...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •