T'ia besosh fshehtësinë gruas,është njejtë si t'i fshehësh paratë nën xham.
LOOOOOL
Sikur ke fshehur leket e 15-ditshit ke celulari qe sdo te ta preki
looooool kjo po qe ishte e bukurKjo gjë ka dhe anët negative të saj pasi ajo zakonisht tregon xhelozi, mungesë respekti dhe pasiguri dhe ka prije që të çojë drejt tradhtisë në një çift.
Se mor vesh se ceshte kjo alergji nga leximi i sms-ve. Nqs do qe te mi exoj sms le ti lexoje, se mos do gjeje ndonje bombe. Gjithashtu, du mos te kem frike me ja rek ceularin se mos i nge hatri ose se mos reagon si xhader. Fundja fundit, nje femer e tile, fsheh dicka, se cmund te fshehi tjtr ne sms ose nr pervec shoqerine dhe punes.
Deshira e ekzagjerume per ta be tragjike kur i/e dashuri/a te shofin celularin eshte nje budallaik me vete per mendimin tim. Nejse, tipe tie kjo dynja.
NUK ka asgje te keqe te lexohen sms apo foto, apo numrat a ku di une.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 28-02-2010 më 12:26
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
nuk mund ti pergjithesosh gjerat,varet si ke ndertuar raportet ,secili ka menyren e tij ,mendoj se celulari eshte dicka personale dhe nuk ka te drejte te ma kontrolloje kush....
mua mi tregon vet sms e te gjitha lol
ndersa un si tregoj gje .
une nuk lexoj , po dhe ai smi lexon ndonjehere.
kshu jam tip xheloze, po textet nuk i lexoj ama. Cellin sja kontrolloj.![]()
Po te mos doja qe te ma kontrollonte tel, nuk e lej siper tavolines , por e mbyllja me 7 dryna
Cdo njeri ka nje sfere private qe mundohet qe tjetri ta respektoje, varet se sa besim te jep tjetri , qe te mos ja prekesh tel.
Ps. Do me pelqente sikur te me pyste vete , sesa ta kontrollonte n'ceftas.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kur me ka hy dyshimi ja kam lexuar , por spara e bej kete gje , kurse ai yyyhyyyyy binte ne toke deri sa ta shikonte nga a ke zh ke kisha ne tel ,e kush me shkruante sms
Sa stresus eshte mashkulli i tille .
Pse e bente ? me shkakun se me donte shume hahahaha
Pse ja beja ? kot mer per p.o.r.d.h....qe shife un bej cte dua un komandoj ....lol
Krijoni Kontakt