Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une per disa muaj me rradhe ia kontrolloja te dashures mesazhet qe niste dhe mesazhet qe merrte, me ane te internetit.
    jo tekstet e mesazheve, por vetem numrat te cileve i niste sms ose nga te cilet i merrte.
    kjo gje ishte shume monotone. nuk kishte asgje "te dyshimte" dhe pastaj e lashe fare

sa per vete: une i fshij te gjithe mesazhet menjehere sa i lexoj. shumicen e shoqeve i kam me emra meshkujsh. celulari bllokohet automatikisht pas 1 minuti dhe ka nevoje per kod. pastaj kam edhe nje numer tjeter per "raste te veçanta"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Se kam problem edhe po të ma kontrolloj celin, jo për gjë po më ka ngeluar ves i hershëm që e fshij direkt sms-në që më vjen... Gërmo tare i them se qenin e ngordh ke për të gjet

Ndërsa unë s'ja kontrolloj asnjëherë, lëre se ça t'i kontrolloj, mi thotë vetë të gjitha, tëk e tëk një nga një, më do shumë.
    Life's too short to remove USB safely.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    We we we Jack, po sikur pas një mbrëmje romantejshën te shpia e saj, ti zgjohesh në mëngjes e shkon të bësh dush dhe cel ulëret "Boss, you have a text msg" dhe kjo bobja fut durët ta lexoj ?

Apo do dalësh me vrap nga dushi i mbuluar me shkumë si lëkurkuq për mos ta leju atë me e lexu?
    Elegance is an attitude.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    avash avash nje çike
    nese i dashuri yt, apo burri po fle dhe e ka lene celularin ne dhomen tjeter ti nuk e preke fare???
    Fare fare . More edhe le te bjere e le ta kem afer une celin e huj as e zgjas koken per ta pa kush e mer e lene ma me ja hap e lexu ... Ncuq sjam fare kurjoze , biles pertoj me lexu mesazhet e mia ( se per vete as nuk shkruj kurr ). Dhe kur marr sms nuk i fshij asiher , vetem kur mbushet memorja full .. I dite pashe qe kisha sms e para 6 vjeteve , jo qe i kisha rujt me qellim por i kisha harru .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

sa per vete: une i fshij te gjithe mesazhet menjehere sa i lexoj. shumicen e shoqeve i kam me emra meshkujsh. celulari bllokohet automatikisht pas 1 minuti dhe ka nevoje per kod. pastaj kam edhe nje numer tjeter per "raste te veçanta"...
    Boh c'fare masash sigurie
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    We we we Jack, po sikur pas një mbrëmje romantejshën te shpia e saj, ti zgjohesh në mëngjes e shkon të bësh dush dhe cel ulëret "Boss, you have a text msg" dhe kjo bobja fut durët ta lexoj ?

Apo do dalësh me vrap nga dushi i mbuluar me shkumë si lëkurkuq për mos ta leju atë me e lexu?

e marr celin edhe në dush lol... ,

s'më ka bërë vaki në fakt si situatë, po ajo nuk është tipi që i lexon mesazhet e palexuara, i lexon bosi iher (dmth unë ), pastaj kush të jetë e interesuar...
    Life's too short to remove USB safely.

une per disa muaj me rradhe ia kontrolloja te dashures mesazhet qe niste dhe mesazhet qe merrte, me ane te internetit.
    jo tekstet e mesazheve, por vetem numrat te cileve i niste sms ose nga te cilet i merrte.
    kjo gje ishte shume monotone. nuk kishte asgje "te dyshimte" dhe pastaj e lashe fare

Tani ti na i mbushe mendjen per koken time
    e dime mo shume mire qe i vini me emra burra
    si fillim kontollojme ato emra ne liste dhe pastaj emrat e grave
    ska pse ti fshijme duhet te bejme partenerin pak xheloz se ja ti e thua dhe vete e le te dashuren....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mire qe na kujtuat te fshij nje text qe mora nga manageri para 2 ditesh, qe filloi nje blizzard bore dhe kishte merak a arrita mire - A, did u get home yet ? Let me know as soon as you get home, pls. Mike.
    Eshte i shkurter po te fut ne sherr.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mesazhet e celularëve në çift, xhelozi, mungesë respekti dhe pasiguri?
    Milano - Itali, 28 Shkurt – Gjithmonë ka ekzistuar dëshira për të lexuar SMS – të e ardhura në celularin e burrit ose gruas, të fejuarit ose të fejuarës, të dashurës ose të dashurit dhe sipas një studimi kjo dëshirë është tepër e fortë e cila nuk na ndalon dot të mos bëjmë diçka të tillë.

Kjo gjë ka dhe anët negative të saj pasi ajo zakonisht tregon xhelozi, mungesë respekti dhe pasiguri dhe ka prije që të çojë drejt tradhtisë në një çift.

Çdo përmbajtje në mesazhet e celularit janë diçka personale dhe supozohet të mbeten të tilla deri në momentin që ne kërkojmë të shohim përmbajtjen kjo tregon një mungesë respekti në drejtim të partnerit dhe gjithashtu shfaq atë xhelozi duke menduar diçka, që mund të mos jetë e vërtetë.

Shpesh këto janë dhe arsyet të cilat çojnë në një krizë të vërtetë një çift pasi mungesa e besimit është në ndër gjërat primare në një lidhje dhe kur ajo humbet çdo gjë bëhet më e vështirë.
    Flm per informacionin. Interesant, hera e pare qe e degjoj.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mire qe na kujtuat te fshij nje text qe mora nga manageri para 2 ditesh, qe filloi nje blizzard bore dhe kishte merak a arrita mire - A, did u get home yet ? Let me know as soon as you get home, pls. Mike.
    Eshte i shkurter po te fut ne sherr.
    E po he tani tja dergonte burrit nje femer kete cdo theshe ti?
    Nuk do behese njecik xheloze?
    se kam interese a arite
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •