E para një herë,politika nuk është kurvë se do "shkoja" edhe unë me të apo dikush nga ne që aq mirë na "sponsorizojnë" për të ruajtur vijën e partisë dhe për të sharë "kundërshtarët" politikë!!!
Ajo është dashnore e një pjesë të caktuar dhe e ruajtur mirë se mos shkon me të tjerë.
Natyrisht që ka patur ikje nga PD-ja,kthime e përsëri do të ketë.
Pse???
Shumë të ashtuquajtur politikanë e panë PD-në si një magazinë ku mund të merrnin ç'të donin.Dhe deri sa arritën të përfitonin mjaft prej saj, si poste apo rroga të majme,qëndruan,dhe natyrisht që me tu hequr këto "role",u larguan.Kjo nuk është për faj të PD-së por për faj të atyre të paburrëve.
Të qëndrosh 10 apo 15 vjet me Berishën dhe pas kaq shumë vjetëve ta "njohësh" për burrë "të keq",besoj se e kuptoni vetë se i kujt është faji.Unë nuk mund të rri 10 apo 15 vjet me një njeri të keq.Do thoni ju që i lidhte interesi.Atë po them edhe unë.Ndaj nuk duhet gjykuar si faj i Berishës.Faji i vetëm i Berishës ishte dhe është se jo vetëm nuk arriti t'i njohë dot disa por edhe tani nuk po njeh disa të tjerë.Ndaj thashë në fillim që do ketë edhe ikje të tjera.
Krijoni Kontakt