jo be burre as une nuk jam ne kete rast kunder serbeve , po InshAll-llah me lufte nuk behet kjo......e me diplomaci perhajr.(po pak diplomata po kina)
jo be burre as une nuk jam ne kete rast kunder serbeve , po InshAll-llah me lufte nuk behet kjo......e me diplomaci perhajr.(po pak diplomata po kina)
Mitrovicen esht rrezik qe do e humbim ,andaj esht mir te shpetohet ajo qe mund te shpetohet ,po me ket politik komtare, po vonohemi shum.Eshtë e logjikshme se as mitrovicen as presheven ,e kjo esht edhe me e dhemshme.Thon nji fjal popullore kapu ne sen te huaj doli gje mir jo jo shnosh ,po kta lidert tan kurre sju zun ne goj ,bili nji her tju shanit .....oshqiptar kshtu e kshtu ju koft ,bilimi bota do e kuptoi se atje paska shqiptar,Une e di po lideret komtar kan arsye te bisedojn per ate pellemb toke shqiptare ,po ja qe heshti dhe dikur behet vonë,pas perendimit te dillit ska me drit edhe 100 vjet per shgqiptaret e asj kosove lindore te cilet hoqen te zit e ullirit nene regjimin me te eger dhe mbeten prap me shqiptaret. .Vertet me dhimseni.me te mira.
Gabimi me i madhe qe munde te beje kosova eshte nderrimi i veriute te mitrovices me Luginen e presheves nje rajone relativishte shume i varfer njeherishe edhe pjesa me e varfer e serbise
Nderrime te popullsise po nderrime te teritoreve apsolute joooooooo ...
Veriu i kosoves-mitrovices eshte rajone shume i pasure me ujra (Dhe ne jemi deshmitare se kostoja e ujite po rritet dhe do shkoije baraze me benzinen-naften) Njeherite po thuaje se shumica e lumenjeve te kosoves rrjedhine nga ky rajone nga veriu .
Veriu eshte shume shume i pasure me xehje ari etj. po ashutu atje eshte edhe shkritorja e TREPQES
Une do ta ilustroije ket vetem me nje komune te vogel te keti rajon me "zubine potokune" ku eshte edhe liqeni me i madhe i kosoves "liqeni i gazivodes"
" Zubin Potoku"
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Potok_2006.PNG
![]()
Komuna e "zubine potokut" Nje pjese e veriut te kosoves e cila pretendohet te nderrohet me luginen e presheves
![]()
Komuna e "zubine potokut" Nje pjese e veriut te kosoves e cila pretendohet te nderrohet me luginen e presheves
![]()
![]()
![]()
Shkritorja e TREPQES
![]()
Krijoni Kontakt