Close
Faqja 16 prej 29 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 287
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk e personalizoj...

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Me vjen keq une se kuptoj kete gjuhe qe flet ti.
    Semaforet qe shoh une jane ato kur i jap makines edhe ndryshojne driten ne te jeshile, verdhe edhe te kuqe. Ligjin e te cilit te gjithe e zbatojne, me makina luksioze e jo benza te viteve 70-80.
    nuk e personalizoj diskutimin ketu tek pervojat personale te nje anetari soni...nuk parashikova se ti i ke pare semaforet ne ate kontekst siq e dhash me siper...por te jemi realiste dhe te mos fshihemi pas gishtit tone...jane shume shume femra shqiptare qe shesin po.rdhe ketu qe i kan marre ne by.the rruget drejt europes...dhe qe kur i vdiq gruaja te nderuarit agim doci shkruanin ne privat '' nuk e di si mund te lidhem me agimin ''....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 28-02-2010 më 09:23

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Te qenit femer do te thot te kesh me pak testosterone se meshkujt. Pervec ksaj njesoj jemi femra dhe meshkuj.
    Në fakt ne nuk kemi fare

Sapo mësova që bota na qënka kthyer në një bordello gjigande. Gjithsesi meshkujt prapë frekuentues të saj mbeten
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Ehret die Frauen! sie flechten und weben
    Himmlische Rosen ins irdische Leben,
    F.Schiller.

Nderoni grate,qe ju qepine (thurin) arenojne,
    Trandafila qiellore ne token njerezore.
    F.Schiller.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk e kuptoj sesi keni nerva dhe i ktheni pergjigje nje mashkulli pathetic si Bato, dhe nje cope mishi si Kapros maloku.

Se kuptoj pse lodhni gishtat te argumentoni me Baton, kur ai eshte nje mashkull i mjere qe jeta nuk i ka dhene mundesine te njohi qenien e femres (ka denim me te rende se ky ? ). Aq i mjere eshte sa vjen me teza se "me kane thene shoket". Kjo i ve kapak cdo lloj diskutimi.

U bej thirrje femrave te forumit te mos i replikojne me mjeranit Bato, lereni ne boten e mjere qe e rrethon. lol

Aaaaa po ka mesuar nje fjale te re shqip, ka pasuruar fjalorin e tij mjeran me fjalen "personalizoj". Ne cdo teme e shkruan tani. LOL

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    puna esh qe nje mashkull nuk mposhtet duke llapur shume se i humbet vlera fjales .. per femrat flas

prandaj ignoren ta kishit bere me kohe se ai vetem sa po tallet me shume lol

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

femra..??

....i ngjan maces,lepin kembet e atij qe i ferkon shpinen......

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o pink...

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj sesi keni nerva dhe i ktheni pergjigje nje mashkulli pathetic si Bato, dhe nje cope mishi si Kapros maloku.

Se kuptoj pse lodhni gishtat te argumentoni me Baton, kur ai eshte nje mashkull i mjere qe jeta nuk i ka dhene mundesine te njohi qenien e femres (ka denim me te rende se ky ? ). Aq i mjere eshte sa vjen me teza se "me kane thene shoket". Kjo i ve kapak cdo lloj diskutimi.

U bej thirrje femrave te forumit te mos i replikojne me mjeranit Bato, lereni ne boten e mjere qe e rrethon. lol

Aaaaa po ka mesuar nje fjale te re shqip, ka pasuruar fjalorin e tij mjeran me fjalen "personalizoj". Ne cdo teme e shkruan tani. LOL
    ..nuk merzitem per fjalet e tua nese je femer...edhe me keq nese je mashkull..keshtu do thoni ju femrat apo edhe meshkujt qe veshin pink per ne maloket...cope mishi...se nuk jemi te civilizuar si ju ...sdo mend...duhet tju pranojme te na vini ne shtepi edhe me 2-3 femije te gatshem...atehere nuk do quheshim maloke....apo me e keqja duhet te civilizohemi e tju pranojme juve meshkujve qe vishni ngjyra pink...hej medet sa te pacivilizuar qe jemi....per ti bere qejfin pinkes apo pinkut....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    ..nuk merzitem per fjalet e tua nese je femer...edhe me keq nese je mashkull..keshtu do thoni ju femrat apo edhe meshkujt qe veshin pink per ne maloket...cope mishi...se nuk jemi te civilizuar si ju ...sdo mend...duhet tju pranojme te na vini ne shtepi edhe me 2-3 femije te gatshem...atehere nuk do quheshim maloke....apo me e keqja duhet te civilizohemi e tju pranojme juve meshkujve qe vishni ngjyra pink...hej medet sa te pacivilizuar qe jemi....per ti bere qejfin pinkes apo pinkut....
    Ti mik duhet te jesh vertet ne mjerim shpirteror
    Po nuk i drejtohet nje mashkull xhentil, femrave me gjuhen qe ti perdor.
    Thjesht per faktin se nena jote eshte nje femer duhet me teper respekt per to
    Per te mos folur pastaj per familjen gruan, motren vajzen, kushuriren etj
    Sipas ketyre lloj gjykimeve qe ti ben o i mjere i bie qe ose je i deshperuar me fatin tend e me femijerine e familjen ku u rrite, ose je i dhunuar fizikisht e psiqikisht deri ne ate mase sa mallkon nenen qe te lindi.
    Nje mashkull , ne konceptin tim, edhe kur nje femer eshte e shemtuar , duhet te kete aq mend sa ti thote : "ti mund te behesh edhe me e bukur".
    U pendova qe shpenzova kohen me ty se asgje nuk te ndricon mendjen
    Me siguri do besh ca komente tani qe do e njollosin edhe me keq figuren qe krijove
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Për të gjithë ata që nuk e dinë:

Çfarë do të thotë 'personalizim i temës'? Do të thotë se, anëtarët që nuk janë të aftë të përballen me arsyetime, largohen nga diskutimet në përgjithësi dhe e sulmojnë tjetrin duke bërë hamendësime për jetën e tij private. Këto lloj postimesh, zakonisht i bëjnë njerëz me nivel të ulët mendor.

Paaftësia e vajzave këtu për të arsyetuar dhe diskutuar, tregon se ato që them unë, janë të vërteta.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Paaftësia e vajzave këtu për të arsyetuar dhe diskutuar, tregon se ato që them unë, janë të vërteta.
    Ashtu xhan, ke të drejtë. Por tema nuk është menduar si lojë ping-pong mes çunave dhe çupave, ndaj ti me bindjet e tua je jashtë teme

Unë do preferoja më tepër taktikën "bjeri bjeri, se i bie bukur"
    Elegance is an attitude.

Faqja 16 prej 29 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •