Postuar më parë nga
mia@
E thene nga ty, keto fjale nuk me bejne fare pershtypje. Nuk eshte ndonje cudi qe per ty te gjitha femrat te jene si te postimi 127, qe as denjova ta lexoja.
Aj shendet bashke se po lodh gojen kot me ty, e na akuzon se po na e ka qejfi me ty pastaj.

Unë nuk të njoh, por ky është forum dhe ne i formojmë bindjet tona në bazë të atyre që anëtarët thonë vetë. Ja çfarë thua tek një temë për tradhëtinë:
Tema: A mendoni se një marrëdhënie jashtëmartesore është e nevojshme për një martesë të shëndetshme?

Postuar më parë nga
mia@
Jemi njerëz. Gabojmë dhe mësojmë prej gabimeve. Askush nuk është perfekt. Kujtojmë se e njohim veten tonë shumë mirë. Nuk mund të gjykosh një person nëse nuk ndodhesh në pozitat e tij/saj. Mesa pashë kanë dhënë mendim vetëm beqarët.
E di që ti më kujton veten kur kam qenë beqare? Të vrisja me fjalë për ndershmërinë. Kaq e flaktë kam qenë dhe unë. Jeta të shtron.
Megjithatë çik e vështirë që lumturia në martesë të zgjasi tërë jetën. Jeta ka plot të papritura jo të këndshme, që vijnë nga vetë partnerët apo rrethanat e ndryshme të jetës.
Postime të tilla të krijojnë idenë se ti ke përvojë në këtë drejtim.
.
Krijoni Kontakt