Close
Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 287
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    tani tu thua pse doktori ndejti ne dollap
    aventura zemla
    te gjithe burrat qe i mbajne grate mbyllur e hane me keq ajo dihet ketu dhe vite...
    jo mi ca aventure
    ngaterova deren e dollapit me te ballkonit dhe nuk kisha kohe te dilja perseri
    ne dollap u bera uje ne djerse.
    Kishte nje burre ajo qe e mbyllte me 7 kyce.
    Por i shkreti duhet te shkonte ne pune se nuk mbahet kollaj familja.
    Duhet te punonte shume dhe lodhej i shkreti.
    Kur vinte ne shtepi e zinte gjumi sa as deren e dollapit nuk ndiente kur hapej.
    E gjora grua e kishte nga halli
    Viktima isha une
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    jo mi ca aventure
    ngaterova deren e dollapit me te ballkonit dhe nuk kisha kohe te dilja perseri
    ne dollap u bera uje ne djerse.
    Kishte nje burre ajo qe e mbyllte me 7 kyce.
    Por i shkreti duhet te shkonte ne pune se nuk mbahet kollaj familja.
    Duhet te punonte shume dhe lodhej i shkreti.
    Kur vinte ne shtepi e zinte gjumi sa as deren e dollapit nuk ndiente kur hapej.
    E gjora grua e kishte nga halli
    Viktima isha une
    haha
    ishtin dy gra ne autobuz dhe llafoseshin shqiptare(pa e ditur qe une isha evropjane dhe i kuptoja)
    e pyet shoqja he mi cfare ben gazi ?ja kthen ajo aman mi gazi sa vjen nga llaci as lahet vjen direkt ne krevat me llac nga ikodhomia he me thuaj a te vjen nderment te besh sex me ate

lol
    kurse ai jorgo tha ma ben yzmetin me puth qe ne kemba deri ne koka
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    haha
    ishtin dy gra ne autobuz dhe llafoseshin shqiptare(pa e ditur qe une isha evropjane dhe i kuptoja)
    e pyet shoqja he mi cfare ben gazi ?ja kthen ajo aman mi gazi sa vjen nga llaci as lahet vjen direkt ne krevat me llac nga ikodhomia he me thuaj a te vjen nderment te besh sex me ate

lol
    kurse ai jorgo tha ma ben yzmetin me puth qe ne kemba deri ne koka
    e more vesh o BATOOOOOOOOOOO.
    do hyzmet gruaja.
    Parate nuk i ha as qeni.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o quksh....

o PINK
    a e mer vesh qe kete e ka lindur nje burre?
    ky njeri nuk e di se c`eshte feminiliteti.
    Per kete cdo femer e bukur eshte kur.ve
    cdo femer me mini eshte pros.titute
    cdo femer me kulture eshte e perdale
    cdo femer sexy eshte nje vegel sexi.
    Ka zbritur nga malet e nga kasollja e varfer dhe na tregon qyteterimin
    or qyq te duhen shume vite per te marr vesh se femer nuk eshte cdo grua si nena jote(respektin tim per te)
    Nena jote eshte vertet nje grua e ndershme e puntore, por kjo nuk ka lidhje me te qenit nje FEMER
    A ka perdorur ndonjehere parfum nena jote? sigurisht qe jo
    A ka bere ndonjehere manikyr/pedikyr? doemos qe jo.
    Me siguri qe nga jeta e lodhshme qe ben ne maje te malit vjen era e bagetive dhe e gjelleve qe gatuante per te rritur ty e burrat e tjere te shtepise.
    heh kur na tregon modernitetin edhe ti vaj medet...me ngjan me ato trimet qe rrinin te gropa e hajdin sejdise...dhe qe i kerkonin shoqerise pse nuk ishte si ata...se tju ngjaje katunoreve te tirones qe veq shiu jua lan fytyren hajde de...keni fillu me u civilizu dicka...nga ne qe kemi zbritur nga malet filluat te dinit cka eshte e lara e kembeve dhe e syve ore debil...dhe vjen ne forum e na tregon se kush na ka lindur dhe na ka edukuar...heh.bukuroshet e hasdin sejdise...

normal qe do ju jargavitesh femrave me jarget deri ne fund te kembeve pasi ka shume mundesi te jesh afrodiziak dhe e ke ne gen jargavitjen...une etu flas per burra e jo per klodin e klodianen....vemje....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    heh kur na tregon modernitetin edhe ti vaj medet...me ngjan me ato trimet qe rrinin te gropa e hajdin sejdise...dhe qe i kerkonin shoqerise pse nuk ishte si ata...se tju ngjaje katunoreve te tirones qe veq shiu jua lan fytyren hajde de...keni fillu me u civilizu dicka...nga ne qe kemi zbritur nga malet filluat te dinit cka eshte e lara e kembeve dhe e syve ore debil...dhe vjen ne forum e na tregon se kush na ka lindur dhe na ka edukuar...heh.bukuroshet e hasdin sejdise...

normal qe do ju jargavitesh femrave me jarget deri ne fund te kembeve pasi ka shume mundesi te jesh afrodiziak dhe e ke ne gen jargavitjen...une etu flas per burra e jo per klodin e klodianen....vemje....
    Burrat nuk tregojne veten ne forum or malsor djali
    ketu vetem kulturen mund te shfaqesh (nese e ke), por mesa duket as ketu nuk po mundeni.

po ke te drejte , nuk e dinim qe duheshin lare syte deri sa erdhet ju nga malet me floket e qethura , te lara e te krehura
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Burrat nuk tregojne veten ne forum or malsor djali
    ketu vetem kulturen mund te shfaqesh (nese e ke), por mesa duket as ketu nuk po mundeni.

po ke te drejte , nuk e dinim qe duheshin lare syte deri sa erdhet ju nga malet me floket e qethura , te lara e te krehura
    jo po mbete ti e na e tregosh kulturen o dysh...jua kan mesuar ato qe rrine te gropa e hajdin sejdise apo kodrave te liqenit...zvarranike garderobe kurvash.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    jo po mbete ti e na e tregosh kulturen o dysh...jua kan mesuar ato qe rrine te gropa e hajdin sejdise apo kodrave te liqenit...zvarranike garderobe kurvash.....
    Nje njeri me kulture nuk do ishte shprehur si je shprehur ti. Se mos ngaterron konceptin e kultures me ate te kokefortesise?
    Mund ta di c'te ben ty qe je lindur e rritur mes maleve larg qyteterimit me te kulturuar se ai i rritur mes Tiranes, apo ndonje qytet tjeter?

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kush ta tha...

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nje njeri me kulture nuk do ishte shprehur si je shprehur ti. Se mos ngaterron konceptin e kultures me ate te kokefortesise?
    Mund ta di c'te ben ty qe je lindur e rritur mes maleve larg qyteterimit me te kulturuar se ai i rritur mes Tiranes, apo ndonje qytet tjeter?
    ...ty qe qenkam lindur dhe rritur mes maleve.pastaj ka ndonje te keqe nese lindesh ne nje zone mes malesh apo prapa botes.....mund te lindesh ne hene dhe je me i kulturuar se nje qe eshte rritur ne kryeqytetin me te kulturuar te botes...nuk do te thote gje fare vendi ku je lindur dhe rritur...ka te beje shume kultura qe ne fillim te ka dhene babai dhe nena jote , pra prinderit , kultura qe te ka dhene rrethi shoqeror aty ku ke hudhur hapat e pare te jetes dhe ne fund edhe kultura qe ti ke marre ne shkolle ne nivelin e pare deri ne ate nivel ku ke arritur....ke mjaft njerez qe jan rrite ne vermosh apo ne korab , ne tomorr apo prapa dajtit dhe jan ku e ku me te kulturuar se sa ata qe jan lindur e rritur ne mes te bulevardit deshmoret e kombit apo ne pjace te shkodres , tek sheshi i flamurit apo diku tjeter...ju po e ngaterroni kulturen me lajkatosjen..qendrimin burreror me jargavitjen...krenarine me hipokrizine...ja pra keto gjera nuk i pranon malsori apo karakteri i forte...

..eshte bere e modes qe cdo mashkull ketu qe thot fjale te bukura e lajkatuese per femrat menjehere duartrokitet .. ah ja mashkulli i kulturuaar, mashkulli ideal.etj etj...dhe o burra fjalet me te mira per te...e nese dikush shpreht ndoshta me fjale te vrazhda por ashtu siq mendon ai menjehere fillojne epitetet...ja katundari , ja maloku , ja etj etj...dikush e ka ne gjak hipokrizine e dikush e urren ate...une bej pjese ne te dytet qe e quan hipokrizine gjestin me te shemtuar te njeriut...

une jam ky qe jam , jam malsor dhe jam krenar pse jam malsor...i lindur e i rritur ne mes malsoresh te pakten nuk mesova hipokrizine gjene me te shemtuar dhe shume te dashur sot ne jete...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 02-03-2010 më 19:10

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Hall vetem hall me qen femer
    Jam shume dakordejshen me walchin
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ...ty qe qenkam lindur dhe rritur mes maleve.pastaj ka ndonje te keqe nese lindesh ne nje zone mes malesh apo prapa botes.....mund te lindesh ne hene dhe je me i kulturuar se nje qe eshte rritur ne kryeqytetin me te kulturuar te botes...nuk do te thote gje fare vendi ku je lindur dhe rritur...ka te beje shume kultura qe ne fillim te ka dhene babai dhe nena jote , pra prinderit , kultura qe te ka dhene rrethi shoqeror aty ku ke hudhur hapat e pare te jetes dhe ne fund edhe kultura qe ti ke marre ne shkolle ne nivelin e pare deri ne ate nivel ku ke arritur....ke mjaft njerez qe jan rrite ne vermosh apo ne korab , ne tomorr apo prapa dajtit dhe jan ku e ku me te kulturuar se sa ata qe jan lindur e rritur ne mes te bulevardit deshmoret e kombit apo ne pjace te shkodres , tek sheshi i flamurit apo diku tjeter...ju po e ngaterroni kulturen me lajkatosjen..qendrimin burreror me jargavitjen...krenarine me hipokrizine...ja pra keto gjera nuk i pranon malsori apo karakteri i forte...

..eshte bere e modes qe cdo mashkull ketu qe thot fjale te bukura e lajkatuese per femrat menjehere duartrokitet .. ah ja mashkulli i kulturuaar, mashkulli ideal.etj etj...dhe o burra fjalet me te mira per te...e nese dikush shpreht ndoshta me fjale te vrazhda por ashtu siq mendon ai menjehere fillojne epitetet...ja katundari , ja maloku , ja etj etj...dikush e ka ne gjak hipokrizine e dikush e urren ate...une bej pjese ne te dytet qe e quan hipokrizine gjestin me te shemtuar te njeriut...

une jam ky qe jam , jam malsor dhe jam krenar pse jam malsor...i lindur e i rritur ne mes malsoresh te pakten nuk mesova hipokrizine gjene me te shemtuar dhe shume te dashur sot ne jete...
    Nuk kam gje kundra te qenit malesor. Ti je ai qe je dhe nu ke pse ta mohosh. Mire ben.
    Nuk me pelqeu kur the qe u paskeni mesuar ju te ardhurit nga malesite Tiransve si lahen kembet etj.
    Tani te rrime shtrember e te flasim drejt, cfare kulture mund t'ju japi nena e babai ne malesi femijeve kur tere diten merren me bujqesi e blegtori? Kur nuk u del koha per vete te shikojne tv apo lexojne nje liber. Puna ne bujqesi apo blegtori te ben punetor, dhe te siguron te ardhura, por jane pune qe nuk te japin kulture. Jo ne malesira, por edhe ne qytete lene shume per te deshiruar ne perhapjen e dijes e kultures. Vetem ne qytetet e medha mund te kete ndonje orvajtje per perhapjen e kultures. Shkon ne teater, muze, ekspozita, biblioteka, e organizime te tjera kulturore qe mund te behen. Eshte tjeter gje te jesh njeri i mire, familjar, i dashur e tjeter gje njeri me kulture. Kush i ka te dyja akoma me mire.

Faqja 23 prej 29 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •