Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Më datë 30 janar 2009, në Davos, u zhvillua një debat ndërmjet presidentit të Izraelit Peres dhe kryeministrit turk Erdogan, ku Erdogani kritikoi ashpër sulmet e Izraelit në Gaza.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Takimi i plote ne Davos

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Eeee po normale, Izraelitet jane te zgjuar, veprojne me strategji, kurse arabet ku te gjejne noj pus nafte, se jane popull kot, qe nuk duan njeri tjetrin, njerez te shpifur e pa moral.

Erdoani te rrije urte se nuk i del dot balle Izraelit, mund te beje beje loje te poshter brenda Turqise per te shkaterruar ushtrine, po, por ne politikat e jashtme e ka nxjerre veten qe nuk eshte i zoti.Plus qe nuk ka perkrahje te mjaftueshme te hahet me Izraelin.

Sa per ushtrine, mendojeni pak. Vetem 80 ushtarake ka Turqia???... Shume zhurme per asgje...
    Ti si duket nuk e njeh fuqine ushtarake te Turqise.
    JUa nje video qe te njihesh me fuqine ushtarake te Turqise.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Se kush janë ushtarët dhe oficerët turq ,përveçëse që ne e kemi hëngër në kuriz për 500 vite ,po ju tregoj një të vërtetë nga daja im ,pjesmarës ( me gradën Major i njësive speciale - Green barets i ushtrisë amekikane ) në luftën e Koresë .

Ai më tha që , pas ndërhyrjes së trupave ushatrake të kinës në Kore , nuk na mjftonte koha as për të mbushur pushkët me municion - nga dyndja valëve të ushtarëve kinez në fronte .

Erdhi rasti tha ,që gati krejt ushtarët e kombeve të tjera u tërhoqën nga fronti me përjashtim të atyre-turqëve .
    Jo nga trimëria e tyre ,por nga mos lajmërimi i tyre për tërheqje nga shtabi komandues që udhëhiqej nga amerikanët .

Dhe normalisht që në atë rast turiqit kishin humbur shum-shum ushatrë,duke qëndruar në pozicionet luftarake.
    Komandanti i njësive ushatrake turke ,i zemëruar për mos lajmërimin e urdhërit për tërhekja në pozitat-frontin rezervë ,shkon në zyrën e shtabit të përgjithshëm dhe e nxjer revolën dhe ia fut plumb në lule të ballit Gjeneralit Amerikan ,duke i fluturuar trujtë si fara shalqini nëpër zyrë.

Ata, kot nuk e hëngrën botën për 500 vite .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Me thon të drejtën e kam zili Izraelin që me atë nr. popullsie që ka i bën lesh e li 300 milion arabët që ka rreth e qark... Zotësi i quaj edhe lobet që ka anë e mbanë botës..
    .

zili. Je i pakutimt
    Ndërsa për rastin e Turqisë, e quaj shumë zhurmë për asgjë. Ja bërë të qarta pamundura hë për hë. Izrelit s'ka ça i bën Turqia, përveç fjalëve boshe, izraelitët kanë bombën atomike që nuk do të ngurrojnë ta përdorin nëse u vihet në rrezik ekzsitenca e tyre.
    mentalitet rrugicash

Politika dhe Qeveria turke po shkel parimet e Ataturkut, për një shtet laik,
    nuk vlen as per vetveten

faleminderit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    Izraeli njeh vetem nje gjuhe,hebraisht, dhe sipas rastit ka hebrenj qe dine pervec hebraishtes anglisht, gjermanisht, rusisht etj si gjuh te dyt.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,771
    Citim Postuar më parë nga Van_Helsing Lexo Postimin
    Izraeli njeh vetem nje gjuhe,hebraisht, dhe sipas rastit ka hebrenj qe dine pervec hebraishtes anglisht, gjermanisht, rusisht etj si gjuh te dyt.
    Ke haruar dhe turqishten,si gjuhe nderkombetare....
    Ka shume ebrenj,qe njohin dhe fjalen;Llokum...me arra o pa arra.... varet...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ke haruar dhe turqishten,si gjuhe nderkombetare....
    Ka shume ebrenj,qe njohin dhe fjalen;Llokum...me arra o pa arra.... varet...
    po mer gjuh nderkomtare osht, flitet ne turkmenistan dhe te gjitha kto qe mbarojn me stan.

shpresojm qe mos quhemi dhe ne noi dit albanistan,dhe te heqim anglishten nga shkollat tona dhe te vem turqisht si gjuh te dyt.

kazan gelldym quhet lavatricja psh

dollap sehir televizori.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,771
    Citim Postuar më parë nga Van_Helsing Lexo Postimin
    po mer gjuh nderkomtare osht, flitet ne turkmenistan dhe te gjitha kto qe mbarojn me stan.

shpresojm qe mos quhemi dhe ne noi dit albanistan,dhe te heqim anglishten nga shkollat tona dhe te vem turqisht si gjuh te dyt.

kazan gelldym quhet lavatricja psh:@pp

dollap sehir televizori.
    Haha.....Kazan gelldym pa korent,me korent eshte,kazan gelldym berr berr...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2010
    Postime
    80
    un kom fillu me msu turqisht,nryshe nga hebrejt lol.

plazhit i thojn gjyvende sehir

frigoriferit kallkan ashef

robave te banjos sikter kostum

na duhet turqishtja mer
    Ndryshuar për herë të fundit nga Van_Helsing : 06-03-2010 më 13:28

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •