Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kjo eshte politike e qeverise islamike ne Turqi. Kete ma merr mendja qe e kane parashikuar politikanet Izraelit. Ata vetem e perdorin kete si shkas per t'i nderprere marredheniet, pasi islamiket i urrejne hebrenje dhe Izraelin, kjo vetem ia rrite popullaritetin atyre ne Turqi, se jo qe i intereson per popullin e Gazas. Por gjithashtu edhe keta te Izraelit nuk ia kishin respektu ambasadorin, e pashe ne foto, kjo eshte poshterim per nje shtet.

http://www.themajlis.org/2010/01/12/...d-celikkol.jpg

Filmi-seriali 'Lugina e Ujqerve' eshte nje montazhim, per me rrite urrejtjen ndaj Izraelit dhe besimit krishter, me i rrit paragjykimet dhe tensionet. Paramendoni po te behej nje film per fene islame cfare protestash do te kishim e cfare dhune do te sillnin ato.

http://ivarfjeld.files.wordpress.com...as_cartoon.jpg

Muhamedi duke i prezentuar hyrijat e para djemve te Sadamit

http://democracyfrontline.org/blog/w...les/donato.jpg

Hehe, xhihadist vs. 'kryqtarit' Benedikt 16.

http://rc.vc/pics/islam/cartoon362.jpg

Shikoni se cfare gjeste te uleta ka ky serial

Derisa i heshtin dhe fshehin krimet e fese se tyre dhe fetareve te tyre, i akuzojne tjeret ?! Njerez budallenje, e keqperdorin lirine e fjales per te nxitur urrejtje ne mes njerezve, e xhirojne filmin ne USA, e keqperdorin at vend per te perhapur urrejtje kunder atij vendi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 26-02-2010 më 22:06

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Sillni ndonje artikull lexojeni dhe i lini mendimet tuaja qe rrjedhin nga nje tru i kalbur. israeli ja ka friken turqis kjo duket qe nga aleatet e israelit ne forum qe quraviten duke folur si ky me lart.
    Nje shtet qendron ne fuqi aq sa do Allahu, dhe kur vin dita ai shkaterohet sa do i forte te jete. Osmanet pushtuan jo per 5, as per 10, as per 50, por plot per 500 vjet, dhe kur erdhi dita, u shkateruan ashtu si shume e shume histori te tjera.
    Cifutet ne kohen naziste ishin te poshteruar dhe te persekutuar nga torturat e pa imagjinueshme te nazistve, nazismi u shkaterua dhe cifutet sot jane suferfuqi.
    Ashtu si jane shkateruar superfuqit e para, do te shkaterohen dhe keto te sotmet, dhe dikush tjeter fuqizohet.
    Prandaj i lini mendimet tuaja qe jane te mykura, ashtu si dhe vet fabrika qe i prodhon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 26-02-2010 më 22:52

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Kadaif.....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    spo di, bonja 'add' ne facebook, pasi qenke ithtar i tij.

http://www.facebook.com/pages/Recep-...77121?v=photos

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    E dyanëshme megjithate pak publicitet në ket rubriken tonë :

Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 27-02-2010 më 01:50

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Me thon të drejtën e kam zili Izraelin që me atë nr. popullsie që ka i bën lesh e li 300 milion arabët që ka rreth e qark... Zotësi i quaj edhe lobet që ka anë e mbanë botës...

Ndërsa për rastin e Turqisë, e quaj shumë zhurmë për asgjë. Ja bërë të qarta synimet e politikës së jashtme turke për t'u kthyer edhe njëherë në kohën e P. Osmane, për rivendosur ndikimin që kishte atëherë Turqia. Por i quaj të pamundura hë për hë. Izrelit s'ka ça i bën Turqia, përveç fjalëve boshe, izraelitët kanë bombën atomike që nuk do të ngurrojnë ta përdorin nëse u vihet në rrezik ekzsitenca e tyre.

Politika dhe Qeveria turke po shkel parimet e Ataturkut, për një shtet laik, jo më kot u dha edhe ai sinjali i puçit të shtetit. Besoj se po të donte Ushtria (thellësisht laike) Turke do ta rrëzonte qeverinë sa herë të donte, por këtë rradhë e organizoi sa për t'i çuar një mesazh islamikëve të qeverisë: silluni mirë se ju qesim për zhelesh e jashtë lol.
    Ne luften e dyte boterore , ushtria amerikane beri nje perllogaritje . Nqs do e pushtonin japonine komplet , duke perdor edhe armet berthamore, i duhej te flijonin 1 milion e gjysem ushtare. Fatmiresisht per ameriken , japonia u dorezua , para se pushtimi te behej.

Si thua ti , sa i duhet amerikes te leje forca per te marre turqine?
    Pastaj llogarite me ushtrine e izraelit.

Izraeli sikur ti leshoje te gjitha armet berthamore qe permban , brenda dy oreve , forcat turke arrijne jeruzalemin , besome.

Irani i ben pordhe tere perendimit , edhe asnje sguxon ti bjere, e jo me dava turqise , qe e ka ushtrine 100 here me te fort se te iranit.

Turqia ka 80 vjet qe pergaditet per nje lufte te re , pavaresisht se ka qene e pafat.Ate mentalitet ka pase ataturk gogoli. Mos te kishte vdek ataturku aq shpejt , do e shifje ti , sa pordhe do bente stalini nga bunkierat e siberise. Mbase gjermani se ndiqte dot aq larg, por me siguri qe turqit do e kishin bere ate gje per gjermanin .
    lol

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Turqit jane qasi origjine si izraeli, greku, bullgari, etj.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ne luften e dyte boterore , ushtria amerikane beri nje perllogaritje . Nqs do e pushtonin japonine komplet , duke perdor edhe armet berthamore, i duhej te flijonin 1 milion e gjysem ushtare. Fatmiresisht per ameriken , japonia u dorezua , para se pushtimi te behej.
    Kur i bëri këto llogaritje Amerika para apo pasi shpiku bombën atomike? Me bombën atomike viktimat e vetme të mundshme nga ana e amerikanëve ishin pilotët e avionëve të mbartnin kokat bërthamore...Japonia ishte e destinuar të dorëzohej, s'kishte nga të shkonte (vetëm po të bëhej shtet kamikaz, të asgjësohej i gjithi lol)

Por tani jemi 65 vite pas, luftrat kanë ndryshuar sot, në stil, taktikë, mënyrë, gjithçka. Amerika mban sot Irakun prej gati 8 vitesh dhe në 8 vite ka pësuar 4-5 mijë viktima ushtarake (s'jam i sigurtë për nr. ekzakt) që po ta përmbledhësh s'janë asgjë, po asgjë fare.

Si thua ti , sa i duhet amerikes te leje forca per te marre turqine?
    Kush ka aviacionin më suprem, ai shtet fiton. Deri tani Amerika është ku e ku me Turqinë për sa i përket armatimit ajror, s'janë vetëm këto që shohim, po pale çar tipesh armësh e avionësh mbajnë të fshehur amerikanët, që si di njeri. Por hipoteza është e pabazë, për mendimin tim, Turqia s'do konfliktohet kurrë me USA, sepse s'i leverdis në asnjë drejtim (lëre që u bënë vite që janë aletatë të ngushtë). As me Izraelin nuk do të konfliktohet ushtarakisht, se nuk puqen askund që të përplasen, Izraeli ka problem me arabët që duan ta fare zhdukin si shtet e jo me turqit, me të cilët bëjnë tregti armësh çdo vit. Këto deklarata që hedh qeveria (islamike) turke janë vetëm furçe për të forcuar pozitat e tyre në botën myslimane.

Izraeli sikur ti leshoje te gjitha armet berthamore qe permban , brenda dy oreve , forcat turke arrijne jeruzalemin , besome.
    Tani këtë se di lol, këta çifutët janë të zgjuar, do i kenë menduar të gjithë opsionet. Siç u suprizua bota ku u zbuluna armët berthamore të Izraelit, pse të mos suprizohet edhe për nr. e tyre... Çifutët janë koka të mëdhaja, jo më kot janë aty ku janë sot.

Irani i ben pordhe tere perendimit , edhe asnje sguxon ti bjere, e jo me dava turqise , qe e ka ushtrine 100 here me te fort se te iranit.
    Pordhë i thënçin lol...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 27-02-2010 më 10:18
    Life's too short to remove USB safely.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Kur i bëri këto llogaritje Amerika para apo pasi shpiku bombën atomike? Me bombën atomike viktimat e vetme të mundshme nga ana e amerikanëve ishin pilotët e avionëve të mbartnin kokat bërthamore...Japonia ishte e destinuar të dorëzohej, s'kishte nga të shkonte (vetëm po të bëhej shtet kamikaz, të asgjësohej i gjithi lol)
    Planet per ndertimin e bombes u bene para se te behej plani per pushtimin e japonise ,sepse plani i bombes u be per shkak te gjermanit e jo te japonezit.
    A ishte e desitnuar per tu dorezuar eshte tjeter gje. Gjeneralet si bejne llogarite ne ate menyre. ''they hope for the best and fear for the worst'' ....me e keqja ishte pushtimi komplet i japonise i cili do shkaktonte aq ushtare amerikane.

Por tani jemi 65 vite pas, luftrat kanë ndryshuar sot, në stil, taktikë, mënyrë, gjithçka. Amerika mban sot Irakun prej gati 8 vitesh dhe në 8 vite ka pësuar 4-5 mijë viktima ushtarake (s'jam i sigurtë për nr. ekzakt) që po ta përmbledhësh s'janë asgjë, po asgjë fare.
    Stili luftarak vertet ka ndryshuar , por po ta marresh me manifestimin qe u be bombes atomike ne L2B dhe teknologjine qe ekiston sot ne ushtri ne shume shtete , avantazhi amerikan ishte me i madh i asaj kohe se tani.
    Sot bota eshte e pergatit nga BA , ne 45 ishte dicka e frikshme ,aliene e cila trembi tere boten , jo vetem japonine.
    Ne shkembimet e kines me ameriken para luftes se korese ....kina me bllofin qe i beri amerikes duke i thene qe ajo posedonte 8 arme berthamore , e beri ameriken ti terrhiqej planit per ti rene kines. Pra ne ate kohe avantazhi ishte teper i larte me te sotmen . Jam i sigurte qe edhe turqia seshte larg teknologjise ushtarake nga vendet e tjera perendimore.

Kush ka aviacionin më suprem, ai shtet fiton. Deri tani Amerika është ku e ku me Turqinë për sa i përket armatimit ajror, s'janë vetëm këto që shohim, po pale çar tipesh armësh e avionësh mbajnë të fshehur amerikanët, që si di njeri. Por hipoteza është e pabazë, për mendimin tim, Turqia s'do konfliktohet kurrë me USA, sepse s'i leverdis në asnjë drejtim (lëre që u bënë vite që janë aletatë të ngushtë). As me Izraelin nuk do të konfliktohet ushtarakisht, se nuk puqen askund që të përplasen, Izraeli ka problem me arabët që duan ta fare zhdukin si shtet e jo me turqit, me të cilët bëjnë tregti armësh çdo vit. Këto deklarata që hedh qeveria (islamike) turke janë vetëm furçe për të forcuar pozitat e tyre në botën myslimane.
    Shteri suprem ne ushtri gjithmone ka per te fituar , mirepo sot ke shume pergjithesi mbi supe Nuk e le kush popullin amerikan ti futet nje lufte ku do leje me mijera trupa, ne mos me qindra mijera.
    Turku se ka kete pergjithesi , sepse ata per VATAN lene koken , ndersa amerikani e ka ushtrine mercenare.
    Izraelin mos ta fusim fare ne loje , se jan shkembime gjelash , por jo se vertet i pretendojne veprimet e tyre.
    Vetem turku qe s'hedh pacavurre, per kete gje te jesh i sigurte. Jane cik si te trashe ne kete aspekt. Amerikes nga ana tjetrer si intereson aspak te krruhet me turkun....nga vete pozita gjeografike qe ka , plus per bazen mme te madhe amerikane qe gjendet atje midis europes dhe azise, baze qe i futi friken rusit per 40 vjet rrjesht gjate luftes se ftohte.

Tani këtë se di lol, këta çifutët janë të zgjuar, do i kenë menduar të gjithë opsionet. Siç u suprizua bota ku u zbuluna armët berthamore të Izraelit, pse të mos suprizohet edhe për nr. e tyre... Çifutët janë koka të mëdhaja, jo më kot janë aty ku janë sot.

Pordhë i thënçin lol...
    Izraelin po e le zgjuarsia kohet e fundit. Kur ajo zgjuarsi kthehet ne krenari te semure, atehere aty ska me vend per arsye e llogjike.

Kjo ka per te qene shkaterrimi i izraelit.
    E therret ambasadorin izraelit anglezi rreth atentatit te hamasit ne dubai , se pse u perdoren pashaportat angleze nga agjentet e mosadit , e ambasadori izraelit iken 3 ore me vonee ne takim duke bere pordhe.

Pra keto veprime arrijne kulmin nje dite , edhe ndodh sic ndodhi ne 39.....sepse edhe gjermani s'duroi dot me.

Prape supozime ngelen keto , asgje me shume

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Planet per ndertimin e bombes u bene para se te behej plani per pushtimin e japonise ,sepse plani i bombes u be per shkak te gjermanit e jo te japonezit.
    A ishte e desitnuar per tu dorezuar eshte tjeter gje. Gjeneralet si bejne llogarite ne ate menyre. ''they hope for the best and fear for the worst'' ....me e keqja ishte pushtimi komplet i japonise i cili do shkaktonte aq ushtare amerikane.

Stili luftarak vertet ka ndryshuar , por po ta marresh me manifestimin qe u be bombes atomike ne L2B dhe teknologjine qe ekiston sot ne ushtri ne shume shtete , avantazhi amerikan ishte me i madh i asaj kohe se tani.
    Sot bota eshte e pergatit nga BA , ne 45 ishte dicka e frikshme ,aliene e cila trembi tere boten , jo vetem japonine.
    Ne shkembimet e kines me ameriken para luftes se korese ....kina me bllofin qe i beri amerikes duke i thene qe ajo posedonte 8 arme berthamore , e beri ameriken ti terrhiqej planit per ti rene kines. Pra ne ate kohe avantazhi ishte teper i larte me te sotmen . Jam i sigurte qe edhe turqia seshte larg teknologjise ushtarake nga vendet e tjera perendimore.

Shteri suprem ne ushtri gjithmone ka per te fituar , mirepo sot ke shume pergjithesi mbi supe Nuk e le kush popullin amerikan ti futet nje lufte ku do leje me mijera trupa, ne mos me qindra mijera.
    Turku se ka kete pergjithesi , sepse ata per VATAN lene koken , ndersa amerikani e ka ushtrine mercenare.
    Izraelin mos ta fusim fare ne loje , se jan shkembime gjelash , por jo se vertet i pretendojne veprimet e tyre.
    Vetem turku qe s'hedh pacavurre, per kete gje te jesh i sigurte. Jane cik si te trashe ne kete aspekt. Amerikes nga ana tjetrer si intereson aspak te krruhet me turkun....nga vete pozita gjeografike qe ka , plus per bazen mme te madhe amerikane qe gjendet atje midis europes dhe azise, baze qe i futi friken rusit per 40 vjet rrjesht gjate luftes se ftohte.

Izraelin po e le zgjuarsia kohet e fundit. Kur ajo zgjuarsi kthehet ne krenari te semure, atehere aty ska me vend per arsye e llogjike.

Kjo ka per te qene shkaterrimi i izraelit.
    E therret ambasadorin izraelit anglezi rreth atentatit te hamasit ne dubai , se pse u perdoren pashaportat angleze nga agjentet e mosadit , e ambasadori izraelit iken 3 ore me vonee ne takim duke bere pordhe.

Pra keto veprime arrijne kulmin nje dite , edhe ndodh sic ndodhi ne 39.....sepse edhe gjermani s'duroi dot me.

Prape supozime ngelen keto , asgje me shume
    Sepse Mosadi kishte kishte leje te lire,dhe Hitleri pati nje gabim...ne vend te bombave te hudhte sterlina.............ne 39.
    Supozimet e mija.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •