Postuar mė parė nga
gimche
mesia4ever
E ēmoj shumė qė nuk mė fute nė njė thes me tė tjerėt, po mesia kam fakte (nėse e ke fjalen qė mė ėshtė fshirė postimi) mirpo mendoj se ėshtė e kotė tė mirremi me keto gjėra pėr hir tė debateve qė kemi pas bashkė (debate tipike) nuk dua qė ne tė biem pre e disa X individėve qoftė nga feja Islame apo ajo Krishtere.
Mua kur mė ėshtė fshi postimi nuk kam thėnė keta apo ky ėshtė Italian, Latin, Turk, Arabė apo ku ta di unė e aq mė pak nuk kam thėnė pėr fenė Krishtere pėr tė cilėn fe kam respekt tė madh ashtu siē mė mėson feja ime (pra Krishterimi ėshtė fe qiellore nga kėndveshtrimi Islam), kėtė e kam bėrė pėr faktin se njė individė nuk pėrfaqėson tė gjithė Krishterėt dhe Krishterimin si fe apo Muslimanėt dhe Islamin si fe, mirpo individi pėrfaqėson veten e tij dhe ėshtė ab-normale qė unė ta kritikoj, ta shaj apo ta etiketoj me ndonjė emer fenė tjetėr pasi kam vėrejtje nė X personin, njėrez tė mirė dhe tė keqinjė ka secila fe, mirpo feja nuk duhet tė pasqyrohet nga njerėzit por nga librat e tyre tė shenjtė, pra njerėzit nuk pėrfaqėsojnė X fenė por libri i shenjtė i asaj X feje dhe etiketimi, sharja apo kritika e tillė nuk ėshtė Islame dhe ėshtė ndaluar se nga e marrin bazėn keta (pa dallim) nuk e di!!!
Krijoni Kontakt