Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    C'ti bej drejtorit une qe eshte zemer mire, po hani ju hani, ehhe cti bej atij une, se te ishte per mua ju vija fshesen te gjith atyre qe na shpjegojne xhihadin si fjale te mire dhe toleruese, i lija te ngrofeshin ne diell, po cti bej drejtorit une, qe eshte zemer mire dhe ju jep buk akoma atyre tipave.
    O Albo ta boj nji kerkes qe se kam bo kurre , Ma hiq fare nga forumi ato modin qe ken von ke myslymat se thot qe xhihadi eshte fjal e mire dhe ska asigjo te keqe, beji icik ate mbledhjen e byrose dhe degdise anej nga spaci qe te behet me mjekerr.

O gattttusssssso shif boj noi kerkes atij leonardit se ngele ne stol ngele, apo je tu mbledh forcat per noi neshje t'fort.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Pse perdor termin toleranc askush nuk mund ta toleroj as kend te gjith jemi te abrabart para zotit esht gabimte perdoret termi tomeranc.
    Te gjith te barart jemi dhe termi qe esht futur kohet e fundit nga jasht toleranc fetare esht shui gauar.
    Tek shqiptare nuk ka toleranc por brazi dhe kjo frymduhet te egzistoj ne gjith boten.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Shume e drejte parimisht.....problemi lind kur njera apo tjetra fe, mundohet te te imponoje kulturen e nje populli tjeter....

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    mesia4ever
    E ēmoj shumė qė nuk mė fute nė njė thes me tė tjerėt, po mesia kam fakte (nėse e ke fjalen qė mė ėshtė fshirė postimi) mirpo mendoj se ėshtė e kotė tė mirremi me keto gjėra pėr hir tė debateve qė kemi pas bashkė (debate tipike) nuk dua qė ne tė biem pre e disa X individėve qoftė nga feja Islame apo ajo Krishtere.
    Mua kur mė ėshtė fshi postimi nuk kam thėnė keta apo ky ėshtė Italian, Latin, Turk, Arabė apo ku ta di unė e aq mė pak nuk kam thėnė pėr fenė Krishtere pėr tė cilėn fe kam respekt tė madh ashtu siē mė mėson feja ime (pra Krishterimi ėshtė fe qiellore nga kėndveshtrimi Islam), kėtė e kam bėrė pėr faktin se njė individė nuk pėrfaqėson tė gjithė Krishterėt dhe Krishterimin si fe apo Muslimanėt dhe Islamin si fe, mirpo individi pėrfaqėson veten e tij dhe ėshtė ab-normale qė unė ta kritikoj, ta shaj apo ta etiketoj me ndonjė emer fenė tjetėr pasi kam vėrejtje nė X personin, njėrez tė mirė dhe tė keqinjė ka secila fe, mirpo feja nuk duhet tė pasqyrohet nga njerėzit por nga librat e tyre tė shenjtė, pra njerėzit nuk pėrfaqėsojnė X fenė por libri i shenjtė i asaj X feje dhe etiketimi, sharja apo kritika e tillė nuk ėshtė Islame dhe ėshtė ndaluar se nga e marrin bazėn keta (pa dallim) nuk e di!!!
    Po keta le te flasin kunder cdo gjeje, se smunden me bo dem asgje, perveq vetes. Po ti si shqiptar nga Maqedonia (toke ilire e shqiptare) duhet me te dal nga goja vetem mjalte dhe dashuri, pasi ti sje i nivelit arrogant te Mjekesias & co. E mire the se nga kendveshtrimi teologjik islam besimi Krishter eshte besimi me i besueshem nga te gjitha fete e botes, Bibla eshte Fjala e Perendise dhe ajo nuk mund te ndryshohet, Zoti nuk e sakrifikon te verteten per t'i sprovuar disa injorante (sic tha ai r'posa qe iku pa na thene tung). E tjeter cka qe ka hy ideologjia e njerezve, keta nuk jane islamiste pasi keta islamin e mesojne jo nga shkrimet islame (Kuran e Hadithe), po fatkeqesisht nga forumet dhe i shpikin disa mendime nga vetja e tyre, dhe nese ne nuk ua marrim parasysh ato, keta na akuzojne se po i urrejme myslimanet dhe po bejme percarje. Ju Jezusin se besoni se ka qene Zot, na me zor nuk mundemi te ju detyrojme, atehere ju mbeteni ne besimin tuaj, por gjithashtu besoni vetem ne nje Zot, dhe mos u lutni arabisht e turqisht, por ne kemi gjuhen tone dhe me gjuhe tonen mujm me u lut. Jezusi ka thene se Ungjilli duhet t'i predikohet cdo personi, disa e pranojne, disa e kundershtojne dhe e luftojne, edhe kjo eshte e drejta e tyre, por nuk duhet te lejohen qe t'i fusin njerezit ne armiqesi nga ky forum. Ketu ska nevoje per islam, se ne se qesim veten aq poshte me i lon fetaret me na tregu per Zotin. Se pari ne jemi shqipetare, sidomos ju shqiptaret e Maqedonise keni hequr shume (po ashtu edhe ne te Kosoves e Shqiperise), keni qene te persekutuar dhe persekutoheni dhe diskriminoheni edhe sot e kesaj dite nga disa injorante politike, por kjo eshte dashur te ju beje me humane dhe te keni dashuri me te madhe per vellezerit e juaj shqiptare, e jo te lejoni disa percares ta imponojne urrejtjen e tyre qe kane per te tjeret. Pra mos te harrojme se jemi shqiptare, cdo fatkeqesi duhet te na lidhe me shume me njeri tjetrin, e gjithashtu cdo e mire duhet te na lidhe me njeri tjetrin. Besimi krishter nuk eshte 'fe e shkieve', nuk eshte monopol i nje populli a shteti, po i gjithe njerezimit. Lexo me shume per Muhamedin nga shkrimet islame, nga Kurani dhe ato fjale qe i ka thene ne hadithe, do te bindesh qe nuk ka qene profet dhe se feja islame nuk eshte feja e vertete asesi.

Respekt dhe te pershendes, te gjitha te mirat ty dhe familjes tende

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,384
    Postimet nė Bllog
    22
    Rregulli eshte i thjeshte:

- Ne forumet fetare te gjithe mund te lexojne, vetem anetaret qe i perkasin atij besimi mund te shkruajne ne te!

Pra mos u cudisni kur moderatoret e forumeve fetare ju fshijne postimet apo u japin paralajmerime, kane cdo te drejte ta bejne kete pasi jane duke zbatuar rregulloren e forumit. Nese shikoni ndonje postim apo teme qe ju mendoni se eshte ne kundershtim me rregulloren e forumit, raportojeni tek stafi, por nuk kini perse shkruani ne te.

Albo nuk shkruan e as nuk lexon ne forumet e tjera, vetem ne forumin e komunitetit te tij fetar. Sikur ta benit edhe ju kete gje, nuk do te ishte keq apo jo? Lexoni e diskutoni per besimin tuaj me ata qe ndajne te njejtin besim me ju, e lerini diskutimet per fene e besimet e te tjereve.

Albo

P.S Mos ofendoni moderatoret e forumit se do fluturoni me shkelma nga forumi.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •