Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo une po e 'sulmoj' (sipas jush) besimin tuaj me video ju po bazoheni ne disa video kur po e sulmoni besimin krishter. Pra me kete logjiken e juaj, cka keni kunder. Kur te jeni serioz dhe t'i respektoni njerezit e tjera besimeve, atehere mund te flasim normal. A ki fakt, apo vetem po flet ashtu? Gimche ti merru me patriotizem pasi ti nuk je si keta, mos humb kohe me propagandat e forumeve. Tung
    mesia4ever
    E ēmoj shumė qė nuk mė fute nė njė thes me tė tjerėt, po mesia kam fakte (nėse e ke fjalen qė mė ėshtė fshirė postimi) mirpo mendoj se ėshtė e kotė tė mirremi me keto gjėra pėr hir tė debateve qė kemi pas bashkė (debate tipike) nuk dua qė ne tė biem pre e disa X individėve qoftė nga feja Islame apo ajo Krishtere.
    Mua kur mė ėshtė fshi postimi nuk kam thėnė keta apo ky ėshtė Italian, Latin, Turk, Arabė apo ku ta di unė e aq mė pak nuk kam thėnė pėr fenė Krishtere pėr tė cilėn fe kam respekt tė madh ashtu siē mė mėson feja ime (pra Krishterimi ėshtė fe qiellore nga kėndveshtrimi Islam), kėtė e kam bėrė pėr faktin se njė individė nuk pėrfaqėson tė gjithė Krishterėt dhe Krishterimin si fe apo Muslimanėt dhe Islamin si fe, mirpo individi pėrfaqėson veten e tij dhe ėshtė ab-normale qė unė ta kritikoj, ta shaj apo ta etiketoj me ndonjė emer fenė tjetėr pasi kam vėrejtje nė X personin, njėrez tė mirė dhe tė keqinjė ka secila fe, mirpo feja nuk duhet tė pasqyrohet nga njerėzit por nga librat e tyre tė shenjtė, pra njerėzit nuk pėrfaqėsojnė X fenė por libri i shenjtė i asaj X feje dhe etiketimi, sharja apo kritika e tillė nuk ėshtė Islame dhe ėshtė ndaluar se nga e marrin bazėn keta (pa dallim) nuk e di!!!
    Kjo qė e thashė qendron dhe ka deshmuar tė jetė edhe nė tė kaluarėn por edhe sot pra me kėtė dua tė them se Osama bin Laden nuk pėrfaqėson Islamin {kur permendi bin Ladenin nuk dua tė futem nė politikė mirpo po e permendi me qėllim qė emrin e tij ta perdori tek X forumistat tonė tė cilėt sillen nė atė menyrė (prapė pa dallim feje)}.
    Rrugėdalja e gjithė kėsaj ėshtė qė Administratorėt dhe Moderatorėt e ketij forumi tė merren me keto ē'ėshtje (po kėmbnguli prapė ata tė mirėfilltė) dhe tė shiqohet nėse ka njeri (nga moderatorėt) i cili then rregullat dhe ėshtė medoemos kundėr njė antari ai tė pezullohet nė tė kundėrtėn gjėrat e tilla do tė vazhdojnė tė jenė prezent nė mesin e forumit tonė.

Pėrshėndetje!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Une mendoj qe nuk ka arsye per paralajmerim.
    Sipas mendimit tim, paraljmerimet mund te jepen vetem per keto arsye:

1-) Nqs fyen ose kercenon personalisht nje anetar te forumit
    2-) Nqs ben propagande anti-kombetare
    3-) Nqs ben thirrje te hapur per lufte kunder nje grupi etnik, racor, fetar etj...
    Sa hipokrit qenke ti daku.
    Kot me t`pyt, kshu ke qene apo u bone kur te vune moderator?

Sa per temen, ec mo se nuk eshte hera e pare dhe as e fundit.
    Se ka gallata ne fakt. Mire qe t`i cojne mesazhet ne drejtim te paditur, po te japin edhe karton.

Keshille: Po mburreni ate Mjekesine Zeqo Pilafi, qe te beheni edhe ju mod. dhe pastaj.....e dini vete.
    -

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    merreni me t'bute lol

kadal kadal kan me u nrec punt lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Te rrime shtrember e te flasim drejte!

Te jape ndonje verejtje kjo inetligjenca artificiale (Smth Poetic) me hak, po ja bej hallall.
    Po ky po pa nick nga ata qe kane folur kunder islamit, nje e dy e jep veretje kot.

Personalisht nuk me shqeteson verejtja e dikujt injorant apo taksixhi a ku di une ca eshte...

Me shqeteson se ky njeri aq ka ne dore, edhe aq te ben. Pa arsye. Vaj halli te kishte me shume ne dore ky homo sapiens.

Kjo eshte toleranca islamike. Jepini force, perkrahini sa te ngjiten diku. Pastaj do ta shikoni vete cfare jane te afte te bejne. Hitler te marrsha te ligat. :/

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga sopra Lexo Postimin
    As un s'shoh asgje anti-kombtare ketu, ju ndryshe then, jeni duke e akuzuar nje shqiptar per anti-shqiptarizem ? Keto jan fyerje tjera qe meritojn nje paralajmerim te ri per antarin : Jarigas.

Ju njoftoi qe edhe Moderatori tony_077_tony ka fyer mbi 1x here antarėt e kėtij forumi vetėm pse nuk e pranonin Jezusin si "zot" qe krijoi gjithėsin dhe pikerisht ketu, tek toleranca fetare ! Kurse antaret si jarigas, chino, mesia4never, jan gjenerator tė perēarjes sė tolerancės mbar-shqiptare. Keta i fusin hunet aty ku si kan dy lidhje, nese ideja eshte per te na kundershtuar rreth nje ceshtje fetare, atehere le te flasin si njerėz pa fyer kend !
    Sipas teje kjo fraza:"Kjo gjė duhet tė shpėrndahet nė botėn mbarė inshaALLAH. Ne duhet tė luftojmė kėtė tė keqe qė ėshtė bėrė nga tė krishterėt!!!....nuk eshte antikombetare, perēarese dhe luftenxitese????(apo per ty quhet tolerance kjo?)
    Nje moderator sipas teje duhet te lejoje postime te tilla dhe te perjashtoje ata qe jane kunder luftenxitesve????
    Apo kjo therritja tjeter e bere nga nje moderator i po atij nenforumi te duket paq me atdhetarizem ty:"Cili mendon pėr xhihad sot nga ju ?? ARABISHTĖ
    Cili mendon pėr tė sakrifikuar sot nga ju ?? SHQIP

NJe nenforum, ai i myslimaneve ne te cilin flitet vetem per kulturen arabe e bile 20% e fjaleve jane arabisht, sipas teje ka te drejte te rrije ne Forumin Shqiptar???

Kjo eshte pika per te cilen kam hapur temen.

N.B: Une asnjehere nuk kam postuar mesazhe me permbajtje fetare ne nenforumin mysliman, asnjehere.Kam postuar vetem kunder demagogjise arabofile.Nese Tony ka fyer dike personalisht, ke te drejte ta besh publike ngjarjen, po ashtu si une.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Te dashur vellezer .......ngela tejet i befasuar per menyren se si moderatoret e nenforumit mysliman, perdorin fuqine qe u ka dhene FSH(cili eshte ai qe ua ka dhene), jo per mbarevajtjen e temave te hapura, por per largimin e ēdo elementi qe kerkon te pengoje planet e atyre qe nenforuminne fjale e perdorin si terren colture per arabizimin e shqiptareve dhe per luftenxitje(gje qe perben reakt penal).
    Po behet ēdo dite qe kalon dhe me metodike, demagogjia wahabiste e ushtruar me mjeshteri dhe ligesi te mprehte nga elemente si Gimi, studenti fisnik, Smth_poetic,Mjekesia,etj.
    U jepet ban, te gjithe atyre forumisteve qe kerkojne te pergenjeshtrojne keta njerez dhe tu hapin syte shqiptareve mbi te verteten.....e nje gje e tille me ndodhi edhe mua......save prej jush, u ka ndodhur e njejta gje????
    Per te me mbyllur gojen kane arritur edhe te me kercenojne ne pm.....
    Ja perse medhane ban nga forumi:

A ka ndonje prej jush qe sheh ndonje pike intolerance fetare ne postimin tim???
    Apo shihni vetem intolerance ndaj genjeshtrave dhe atyre qe kerkjne te mbjellin dashurine per arabin ne zemren e shqiptareve dhe urrejtjen per kulturen tone dhe figurat kombetare.
    Meqe ky eshte nenforumi i tolerances fetare, ju a do te lejoni dhe mbeshtesni perpjekjen e nje shqiptari te dashuruar pas Shqiperise, per te demaskuar ēdo lloj demagogjie dhe ideologjie antishqiptaredhe antinjerezore???
    Jarigas te keshilloj mos te humbasesh kohen kot me te tille jo tipa por prototipa.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    o jarigas burri a e din t'shpis qe je budall?

po ti me kto shkronjat me kolor a e ki per mu dallu pi tjerve apo ki qejf me pa veten lara lara

hajt ta pafsha hajrin se mire i paske punt, ka edhe ma keq qyy

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    I dashuri jarigas !

Sinqerisht me behet shume qejfi qe je perjashtuar prej forumit shqiptar sepse ti je nje anti i gjith vlerave shqiptare dhe fetare.
    Ti ne cdo postim ku flitet per kombin dhe per fene, je A N T I.
    Ne asnje postim tendin nuk kam pare qe ti te thuash dicka te mire per fene dhe kombin. Prandaj une me shume entuzjazem e peruroj dhe e pergezoj stafine e moderatoreve te forumit shqiptar qe te kane perjashtuar.
    Per ne fund desha qe t'ju sygjeroj admineve te ketij forumi te nderuar qe personi me nickun jarigas te perjashtohet pergjithmone sepse ky eshte shkaktari kryesor i ofendimeve dhe nxitjeve ne forum.
    Ju falemnderit per mirekuptimin dhe mos me keqkuptoni sepse une kam thene vetemse nje realitet, une nuk di te bej politike.
    jarigas i dashur ti nuk e ke vendin ketu, shko ne ndonje forum ateistesh ose grekofilesh.Sh'net e t'mira.

Te fala Explorer
    Explorer, eshte e logjikshme sipas teje te jape keshilla atdhetarie nje person qe fjalen "komb" nuk e ndan dot nga fjala "fe"???Lexoje pak ate qe ke shkruar....
    Mua nuk me kane perjashtuar moderatoret e forumit Shqiptar, por ata te nenforumit mysliman-filoarab-antishqiptar.
    Sa per ofendimet qe paskam bere ne forum sipas teje, te keshilloj qe te matesh mire, se pa prova nuk quhet akuze, por shpifje......
    As edhe njehere nuk kam ofenduar kerkend per arsye fetare e as edhe njehere nuk kam ofenduar kerkend une i pari(ndonjehere i jam pergjigjur fyerjeve)....dhe ti je shpifes.....
    E pastaj nga maja e tolerances tende apolitike, me tregon vendin(arabofil eshte me i mire se grekofil?) se ku duhet te shkoje nje shqiptar qe nuk u pelqen moderatoreve myslimane??!?!?!?!!!?!?!?!
    Te lumte e beju te fala edhe nga ana ime....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Xhihadin e te vrasesh ne emer te Zotit......njerezit qe mendojne te drejte kete duhet ti hapesh rruge, se e kane nje derrase manget.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    o jarigas burri a e din t'shpis qe je budall?

po ti me kto shkronjat me kolor a e ki per mu dallu pi tjerve apo ki qejf me pa veten lara lara

hajt ta pafsha hajrin se mire i paske punt, ka edhe ma keq qyy
    ....ahahahaha....a po don me na tregu se ata te tute e dine per ty???
    Ah, shif se Gattuso, shkruhet me 2 "t" dhe me 1 "s", dhe fjala "kolor" shqiperohet "ngjyre".......e sidoqofte a u ke treguar atyre te shpis, se si ti, qe padyshim nuk je ma keq se une, shkruan ne forumin shqiptar pa "kolor"????!!!?!??
    Apo e zeza per ty nuk eshte "kolor"?????
    Ke te drejte perfundimisht...ka edhe me keq ......

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •