Postuar mė parė nga Izadora Stanley japan tokjo Tasmania
Postuar mė parė nga busavata veshtir me shqiptue , edhe ma veshtir me shkrue... pjongidijang (perafersisht ) KOSOVA ? Prishtina Albania ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga The Clown tokjo Tasmania Ishujt e tansmanise-Hobart Zairit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga llapmuhaxheri : 22-02-2010 mė 19:33
What goes around,comes around.
Postuar mė parė nga Izadora Prishtina Albania ? Gjeje kryeqytetin.... -------------------------------------------------------------------------------- Une po e ve nje shtet dhe tjetri pas meje ta qelloj se cili eshte kryeqyteti i ati shteti. Shqiperi-Tirana Republikes Domenikane
Postuar mė parė nga The Clown Gjeje kryeqytetin.... -------------------------------------------------------------------------------- Une po e ve nje shtet dhe tjetri pas meje ta qelloj se cili eshte kryeqyteti i ati shteti. Shqiperi-Tirana Republikes Domenikane- Santo Domingo Korese se jugut
Postuar mė parė nga llapmuhaxheri Republikes Domenikane- Santo Domingo Korese se jugut Korese se jugut-Seuli Xhamajkes?
Postuar mė parė nga The Clown Korese se jugut-Seuli Xhamajkes? Kingstontawn ka hashash atje shum ahhh Maroko ?
Postuar mė parė nga busavata Kingstontawn ka hashash atje shum ahhh Maroko ? Rabat edhe kta sja lshojne udhen xhamajkes Kolumbise? Ti qesum krejt narkoshtetet fushe mos ka naj kush me bo biznis bujrun.
Postuar mė parė nga The Clown Rabat edhe kta sja lshojne udhen xhamajkes Kolumbise? Ti qesum krejt narkoshtetet fushe mos ka naj kush me bo biznis bujrun. Bogota. Kambogjias?
olala po qfar loje na paskeni postuar ketu,e une ri te nderimoret, shpresoj se do vazhdon neser.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt