Burra, ka SHUME perdoruese greke ne wikipedia qe sepse ska fare Shqiptare bejne CTE DOJNE!!! Krijojne harta si kjo me siper e ASKUSH si ndalon.
Egjiptian..
Ps.Firma
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 14-03-2010 më 14:06
Burri 1 X flet !
shqiptar jam ! dhe sa per ate harten me larte ai qe e ka pastuar syte ne balle i ka pasur ?
Te ky pyetsori çudi si nuk kane futur dhe pyetjen çfar gjinie jeni se faktikisht ka dhe nga ata qe u ha byca lool.Troç muhabetit kta po tallin arin me neve.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
pse o beni33 kjo ide e jotja e mrapsht ,ku veten e ben te huaj ne token e atedheun tand.Po nga serbet e romet qenkan kosovare amose ti kan mush mendjen magjupt kure thonin Shiptaret ne allbani serbi ne serbi malazezi ne mal e kosova te bahet e jona se na skena kerkun shtet qe quhet Magjupistan apo gabelistan.Siq jon maqedonasit myzeqaret myzeqar ana mali ana mal edhe ti e une do duhej then jemi kosovar .Pse po i politizoni gjerat kure dikush te pyet ne prishtin nga je do i thuash shqiptar aaaa.Madje a e shef se beri mire qe doli ky sondazh ,se kush jemi e q ;jemi dhe doli e verteta se kemi ne ket forum turli gallapi e maskarallaku qe po na e prishin lojen hehehe.Me te mira beni33
Jom dardan edhe nji kohë
deri sa miamua me kupto
ajo vet do me kupto
vlla si mua ska kerko
kure me thirre gati jom.
mar flamurin me shqoiponj
e do vi me plis te bardh
e ne dashin te me thrrasin djal.
Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 15-03-2010 më 10:11
Krijoni Kontakt