Po alkoholi eshte legalizuar tani, se po te kisha pasur mundesi do e kisha ndaluar sic e kishte ndaluar edhe Amerika ne vitet e 20-ta me duket...
Tash e paramendon ti kur e kombinon kanabisin me alkoholin ? Bėhet tamam kamikaz eksplozive duke mos qen nė vetėdije as minimale !
mjafton te mos nise makinen dhe problemi zgjidhet...
e paramendon ti sikur shoferi i nje autobuzi te kete ngrene nje jave rradhasi groshe??? e imagjinon sa sa do te vuanin pasaxheret e shkrete??
ē'te bejme? te ndalojme edhe groshen???
ē'do njeri e di vete se ē'fare eshte e demshme e me deshire vazhdon dhe e ben ate gje... nuk e detyro njeri...
te gjithe e dine se duhani eshte i demshem, por megjithate pine duhan ēdo dite...
pse duhet te nderhyje shteti ketu, kur vete personi nuk e ruan veten?
e njejta gje me bastet apo lojrat e fatit... ēdo njeri qe merret me to e njeh rrezikun dhe nese perseri vazhdon dhe ne fund humbet edhe shtepine, faji i tij eshte...
shteti nuk mund te ndaloje te gjitha ato qe jane te demshme per njeriun... secili ka trurin e vet dhe duhet ta perdore...
une jam pro edhe legalizimit te prostitucionit...
Vasudhaiva Kutumbakam
opa !
Ec e thuaj nje te dehuri qe mos ta merr makinen ?!
Shteti punon ne te miren e popullatės, nėse lejon gjera qe do ti bejn dem njerėzve tė pafajshėm, atehere eshte shtet i deshtuar.
Kan ndaluar duhanin neper vende publike, kjo eshte tepėr mir ! Un do e kisha ndaluar edhe pirjėn e alkoholit jasht bar-kafeneve, duke nenkuptuar edhe neper vend-banime !
Mendoj se te gjithe duhet te marrin shembull nga Amsterdami.. nje qytet magjik ..lol
Ske cti legalizosh kanabisit me ne shqiperi se ka vite qe esht e legalizuar por un jam kundra legalizimit
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
lejimi i kanabisit shkon ne dobi te shtetit dhe ne dem te perdorueseve. ndalimi shkon ne dobi te perdorueseve dhe ne dem te krimineleve. prandaj jam kunder.
Kunder,demton trurin,rrit paranojen.
Krijoni Kontakt