Qe thua ti brari,une u rrita me moton-mos i bej keq kujt,e mos ja kij friken askujt-.Ne familjen time eshte zakon qe pushka vehet krahut kur je 18 dhe eshte nder qe burri te vdes nga plumi(sa kohe qe e merr ne ball.
Une kurr nuk kam pas teser te ndonje partie ne xhep.Ndersa ato persona qe thua ti brari(sala apo zan caushi)ishin shum te vegjel per mua per ti ndjekur.Tani digjo mire e hapi veshet.
Une nuk e di ku ke qene ti ne 97 por une isha i zene me katrauren qe na beri babai yt shpirteror Sala.ne 96-97 kam punuar per ministrin e mbrojtjes.ne ate kohe e kisha vdekjen aq prane sa ti ke forumin sot me te cilen ben propagande per ato qe te hedhin ndonje kocke.Qe thua ti mo brari isha i zene duke eskortuar eprorin tim safet zhulali jasht shqiperis se deshen ta zhduknin me gjith familje meqe dinte shume.ne 96 nuk ju binda urdherave qe te coja toga ushtaresh nga 2-3 here per te votuar per pd me premtimin se do mernin leje te shkonin ne shpi.
qysh ateher besimi im ne vote qe thua ti, u lekund shume dhe pasi mu desh te largohesha nga shqiperia ne 97 nuk jua kam dhene me sfadisfaksionin atyre kelysheve te majte e te djathte qofshin te tallin meneren me voten time duke trashur qafat e tyre.une nuk eci me flet o brari se akoma e kam faqen e bardhe dhe nuk kam nevoj te vej para fytyres time faqe nga urdhrat e dites te ustallareve te kuq qe jua japin cdo dit qorave si ty qe nuk shohin realitetin.
Mos me trego mua zan caush ti brari,gjej ndonje qe nuk i eshte thare akoma qumeshti ne buze ketu ne forum dhe merru me to,se une jam njecik si kocke e forte per ty.
Krijoni Kontakt