Duke kerkuar ne youtybe hasa ne keto video qe flasin se cfare force ka dashuria ,smund te qendroja indiferente e mos prekesha nga ato qe lexova .
Duhet ti rikujtojm vetes se dashuria e vertete eshte mbi gjithcka dhe kedo .
Nese dashuria vertete gjehet mos e braktisni kurre , jeta eshte shume e shkurter per te jetuar e vetmuar ...
Bekuar qofte dashuria e vertete ...
Histori shume te dhimbshme....te rrenqethet mishi kur i shikon....
Eh eshte e vertete dashuria e vertete eshte shume e bukur dhe ben mrekullira por ja qe fatkeqsisht jo cdokush e takon ate.....
Me te vertete me habit ky fakt , pse tek ata qe duhen me te vertet ??
Rruga mbare te qofte ,...
Po kur e humbet qe vdes ateher cte duhet te kuptosh qe ai ka qene i verteti ....
Wal zakonisht te vdekurit ja kujtojme vetem te mirat . Dhe vetem ideja qe nuk do e shofesh me te ben te mendosh qe ai ka qen i verteti . Jemi te prirur gjithmone te mendoje se e kaluara dhe e paariturra jane me te mira se ajo e momentit .
Wal zakonisht te vdekurit ja kujtojme vetem te mirat . Dhe vetem ideja qe nuk do e shofesh me te ben te mendosh qe ai ka qen i verteti . Jemi te prirur gjithmone te mendoje se e kaluara dhe e paariturra jane me te mira se ajo e momentit .
Po cme duhet mua te me kujtojne per mir kur kam vdekur , kur sma din kur jam gjalle ,por qe se kuptojme kur e kemi ne dore ky eshte nje difekt i qenies njerzore ...
Po cme duhet mua te me kujtojne per mir kur kam vdekur , kur sma din kur jam gjalle ,por qe se kuptojme kur e kemi ne dore ky eshte nje difekt i qenies njerzore ...
Per kete e kisha llafin .
Pastaj po flisnim kur vdes ai jo ne ,,,,, ne nuk vdesim per kollaj kemi 7 shpirta
Krijoni Kontakt