Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nuk kisha dijeni per xhamine, ky eshte lajm tjeter.
    Me duket se je tu bo proselitizem ti ...
    Mir per se gjalli, po te shkretet pse si le rehat...?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Me duket se je tu bo proselitizem ti ...
    Mir per se gjalli, po te shkretet pse si le rehat...?!
    shpresoja se do dilte ndonje i zgjuar qe do ta kapte kuptimin e temes,
    ,
    po isha kurioz se sa here keta mburren per xhamite prej betoni qe i shpetojne cunamit,
    isha kurioz te dija po kesaj rradhe ça kishte ndermend allahu kur vrau robt e vet.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    shpresoja se do dilte ndonje i zgjuar qe do ta kapte kuptimin e temes,
    ,
    po isha kurioz se sa here keta mburren per xhamite prej betoni qe i shpetojne cunamit,
    isha kurioz te dija po kesaj rradhe ça kishte ndermend allahu kur vrau robt e vet.
    Ne fakt ne Mburremi me monoteizmin dhe jo si kristianet qe mburren me kryqezimin e Jezusit te cilin e quajne Zot. Ne sna e kane prish paganet tempullin ose sic e ndertoi Helena kishen ne vendin ku hebrejte hudhnin plehrat ne Juruzalem pasi aty ishte kryqi i kryqezimit te cilet juve i quani populli i bekuar.Ne sna e kane vrare Zotin dhe as profetin .Kurse Ju dashuroni armiqet e Zotit, hebrejte dhe adhuroni krijesat ne vend te Krijuesit.Te vdekurit tane jane ne parajse kurse politeistet ne ferr.
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ne fakt ne Mburremi me monoteizmin dhe jo si kristianet qe mburren me kryqezimin e Jezusit te cilin e quajne Zot. Ne sna e kane prish paganet tempullin ose sic e ndertoi Helena kishen ne vendin ku hebrejte hudhnin plehrat ne Juruzalem pasi aty ishte kryqi i kryqezimit te cilet juve i quani populli i bekuar.Ne sna e kane vrare Zotin dhe as profetin .Kurse Ju dashuroni armiqet e Zotit, hebrejte dhe adhuroni krijesat ne vend te Krijuesit.Te vdekurit tane jane ne parajse kurse politeistet ne ferr.
    Mos u mburr me veprat e Atij qe ste ka vene ty per perfaqesues..., pasi nuk ka nevoje..., ku me kryesorja s'je i denje!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Itali – Shëmbet kulla e një kishe në Itali; si pasojë 40 besimtarë te krishtere kanë gjetur vdekjen, ndersa u plagosën 70 të tjerë. Lajmi u konfirmua dhe nga autoritetet vendase.

Sipas këtyre të fundit ngjarja ndodhi gjatë lutjes të së shtunes. Kisha 400 vjeçare, nuk ka mundur t’i mbijetojë kushteve të vështira atmosferike dhe mureve të vjetëruara nga shekujt.
    Nuk i paska mbrojt perendia keta qe vdiqen apo nuk jane lutur si duhet?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    A e din ti si po flet, sikur une me te thene ty: Mjekesia a je i sigurte se hyrijat e allahut s'kane pasur seks me dike tjeter?! A mos ishte gabim Muhamedi?! Ti keshtu je tu fol, me perralla. Ti me thene po po, e sigurte eshte se 'Profeti na ka garantu per kete'!!!!!!!!!!!!!! Kete e ke 'fakt' e 'argument'.

Foljen e shkruan me germe te madhe...?! Ti pe din kush ka me shku ne parajse e kush ne xhenet, ec shoki shiko punen tende se ju s'dini asgje as cka thote islami e as si eshte ne te vertete. Ec lutju allahut e profetit te futesh ne sektin e vertete, se sipas muhamedit ka 73 e vetem njera do te shkoje ne xhenet. Po cka me te bo, po te kuptoj, se ske lexu 'hala', per islamin ndegjon neper forume. Ec bej detyrat e shtepise. Po krejt, po me hyrijat e Allahut c'paten.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kush e njeh veten e njeh Allahun. Sa mire pe dini bre, kush po ju meson keshtu se? Tregomeni edhe mua

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    ahahahahahaaaa euuu messi bre, au rrite ti per t'na mesuar neve islamin a ?

budall pa sherr je

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga sopra Lexo Postimin
    ahahahahahaaaa euuu messi bre, au rrite ti per t'na mesuar neve islamin a ?

budall pa sherr je
    Mosni, a po doni me ju shti me fol vet me vete, a ende ka 'rrezistence' a?! Duhet me ua hap nje teme juve se shpejti me kete 'budallakine' qe e kam. Mosni se ju shti me vjell prej fese islame. Lirisht mujm me mbyll biseden me juve per besim. Te flasim pastaj per dicka tjeter. Ecni ne shpi, mesoni tjera here me mire. Mesoni te logjikoni, mos t'iu besoni dikujt pa menduar, mos te bazoheni ne logjike feminore etj. Tung

Ibën Abasi radijallahu anhu thotë: “Luftoni qafirat me shpatë, kurse munafikët (hipokritët) me gjuhë dhe vrazhdësi”.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mosni, a po doni me ju shti me fol vet me vete, a ende ka 'rrezistence' a?! Duhet me ua hap nje teme juve se shpejti me kete 'budallakine' qe e kam. Mosni se ju shti me vjell prej fese islame. Lirisht mujm me mbyll biseden me juve per besim. Te flasim pastaj per dicka tjeter. Ecni ne shpi, mesoni tjera here me mire. Mesoni te logjikoni, mos t'iu besoni dikujt pa menduar, mos te bazoheni ne logjike feminore etj. Tung

Ibën Abasi radijallahu anhu thotë: “Luftoni qafirat me shpatë, kurse munafikët (hipokritët) me gjuhë dhe vrazhdësi”.

Sikur te ishe me i mençur, do kishe qeshur me vetën

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •