Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    po bexhet pacolli nuk eshte kryetar i ores?
    Jo, ai eshte kryetar i AKR-ës. : Aleanca Kosova e Re

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Edhe kete e mesova

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Fatmir Sejdiu duket se eshte ne rrugen anti-rugove.Duket se eshte njeri nga ata qe
    ka perfituar nga vdekja e Presidentit Rugova dhe e ka keqperdore LDK-ne deri ne ate piken shperberjes se vizionit rugovjan dhe bashkepunimi me nipa e djeme
    kunder doktrines nacionale rugovjane,duke i vene ne jete skenaret e Shikut dhe
    atyre qe sot jane leva te tija te shendruara neper ojqe dhe parti si ora e Sahat-qiut.

Fatmir Sejdiu eshte duke ju hakmarre Presidentit Rugova sepse sa ishte ai gjalle ky nuk gezonte asnje trohe pushteti por ishte nje zyrtar i 'larte' i LDK te cilin nuk e kane pytur se nga i vinte mamaja.Tash pasi Bardhylin e futi pa konkurs ne PTK si njeri nga shefat e saj dhe ai eshte pjese e PDK-se Plurat Sejdiun si djal axhe qe ka
    i cili eshte edhe njeri nga zyrtaret e PDK dhe te Shikut qe ka vjedhe miliona si sekretar permanent diku andej kah dikasteri i shendetit dhe as nuk u akuzua dhe as nuk u pergjegj kurre per keto hajni marramendse pra qarte shihet se fatmir Sejdiu eshte vegla e Shikut qe i mbulon te gjitha marrezite hajnite,tradhetite qe
    i behen LDK dhe popullit te saj permes pinjollesh te shikut qe jane familjare direkt te Fatmir Sejdiut.

Nese LDK-ja nuk e hedh kete pleh jashte sa ma shpejt do te shohim se Fatmir Sejdiu do ta shendroje kete parti ne parti qe baze do ta kete shperberjen totale
    te LDK dhe crrenjosjen e filozofise se nacionale rugovjane ne cdo cep ku frymon kombetarja.Fatmir Sejdiu edhe emrin qe mbante shkolla Azem Galica ia hoqi dhe ja veri te gjyshit te tij nje ish hoxhe qe ishte pjese e kralevines serbe...ishte vegel e atyre qe i kishte luftuar Azem Galica dhe Ibrahim Rugova.Kur kihet parasysh ky fakt athere Fatmir Sejdiu del edhe me i keq e me serb se vet serbet.

As pushtuesi gjakatar serb nuk arriti ta beje nje gje te tille me emrin e Azem Galices e Fatmir Sejdiu e beri,nga kjo episode tragjike e shohim qe historia kombetare eshte ne rrezik dhe Kosoves po i projektohet nje kostum i ri nga ata
    qe jane veshur me petkun rugovist a qe ne fakt jane misionar/e jo veq anti-rugovist por edhe anti Kosove e ant-kombetar.

Fatmir Sejdiu dhe suita e tij ant-shqiptare duhet te largohet perfundimisht nga LDK,Fatmiri duhet qe ta legalizoje veten si antar legjitim i se majtes ne Kosove dhe te jete pjese e erresires me ne krye loparet, vrasesit ,perfituesit,genjeshtaret,skenaristet proserbet qe deri sa vuajne populli i tij ata
    u falin traktora dhe i akomaodojne armiqte ashtu sic ua kenda endja atyre.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    -----------------------------------------------
    Ne aspektin praktik ky bashkim i Sejdiut end CO me keto parti te majta,ka njifare logjike....
    Por,per teorine e filozofine rugoviane,cfare pretendon verbalisht te jete LDK-ja e Sejdiut ,ky bashkim eshte vetvrasje politike...
    Citim Postuar më parë nga Justiniani Lexo Postimin
    Fatmir Sejdiu duket se eshte ne rrugen anti-rugove.
    Kesaj radhe pajtohem me keto thanje te juajat edhe une
    dhe deshta te shtoi se Fatmiri eshte betue para dikujt ..... qe do ta shkatrroi ldk-ne rugoviste se bashku me dacin-macin
    bravo ju uroi pun te mbar
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Kesaj radhe pajtohem me keto thanje te juajat edhe une
    dhe deshta te shtoi se Fatmiri eshte betue para dikujt ..... qe do ta shkatrroi ldk-ne rugoviste se bashku me dacin-macin
    bravo ju uroi pun te mbar
    ---------------------
    llap trimi,thuaje njihere te shkreten..!
    Para kujt jane betuar Sejdiu e Daci ?

Ps.Nese frigohesh per pasojat...aman bre llap mos e thuaj, se nuk kam deshire me te marre n`cafe ty e femijet tu !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    ---------------------
    llap trimi,thuaje njihere te shkreten..!
    Para kujt jane betuar Sejdiu e Daci ?

Ps.Nese frigohesh per pasojat...aman bre llap mos e thuaj, se nuk kam deshire me te marre n`cafe ty e femijet tu !
    po une mendoi se po duken senet mjaft mire dhe ska nevoi per spjegom ma teper
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    [QUOTE=gimche;2607114][IMG]
    -------------------
    Prishtinë, 22 shkurt - Partia Reformiste Ora, ka vendosur që tash e tutje jetën politike ta zhvilloj nën ombrellën e Lidhjes Demokratike të Kosovës. Drejtuesit e kësaj partie, të hënën e kanë konfirmuar bashkimin me LDK-në, por nuk kanë specifikuar detajet e marrëveshjes me ta. Kryetarja e deritashme e ORA-së, Teuta Sahatçia ka bërë të ditur se ditëve në vijim do të ngritën dy komisione të veçanta nga të dyja partitë, të cilat më pas do t’i përcaktojnë kushtet dhe kriteret e bashkimit politik. Ajo nuk ka pranuar që të bëjë publike pozicionin e saj brenda LDK-së, duke thënë se për të më me rendësi është sistemimi I anëtarëve të tjerë të ORA-së në strukturat ekzekutive të kësaj partie. Sahatçia nuk e ka mohuar që vendimi për bashkim me LDK-në, I cili është marr të dielën në Kuvendi e punës së partisë, ka qenë I mirëpritur nga të gjitha degët e ORA. Dy degët revoltuese kanë dalë të jenë dega e Gjilanit dhe ajo e Gjakovës. E para, sipas Sahatçisë ka marrë pjesë në votim dhe ka votuar kundër, kurse ajo e Gjakovës nuk ka votuar fare dhe është tërhequr nga Kuvendi i punës. Në Kuvend, kanë qenë të pranishëm delegatët e të gjitha degëve, anëtarët e Kryesisë, forumi rinor dhe anëtarët e Këshillit të përgjithshëm të partisë, por jo edhe themeluesi, Veton Surroi.
    Kryetarja e ORA-së, ka thënë se Surroi nuk ka mundur të jetë i pranishëm në Kuvend, për faktin se ka qenë jashtë vendit.
    Ajo e ka cilësuar si të kuptueshme edhe mënyrën se si janë sjellë dy degët kundërshtuese. Së paku për njërën, ajo ka shprehur bindjen se do t;i bashkohet vullnetit të shumicës.
    “Është normale që në këto situata të kihen emocione, por besoj, duke i njohur anëtarët e degës së Gjakovës, edhe ata pas kalimit të një kohe, do të na bashkohen”, ka thënë ajo.
    Ish-shefja e grupit parlamentar të ORA-s, nuk është penduar që gjatë tri vjet pune në Kuvend, bashkë me deputetët e tjerë të kësaj partie, kanë qenë zëri më kritik i qeverisë, e cila atëbotë udhëhiqej pikërisht nga LDK dhe partnerja e koalicionit AAK-ja.
    Gjatë viteve të fundit, sipas saj, te LDK-ja është parë një tendencë për reforma të brendshme, gjë që lë për të kuptuar se kjo parti është duke u përpjekur që ta ndërroj mënyrën e funksionimit.
    “Edhe te LDK-ja kemi parë një gatishmëri për të bërë reforma brenda vetës, apo për të bërë ndryshime pozitive për Kosovën. Ashtu siç ka qenë 20 vjet më përpara, ajo LDK-ja që i ka mbledh njerëzit për krijimin e një Kosove të pavarur, tash e ka gatishmërinë e plotë të transformohet në një fuqi që do të luftoj për shtet nderim dhe Kosovë evropiane”, ka deklaruar.
    “Pikërisht kërkesa që të bashkohen forcat edhe afrimi i ORA-s tregon gatishmërinë për këtë reformë. Dhe, ne jemi të gatshëm që të jemi partner në realizmin e këtyre dy objektivave”.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Bashkimi mbas deshtimit !

Ajo qka ju ka funksionuar ne kohe pushtimi Ish-Komunisteve me spo ju funksionon dhe tash nderruan strategjin.
    Ne pushtim funksonojn dallaveret ,pushtuesi ka penguar konkurencen dhe ka ndimuar Kolaboratoret.
    Sote esht ndryshe dhe ket e din Fatmir Sejdiu, Veton Surroi, Daci & Co.
    Para viteve te 90-eta LKK e Kosoves themelonte organizata te ndryshme si: Organizata e Rinis, LSPK, etj.
    Ne prinicip ishin te njetit Persona por duke themeluar Organizata tjera me emer tjeter mendonin se mashtronin masat, se jan organizata tjera edhe pse Populli i dinte dallaveret e tilla.
    Te nejten praktik e pat praktikuar edhe LDK gjat viteve te 90-eta ku u themeluan Parit si Partia Fshatar, Partia Demokristiane, Socialdemokrate etj.
    Mbas luftes Qlirimtare disa Parti Satelite te LDK nderruan jet-diqen ,por u krijuan disa te reja...
    Si Partia Ora, LDD ,etj.
    Fati te ngjashem paten edhe keto Parti Satelite te Ish-Komunisteve te cilat u shtrin ne Tabut te vdekjes.
    Qdo te sjellin keto bashkime?
    -Konkurenc per ndonje post partiak ose edhe ndonje Dajak ndermjet veti.
    A do te mund te perfitoj LKK/LDK diq nga keto bashkime?
    Me siguri jo.
    Arsyeja!
    Ish LKK -Komunistet mund te ken ndikim deri te 4.5 % e elektoratit te Kosoves dhe kjo maximum do te ishte.
    Levizjet e tilla me siguri do te krijojn kushtet per Pluralizem te vertet (do te lindin Parti te cilat do te jen te pamevarura).

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    U bashkuan Komunistat.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Bashkohet me lpi naj asht qaty...hhahaaa

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •