Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    valla or kosovell ai kryetari juaj Shoki Halit Zek xhavit megjithse sipas jush armik i betuar i LKJ-se i hengri megjith qejf milionat e ldk-se pra lkj-se sipas jush..

kinse po blejke snaipera..
    e se ke desh me gjujt ai pi katit te 15 te hotelit te tiranes ku flike me shokat tosa klosa sdi..

edhe shoki jakup or kosovell krejt komunikatat e drejtorise anti-lkj-iste.. ne gazetat e lkj istit veton e baton i cojke gjat "luftes"..
    dhe baton vetoni aman cja botonte ne minut..

se dhe sllobes ashtu i duheshin ato komunikata.. te dilshin shpejt si samunat pi furre sepse dhe planin slloba e kish qe shpejt e shpejt me i cfaros shqiptaret.. e kominikatat i shkojshin shum perleverdi ministris jashtme te serbis me ja kallxue natos..

--
    dalim ke partia ora..

partia ora eshte parti te pakarakteresh.. lahperash e legenash..
    ajo u krijue sic e kam than qysh diten kur asht krijue.. me hanger e coptue elektoratin ldk-ist qe me ju rrit vota pdk-se..
    dhe ashtu ndodhi .. dhe per kte pun hashimi e ka shperblye vetonin ne forma te ndryshme e nji prej dhuratave eshte nji nga ministreshat e hashimit qe ne qeveri erdhi si shperblim per sherbimet qe veton batoni u ka ba lpk-s e pdk-se.

pra ldk ska ndoj perfitim nga nji grusht oraxhijsh sahatcish..
    po nejse..

kur shqiptaret bashkohen.. mir eshte..ne se.. kuptohet.. bashkohen per te mir te kosoves..

..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    U bashkuan te majtit jugosllav te sorres dhe te djathtit komunist-titist te rugovnes
    haaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    LDK-ORA nënshkruajnë bashkimin

Nga Express më 23.02.2010 në ora 18:35

Në selinë e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), sot është nënshkruar marrëveshja për bashkim ndërmjet këtij subjekti politik dhe Partisë Reformiste ORA. Marrëveshja është quajtur akt madhor dhe i rëndësishëm, jo vetëm për LDK-në, por edhe për Kosovën.

LDK-ja po pasurohet me një prurje, me një dimension që do ta forcojë atë aspektin e qytetarisë si parti, ka thënë me këtë rast nënkryetari i LDK-së, Eqrem Kryeziu.

Ndërsa kryetarja e deritashme e ORA-s, Teuta Sahatqija, është shprehur e bindur se ky “bashkim i forcave” do të ketë ndikim në skenën politike të Kosovës.

“Është fjala jonë popullore e moçme që ‘Bashkimi bën fuqinë”, mendoj që me këtë rast vërtetohet edhe njëherë ajo mençuria e popullit tonë, që me bashkimin e forcave arrihet një rezultat më i fuqishëm, më i madh i cili do të ketë ndikimin e mirë në skenën politike të Kosovës”, ka thënë Sahatqija.

Sipas saj, nëse dikur u bashkuan të gjitha fuqitë për të arritur deri te pavarësia e Kosovës, tani paraqiten objektivat tjera, me qëllim që Kosova të shndërrohet në një shtet të mirëfilltë dhe të denjë për Evropën.

I pyetur pse nuk është konsultuar kryesia e LDK-së me anëtarët e kryesisë, Kryeziu është shprehur se të gjithë anëtarët e Kryesisë së LDK-së janë të kënaqur me bashkimin e këtyre dy subjekteve dhe se nuk ka pasur nevojë për mbledhje formale të këtij organi të lartë të partisë.

Ai madje ka folur edhe në emër të kryetares së Grave të LDK-së, njëherit anëtare e Kryesisë, Melihate Tërmkolli, për të cilën tha se “është shumë e kënaqur” me këtë zhvillim. Por vetë Tërmkolli ka thënë se ky nuk është vendim i Kryesisë së LDK-së. “Ky është vendim privat i atyre njerëzve që e kanë privatizuar LDK-në, duke u nisur nga kryetari i LDK-së. Ky është një akt për të fshehur humbjen e thellë që ka pësuar LDK-ja në krye me këtë udhëheqje, e cila po e qon drejt shkatërrimit të plotë LDK-në”, ka thënë Tërmkolli për mediat.

Nga ana tjetër, Kryeziu ka kërkuar mirëkuptim nga LDD-ja, e cila ka bërë publike një ofertë për koalicion, që deri më tani nuk i kanë kthyer përgjigje. Sipas tij, kjo ka ndodhur për shkak të agjendës së ngjeshur të zyrtarëve të LDK-së.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    LDK-ORA nënshkruajnë bashkimin

Nga Express më 23.02.2010 në ora 18:35

Në selinë e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), sot është nënshkruar marrëveshja për bashkim ndërmjet këtij subjekti politik dhe Partisë Reformiste ORA. Marrëveshja është quajtur akt madhor dhe i rëndësishëm, jo vetëm për LDK-në, por edhe për Kosovën.

LDK-ja po pasurohet me një prurje, me një dimension që do ta forcojë atë aspektin e qytetarisë si parti, ka thënë me këtë rast nënkryetari i LDK-së, Eqrem Kryeziu.

Ndërsa kryetarja e deritashme e ORA-s, Teuta Sahatqija, është shprehur e bindur se ky “bashkim i forcave” do të ketë ndikim në skenën politike të Kosovës.

“Është fjala jonë popullore e moçme që ‘Bashkimi bën fuqinë”, mendoj që me këtë rast vërtetohet edhe njëherë ajo mençuria e popullit tonë, që me bashkimin e forcave arrihet një rezultat më i fuqishëm, më i madh i cili do të ketë ndikimin e mirë në skenën politike të Kosovës”, ka thënë Sahatqija.

Sipas saj, nëse dikur u bashkuan të gjitha fuqitë për të arritur deri te pavarësia e Kosovës, tani paraqiten objektivat tjera, me qëllim që Kosova të shndërrohet në një shtet të mirëfilltë dhe të denjë për Evropën.

I pyetur pse nuk është konsultuar kryesia e LDK-së me anëtarët e kryesisë, Kryeziu është shprehur se të gjithë anëtarët e Kryesisë së LDK-së janë të kënaqur me bashkimin e këtyre dy subjekteve dhe se nuk ka pasur nevojë për mbledhje formale të këtij organi të lartë të partisë.

Ai madje ka folur edhe në emër të kryetares së Grave të LDK-së, njëherit anëtare e Kryesisë, Melihate Tërmkolli, për të cilën tha se “është shumë e kënaqur” me këtë zhvillim. Por vetë Tërmkolli ka thënë se ky nuk është vendim i Kryesisë së LDK-së. “Ky është vendim privat i atyre njerëzve që e kanë privatizuar LDK-në, duke u nisur nga kryetari i LDK-së. Ky është një akt për të fshehur humbjen e thellë që ka pësuar LDK-ja në krye me këtë udhëheqje, e cila po e qon drejt shkatërrimit të plotë LDK-në”, ka thënë Tërmkolli për mediat.

Nga ana tjetër, Kryeziu ka kërkuar mirëkuptim nga LDD-ja, e cila ka bërë publike një ofertë për koalicion, që deri më tani nuk i kanë kthyer përgjigje. Sipas tij, kjo ka ndodhur për shkak të agjendës së ngjeshur të zyrtarëve të LDK-së.
    Se kuptoj kush i beson keto idiotlliqet e mocme: bashkimi ben fuqine.
    Nejse e ka thene Sahatqija,e paska bindje biles.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    pyffffffffffffff partite qe kokan zgjedhe per bashkim,kap tjetren meshoj tjetres pleher dyjat.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ------------------------

-------------------------

--

pra sahatcija e vetonit e paska dit fjalen popullore..
    kjo fjale kish pas dale para se me le katragjyshi i vetonit e katrgjyshja e sahatcijes se ores..
    mirpo ora u krijue tash.. vitet e fundit.. pra nja 400 vjet mbasi kish dala ajo fjala e urte..

cfar e pengoj kte sahatcijen qe te ish ba antare e ldk moti e mos me hap parti te re.. kur edhe fjala e urte ishte e njohur si per sahatcijen si per vetonin..

e pengoj egoizmi.. e pengoj interesi i guzices.. e pengoj frika nga kallashi i atyre qe ishin betue me likujdue ldk-ne me te gjitha mjetet..

pra sahatcija nuk perben asnji vlere per kosoven.. as sahatcia e as krejt antaresia e ores me ne krye vetonin..

pra futja e ores ne ldk nuk shton asnji vlere morale a politike.. per ldk.. sepse ky grup i ardhur kurre ska pas ndoj vlere morale e politike.. pervec vleres arithmetike.. qe kjo parti e beri ne llogari te atyre qe sic thashe ishin betuar me zhduk ldk e rugoves..

pra nuk perben asnji lajm te gezueshem futja e or-sahatcive ne ldk.

ldk ka futur brenda radheve te saje nje tufe zorraxhijsh lahperesh pa asnji vlere njerzore.. le me vlera tjera qe sbehet fjale..

un besoj se kjo lahperice.. sic ka vepruar dikur si or ne sherbim te krimit.. edhe tani po kte pun do beje.. diversion e percarje e pallavra..

jam i bindur se ky grup jan spiune te shikut.. dhe me porosi te shikut jan rras ne ldk.

..

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Edhe ldk pdk sahati i prisht tani pritet edhe maqorri me ju bashkue uqkurit te politikakeve mire kan bo.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Të gjithë deshtakët bashk për një dështim edhe më të thellë!

lkj-ldk-pdk e tsh edhe ora e ldd.
    ka mbet pa u bashku aak dhe akr dhe do të fitojmë në koalicion të njerzve të dështuar dhe të dëshmuar antishqiptarë.

Në vjesht pritet dalje në sken e partis , ose partive të reja por kësaj rradhe nga njerëz të rrinjë dhe të njomë dhe me ideale shqiptare !

Shpresoj se nuk do të përjetojm 97-ten e shqipëris me këte qeveri të rrenes!
    Kjo e ka receten e shkruar që titullohet "DËSHTIM" dhe shpresoj se do të bëhet koalicioni i dështimit e pastaj le ti han dreqi të gjith bashk.

Se mbetjet e tyre vetëm do ta ngadalsojn ecjen e Kosoves përpara , drejt bashkimit kombëtarë dhe përparimit që e meriton.

Kjo periudh kohore në Historin tonë do të emrohet periudha e një ideologjie të dështuar dhe antishqiptare ose Tredhtia kombëtare hima-hasa

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB , E HASA NA KRYMBI TU NA RREJT !
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Edukata mbi te gjitha.
    Anëtarësuar
    02-03-2010
    Vendndodhja
    Bayern
    Postime
    15
    Mire ka veprue ora per bashkim ,por me ldk no coment vec di me than se duhet me respektue vendimin qe kan marr, do kisha pas deshire qe vec 6 parti me ekzistue ne Kosove e jo 60 e sa. E do ishte ne te miren e Kosoves edhe te tjerat me veprue si ora.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •