te ndaloj cigaren dhe alkolin urgjentisht nese i pi.Fruta perime sa me shume, peshk mish pule.ne asnjemenyre melci zemra kto te brendshmet!Mishin duhet ta haje te pjekur ne skar ti ket ikur dhjami fare nqs se ka.vrap per 30 min ose ecja per 45 min dhe renie nga pesha e ndihmojne.Nuk duhet te perjetoje gjendje emocionale ne familje.Ilacet duhet ti pije ne orar.Zemra e tij eshte vertet ne rrezik.
Po qe i kujdesshem do i bjeri niveli i yndyrnave shume shpejt!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Faleminderit te gjitheve per pergjigjet. Ju vleresoj per pergjigjet qe keni dhene
Jonilda thuajit babit
ne diete te shtoj nje gote vere perdite.
te haj limona me shumice
qepa e ul shume shpejt gjithashtu
panxhari i kuq. ta haj sallate ose ate ujin kur e zien ta pij. E filtron gjakun, e pastron nga yndyrnat.
ilaci me me rendiment per kete eshte ecja
keshilloje babane te eci sa me shume te mundet
yndyrnat jane kalori qe duhen djegur
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
jonilda
uthulla e molles eshte e rekomandueshme qe te pihet nje luge gjelle ne mengjes mund ta perziesh me nje luge mjalt ne nje gote uji per cdo dite - dhe ndihmon ne uljen e kolesterolit ne gjak.(ketu mund te perfshish edhe mushtin e molles - ose leng natural molle)
Avokado eshte nje frut tropical qe gjithashtu ndihmon ne uljen e kolesterolit ne gjak.(nuk e di nese gjindet apo jo ne shqiperi)
Dieta per babin tend duhet te jete e pasur ne perime , zarzavate dhe fruta - rekomandohet mishi i pules dhe frutat e detit .
Nuk rekomandohen mishi i kuq ne cfaredo forme dhe nese konsumon duhan dhe alkohol ben mire ti lesh .
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
Krijoni Kontakt