Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    i/e regjistruar Maska e Adem Berisha
    Anėtarėsuar
    16-07-2008
    Vendndodhja
    Rahovec, Rep. e Kosovės
    Postime
    159

Madhėshti ėshtė kur veprat tuaja iu shėrbejnė tė tjerėve pa pėrjashtuar as veten

Mike e dashur dhe respektuar DI_ANA veēanėrisht jam i impresionuar nga komenti Juaj, vlerėsimet dhe respekti qė manifeston ndaj meje prandaj pafundėsisht jam mirėnjohės pėr kėtė.
    Nuk mendoj se bėra ndonjė gjė tė veēantė, tė veēantėn ke bėrė ti vet me angazhimet, pėrkushtimin, humanizmin dhe veprat tuaja. Unė vetėm sa nė mėnyrėn mė modeste i bėra publike ato pėr lexuesit dhe artdashėsit shqiptarė. Nuk di nėse mund tė ketė shqiptar por jo edhe """"shqiptar""" i cili nuk do tė iu gėzohej veprave, sukseseve dhe rezultateve tė arritura nga njė bijė shqiptare si ti, e cila qė nga fėmijėria u detyrua tė emigrojė por qė nė mėrgim nuk zgjodhi rrugėn e rrugaēėrisė por zgjodhi atė tė mbarėn, tė arsimimit dhe emancipimit duke mos harruar pėr asnjė ēast gjuhėn, kulturėn, traditėn e mbi tė gjitha atdheun e vet tė dashur, Shqipėrinė. Dhe tė lumtė, ke tė drejtė sepse: "Atdhe quhet toka, ku mė ka rėnė koka, ku kam mėmė e at, ku mė njeh dhe gur i thatė".
    Tė lumtė DI_ANA ty dhe shumė shoqeve tuaja sokolesha nė atdhe dhe mėrgim qė sot jeni bėrė ambasadore tė artit dhe kulturės tonė kombėtare, plotėsisht tė barabarta, madje edhe tejkaluese tė shumė figurave tė njohura tė artit dhe kulturės botėrore, vazhdoni e zoti ju dhėntė tė mbarėn.
    Veprat e mira nuk afirmojnė vetėm autorin por, mbarė At-Mėmėdheun dhe kombin dhe kėtu qėndron madhėshtia e autorit.
    Le tė shkėlqejė tė dielėn mė 14 nėntor nė Tiranė njė fjongo dielli nga Parisi pas shkėlqimit tė "Njė fjongo dielli nga New Yorku" tė znj Kozeta Zylo mė 04. 09. 2010.
    Urime dhe suksese pafund.
    "Lehtė bėhesh pasha nė nahi
    por ėshtė vėshtirė tė jesh njeri".

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    per fat te keq nuk merrkem dot pjese ne kete promovim...por uroj qe gjate pushimeve te dimrit ta gjej si liber dhe ta blej..me beri pershtypje ajo qe ti boton librin e dyte kurse libri i pare humbi pa nam e pa nishan..nuk e di a do na japesh ndonje informacion me te zgjeruar se ku mund ti gjejme..

sinqerisht malsori...
    Pershendetje i nderuar mik...

Shume flm prej jush.
    Libri im i pare siē ju kam thene i eshte dhene komplet si tirazh (1000 copesh) Shoqates Se Jetimeve Shqiptare me gjithe te ardhurat qe vinin prej tij.
    Kete liber ata e kane shperndare dhe shitur neper 37 pikat e tyre qe ekzistojne ne Shqiperi.
    Ekzistojne akoma dhe disa kopje te cilat shoqata do i sjelli diten e promovimit te librit te dyte dhe ku sigurisht ata kane pergatitur edhe nje mesazh falenderimi.
    Pra edhe kjo shoqate do te jete e pranishme ate dite...

Gjithe te mirat dhe flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    ori Dian or lediane..
    ne feisbuk tyja te pane..
    qe ben vjersha me shi e hane..
    ty te lumt oj kapedane..

Urime e respekte..
    Shume flm prej teje miku im Brari...

Respekte gjithashtu.
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Adem Berisha Lexo Postimin
    Mike e dashur dhe respektuar DI_ANA veēanėrisht jam i impresionuar nga komenti Juaj, vlerėsimet dhe respekti qė manifeston ndaj meje prandaj pafundėsisht jam mirėnjohės pėr kėtė.
    Nuk mendoj se bėra ndonjė gjė tė veēantė, tė veēantėn ke bėrė ti vet me angazhimet, pėrkushtimin, humanizmin dhe veprat tuaja. Unė vetėm sa nė mėnyrėn mė modeste i bėra publike ato pėr lexuesit dhe artdashėsit shqiptarė. Nuk di nėse mund tė ketė shqiptar por jo edhe """"shqiptar""" i cili nuk do tė iu gėzohej veprave, sukseseve dhe rezultateve tė arritura nga njė bijė shqiptare si ti, e cila qė nga fėmijėria u detyrua tė emigrojė por qė nė mėrgim nuk zgjodhi rrugėn e rrugaēėrisė por zgjodhi atė tė mbarėn, tė arsimimit dhe emancipimit duke mos harruar pėr asnjė ēast gjuhėn, kulturėn, traditėn e mbi tė gjitha atdheun e vet tė dashur, Shqipėrinė. Dhe tė lumtė, ke tė drejtė sepse: "Atdhe quhet toka, ku mė ka rėnė koka, ku kam mėmė e at, ku mė njeh dhe gur i thatė".
    Tė lumtė DI_ANA ty dhe shumė shoqeve tuaja sokolesha nė atdhe dhe mėrgim qė sot jeni bėrė ambasadore tė artit dhe kulturės tonė kombėtare, plotėsisht tė barabarta, madje edhe tejkaluese tė shumė figurave tė njohura tė artit dhe kulturės botėrore, vazhdoni e zoti ju dhėntė tė mbarėn.
    Veprat e mira nuk afirmojnė vetėm autorin por, mbarė At-Mėmėdheun dhe kombin dhe kėtu qėndron madhėshtia e autorit.
    Le tė shkėlqejė tė dielėn mė 14 nėntor nė Tiranė njė fjongo dielli nga Parisi pas shkėlqimit tė "Njė fjongo dielli nga New Yorku" tė znj Kozeta Zylo mė 04. 09. 2010.
    Urime dhe suksese pafund.
    Ju me keni nderuar dhe nderoni vazhdimisht i dashur Baca Adem....
    Ju dini ti vleresoni dhe ti respektoni miqte tuaj.
    Une ju falenderoj nga zemra per gjithcka keni bere dhe me vjen mire qe perkrahni te gjithe poete shqiptare anembane botes.Edhe une jam e nderuar me ta dhe eshte e vertete qe kemi shume, qe nga Alma Papamihali,Mimoza Rexhvelaj,etj etj te cilave u uroj suksese pafund ne art dhe jete.
    Ju uroj edhe ju miku im i dashur sa me shume suksese ne krijimtarine tuaj te bukur dhe plot ndjenje.Dhe paēi nje jete sa me te gjate dhe te mbushur plot dashuri.

Ju perqafoj fort.
    "Carpe Diem"

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

Urime Lediana!

Angazhimi me pune dhe marrja me debate shterpe ne forum ben te mos kesh kohe te shfletosh ketej nga letersia per te lexuar krijime kaq te bukura si keto te tuat.

Te them te drejten eshte e para here qe perballem me krijimtarine tuaj dhe mbeta shume shume i mahnitur nga frymezimi,ndjenjat aq bukur te shprehura dhe mjeshtreria ne skalitjen e vargut.

Duke qene se jam vone, shume vone ne gjithcka, ju uroj suksese ne krijimtarine tuaj, do i blej te dy librat tuaj ne rrugen e pare qe do kem ne Tr.
    Me respekt.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,982
    DERDHE NEKTARI
    (Kushtuar Lediana Kapaj)

Poet’e dashuris do jeshė,
    Dhe pėr shum vite qė vinė.
    Si pianisti mbi tastierė,
    Ti po luan me poezinė.

Ajo dorė e butė, mėndafshė..
    Qė shkruan fjalėt njė nga njė,
    Ajo dorė, e bardhė, e butė,
    Qė balsam mbi plagė vė.

Do t'a puthė moj, atė dorė..,
    Me gjith zjarrin qė mė ndez.
    Kur kėndon pėr dashurinė,
    Dashurin.. qė..kurrė s’vdes.

Do marr pendėn edhe unė,
    Pėr tė shkruar poezi.
    Do shkruaj me shpirt tė pastėr,
    Pavarsisht se s’shkruaj si Ti !

Kur e ndienė.., e ke nė zemėr,
    Zemra shprehet dhe pa fjalė,
    Fjalėt ikin.., i merrė era..,
    Dashuria tė mbanė gjallė.

Kėndoj zemėr dashurisė..!
    .. Shprehu, zemrėn e kalitė !
    Ėshtė farė e bukurisė
    Dashuria. Nuk ėshtė frikė!

Kush e ndieu si poeti
    Dashurin e pėrmalluar?
    Zemėr e Dianės qė i derdhi,
    Ėmbėlsin e dėshėruar.

Ajo dorė prej ergjėndi,
    Qė nė shekuj do kujtohet.
    Ajo zemėr e plagosur,
    Qė nė vite do bekohet.

Ti moj Dianė, tė lutem shumė..
    Merre pendėn, siē di vetė.
    Derdhe gjith nektar e zemrės,
    N'a mbanė gjallė.. na jepė jetė.

Danel Cana Zakinthos 24-07-08

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga INDRITI Lexo Postimin
    Angazhimi me pune dhe marrja me debate shterpe ne forum ben te mos kesh kohe te shfletosh ketej nga letersia per te lexuar krijime kaq te bukura si keto te tuat.

Te them te drejten eshte e para here qe perballem me krijimtarine tuaj dhe mbeta shume shume i mahnitur nga frymezimi,ndjenjat aq bukur te shprehura dhe mjeshtreria ne skalitjen e vargut.

Duke qene se jam vone, shume vone ne gjithcka, ju uroj suksese ne krijimtarine tuaj, do i blej te dy librat tuaj ne rrugen e pare qe do kem ne Tr.
    Me respekt.
    Shume flm prej jush Indrit...Kam lexuar krijimtarine tuaj dhe me ka pelqyer shume.
    Ju uroj dhe une suksese pafund ne rrugen e bukur te jetes dhe krijimtarise.

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    ALI BABA shume flm per kete poezi te bukur....
    Suksese ne rrugen tuaj i nderuar mik.

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 16-04-2011 mė 03:46
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    "Carpe Diem"

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •