Si gjithemone,Jeni njeshe(Per mua)Te pergezoj dhe perqafoj fooort!
Si gjithemone,Jeni njeshe(Per mua)Te pergezoj dhe perqafoj fooort!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Bellisima,Nete...
Shume flm prej jush.
Respekte
"Carpe Diem"
Ja, arriti nė atdheun e dashur tė tij edhe njė margaritar i artit dhe kulturės tonė kombėtare nga mėrgimi qė poetja e talentuar dhe humanistja zemėrbardhė LEDIANA KAPAJ e solli kėtu ku shpirti e zemra i pushojnė mė qetė se ēdo ku tjetėr nė rruzullin tokėsor. Madje, edhe mė qetė se sa nė vet djepin e kulturės, demokracisė e civilizimit evropian e botėror, Francė ku tash e njėzet vite Lediana jeton dhe punon duke gėzuar gjithė mbėshtetjen e atjeshme pėr jetėn dhe veprimtarinė e saj kreative nė lėmin e artit letrar tė cilin ajo me pasion e kultivon pėr ta sjellė tek lexuesit e saj tė dashur shqiptar sė pari nė atdhe por edhe gjithandej Evropės e Amerikės ku jetojnė e punojnė bashkėkombasit e saj. Pas pėrmbledhjes sė parė tė saj poetike DALLGĖ DASHURIE, Lediana pėr lexuesit e saj qė i do dhe e duan shumė, tash na sjell librin e saj tė dytė FLLAD PSHERĖTIMASH nė botim tė shtėpisė botuese ADA dhe redaktim tė shkrimtarit tė shquar fterriot z Vullnet Mato i cili si duket, nuk kishte nevojė tė mundohej shumė pėr tė redaktuar kėtė libėr pasi qė poetja me vullnet dhe pėrkushtim kishte realizuar pasionin e saj. Promovimi i kėtyre dy veprave me vlerė tė pakontestueshme artistiko-letrare qė do tė bėhet mė datė 14 nėntor nė ora 15 nė Pallatin e Kongreseve nė Tiranė, pėr tė cilin autorja bėn njė udhėtim tė gjatė nga Franca nė Shqipėri, edhepse ka mund ta bėnte atje, ėshtė edhe njė mundėsi e mirė qė artdashėsit dhe dashamirėt e fjalės sė shkruar poetike nga Tirana e qytete tjera tė Shqipėrisė ku me gjasė nuk do tė mungojnė as lexues e artdashės tjerė edhe nga Kosova e viset tjera shqiptare, tė njihen mė afėr me vlerat e larta artistiko-letrare qė Lediana sjell nė kėto anė.
Ftoj bashkatdhetarėt e dashur qė nė numėr sa mė tė madh tė marrin pjesė nė kėtė ceremoni promovimi dhe jam i sigurt se nuk do tė zhgėnjehen, pėrkundrazi do tė pėrjetojnė kėnaqėsi tė veēanta tė ēastit. Unė bashkė me njė grup miqsh tė mi nga Kosova pėrkundėr moshės qė kam dhe gjendjes sė brishtė shėndetėsore, nuk do tė hezitoj tė kaloj disa qindra kilometra pėr tė qenė pjesėmarrės i kėtij manifestimi dhe pėr tė mė mbetur njė kujtim i veēantė nė kujtesėn time. Uroj autoren e nderuar dhe respektuar znj Lediana qė botimi i kėtyre dy veprave tė jetė vetėm fillimi nė vazhdėn e shumė botimeve tė reja nė vijim pėr ēka ajo nė favor ka edhe moshėn e saj tė re, gjė qė nė kėtė edhe nuk dyshoj.
"Lehtė bėhesh pasha nė nahi
por ėshtė vėshtirė tė jesh njeri".
E dashur z. Dianė, me shumė kėnaqėsi e mora lajmin pėr botimin e librit tė dytė, piknisje pėr librin e tretė...e momentin pėr promovim, si njė kurorizim i punės sė Juaj tė palodhme gjatė kėtyre viteve...
Nga thellėsia e shpirtit, Ju uroj pėr botimin e librit tė dytė, me dėshirė qė vitin e ardhshėm, ta botoni tė tretin e kėshtu me radhė...
Uroj qė promovimi tė jetė sa mė nė nivel, t'i ndani ēaste gėzimi me familjarė e mikesha e miq, qė i keni nga tė gjitha trojet shqiptare, e nė veēanti nga diaspora...
Pėrgėzimet e mia Dianė e nderuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 07-11-2010 mė 01:39
I dashur miku im i shtrenjte Zoti Adem Berisha.Ju falenderoj nga zemra per kete prezantim kaq te bukur dhe fisnik ardhur nga nje njeri si ju.Ndjehem e prekur dhe e lumtur njekohesisht per vleresimin dhe miqesine qe me keni dhene.Ju kam njoh...ur vite me pare dhe gjithmone me keni perkrahur dhe dhene keshilla shume te vlefshme.Jam krenare qe kam nje mik si ju dhe biles me teper se nje mik.Kam pershtypjen se ju beni pjese ne familjen time...Duke zene aty nje vend nderi dhe te dashur...Ju perqafoj fort fort dhe ju puth ne balle.Perqafoni njekohesisht edhe familjen tuaj nga une.Jam e gezuar shume qe do tu takoj ne promovim.Nje dhurate teper e bukur!Shume flm edhe njehere.
I dashur bace Adem...Dua te shtoj edhe pak fjale...Uroj te keni nje shendet hekuri dhe te me rroni sa malet e larta.I uroj te dashurve tuaj te zemres te kene lumturine dhe dashurine e perjetshme.Uroj qe shpirti i engjellit ton ete perbashket te prehet i qete dhe ne nje bote magjike...Ju uroj suksese pafund ne krijimtari...Dhe ju uroj perjetesine.Ju duam shume.
"Carpe Diem"
I nderuari miku im zoti dhe poeti Agim Metbala.Flm shume prej jush per ēdo keshille te dhene dhe per kurajon.Shpresoj qe ne kete dite te jeni i pranishem se bashku me zotin dhe mikun tone te perbashket Adem Berisha te cilin e dua shume...Ju kam miq te vjeter te dyve dhe me keni ndjekur qe ne fillimet e mia.Do isha e kompletuar me ju.Perqafime dhe ju uroj edhe une suksese pafund ne rrugen tuaj te artit dhe jetes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 07-11-2010 mė 01:39
"Carpe Diem"
per fat te keq nuk merrkem dot pjese ne kete promovim...por uroj qe gjate pushimeve te dimrit ta gjej si liber dhe ta blej..me beri pershtypje ajo qe ti boton librin e dyte kurse libri i pare humbi pa nam e pa nishan..nuk e di a do na japesh ndonje informacion me te zgjeruar se ku mund ti gjejme..
sinqerisht malsori...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
ori Dian or lediane..
ne feisbuk tyja te pane..
qe ben vjersha me shi e hane..
ty te lumt oj kapedane..
Urime e respekte..
Krijoni Kontakt