Urime Diana...Suksese tė mė tejshme.
Urime Diana...Suksese tė mė tejshme.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
I dashur miku dhe poeti Edmond Shallvari!
Kam mesuar shume nga ju dhe ndihem krenare qe ju kam mik.
Jam inspiruar si fillim nga shume poete te forumit dhe jam munduar qe te ecja sadopak ne hapat e tyre! Nje nga ata jeni edhe ju miku im!
Flm per keshillat e vlefshme dhe besimin qe keni patur te une!
Ju uroj dashuri,lumturi dhe suksese pafund!
Perqafime miqesore
Lediana Kapaj
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 20-02-2010 mė 13:16
"Carpe Diem"
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Shume urime DI_ANA e suksese te metejshme... me sa me shume vepra e me sa me shume frymezim me tere kete dashuri qe trasmeton - ne nje fare menyre - tek cdokush qe lexon dicka nga ato qe shkruan ti.
La vita č bella...
bsdev (03-03-2017)
Shume flm e dashur....Te pershendes!
"Carpe Diem"
bsdev (03-03-2017)
Shume e nderuara Mikja jone Diana!
Te uroi per librin e botuar , qofte ky vetem hapi i pare drejt botimeve tjera ...
uroj te mos ndalet penda jote kurr , paq fat e drite drejt botimeve te reja .
Ti me shkrimet tuja , u bere Mikja jone e pa ndashme , i dhe vlera te medha letersise ...
i dhe vlera njerzores , i dhe emer artit shqiptar , emer qe do lexohet neper breza , te lumte .
GEZUAR E URIME ...
RRUGE TE MBARE NE BOTIME TE REJA ...
Ēaushi!
Dhuro shumė...e prit pak!
bsdev (03-03-2017)
Shume e nderuar poete dhe humaniste Lediana Kapaj, pranoni pergezimet e mia me te sinqerta per librin tauaj te pare! Qe tani ndjehem i impresionuar duke paramenduar permbajtjen e ketij libri, duke ditur mjeshrine, pasionin e zellin e madh qe i jepni krijimtarise letrare. Do te vrapoj se shpejti qe ta kem ne dore kete liber. Gjithashtu me la pershtypje fakti qe te gjitha te ardhurat e ketij libri do t`u dedikohen femijeve jetim, me ēka deshmoni humanizmin tuaj! Ju lumte Lediana!
Ju uroj sukses ne punen tuaj qe beni e njekohesisht edhe ne krijimtarine letrare! Jeni e mrekullueshme! Vazhdojme te presim me dashamiresi krijimet tuaja!
Me respekt Dar_di.
"Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri
bsdev (03-03-2017)
Ledi Di! Vetem njerezit si ju mund te marrin ndermarje te tilla!Juve u ka skalitur Zoti miresine ne shpirt...ate ua ka daltuar ne fytyren tuaj aq te bukur...Ju poete e nderuar ,ne te gjithe poezine tuaj,(qe une kam lexuar cdo rrjesht tuajin) reflektoni humanizem, jeni frymezim per njeriun e thjeshte dhe e di cfare... dhuroni shume dashuri...Nje gje te tille e ben vetem nje njeri qe ka ne shpirt vetem pranvere!E personifikoni stinen Ledi!Nuk di a do e sillni ne Korce?Do bej cmos qe te gjithe nxeneset e mija ta marrin!
Urime dhe rruge te mbare librit tuaj te pare te pasuar nga shume te tjere!
bsdev (03-03-2017)
E dashur Dianė,
Kur e kthej kohėn nė retrospektivė, e kur i rikujtoj tė gjitha ato komente dhe propozimet e mija ndaj shkrimeve tė Juaja cilėsore, propozimet e sinēerta, vlerėsimet reale...atėherė kam qenė plotėsisht i sigurt, se shumė shpejt do tė vijė dita - dita shumė e lumtur pėr Ju dhe pėr lexuesit tuaj - pra dita e botimit tė vėllimit tė parė me poezitė nga ana e Juaj...
E nderuar Ledianė, urime nga zemra pėr botimin e librit, ky ėshtė vetėm fillimi i sukseve tė Juaja, pas tij, jam i sigurt se do tė radhiten edhe shumė libra tė tjerė...
Respekte nga ana ime!
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt