durrsi durrsi ça ça ça ja tifozat ku i ka![]()
durrsi durrsi ça ça ça ja tifozat ku i ka![]()
mos luj se sta quj
Mire e ke ti, por qe te behet kryeqytet Tropoja duhet te rrafshohet qyteti qe eshte dhe te behet projekti i ri. Te nivelohet vendi, se nuk do behet nje lagje ne mal, e nje lagje ne koder, e nje lagje ne fushe. Kryeqyteti ka nevoje per shtrirje ne gjatesi e gjeresi, dhe jo lartesi.Goxha shpenzim per nje vend te varfer si Shqiperia, qe vetem nje rruge i kushtoi miliona dollare.
Relievi i Shqiperise eshte goxha i copetuar. Hiq ultesiren perendimore, e ndonje qytet ne jug, pjesa tjeter eshte jo e pershtatshme. Tropoja mund te sherbeje si vend turistik, por jo per kryeqytet.
Te me falin tropojanet, se nuk kam qene ndonjehere ne Tropoje. Flas vetem duke patur parasysh poziten gjeografike te Tropojes, dhe ato dy filmime ne tv.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 26-02-2010 më 20:04
Ku ka me mir se te vazhdoj e te mbetet Tirana , se jo per gje po jemi mesuar ne robt e kryeqytetit ...![]()
Kryqyteti i shqiperis e meriton te jete durresi
ps un sjam dursak
Mire e keni ju lale mire
po rini rehat tani se jane mesu te gjithe me Tironennnnnnnnnnnnn e te behet nje qytet tjeter Kryeqytet duhen dekada ta ftillojne,rini rehat amon
Tani si thoni ju, po ata qe beren gjith ate mundim dhe erdhen si fis te gjithe robt me pula e dele kot do ju shkoj mundimi e?jo jo jo se gjynof......![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Une jam nga Kosova,por mendoje qe kryeqyteti i Shqiperis se Bashkuar duhet te jete,Tirana ose Prizreni.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Te nderuar visitor te kesaj faqe.
Me kerkesen time eshte hapur prap kjo tem ,pasi qe interesimi per kete tem nga ju ka qene shume i madh.
Kam marr shume mesazhe.
Ju lus qe te vazhdoni me dhenien e propozimeve per kryeqytetin.
Mos lejoni qe dikush ta prish temen.
Ju pershendes!
Ta bashkojme shqiperine njehere,po kollaj eshte per te zgjedhur kryeqytetin.
Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.
N.Frashëri
Postuar më parë nga Dardania antike
Te nderuar visitor te kesaj faqe.
Me kerkesen time eshte hapur prap kjo tem ,pasi qe interesimi per kete tem nga ju ka qene shume i madh.
Kam marr shume mesazhe.
Ju lus qe te vazhdoni me dhenien e propozimeve per kryeqytetin.
Mos lejoni qe dikush ta prish temen.
Ju pershendes!
Krijoni Kontakt