Une votoj per Lazaratin.
une mendoj Mitrovica ose Durrsi
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
shoku gjiro..
ato lloj kryeqytetesh i perkasin koheve te vjetra..
aso kohe ashtu mendonin te paret e vendeve se duhet ba diku maj mali apo thelle mes malesh per arsye te mbrotjes.
sot nuk mbrohen vendet ne menyrat e vjetra..
kryeqyteti duhet te jete nji qytet i lehte per tu "kapur" nga populli..
pra si korcari si gjirokastriti si vlonjati si shkodrani e kuksiani ta kene te lehte kur kan nji hall me shkue e me fol me qeverine.. e zyra tjera te shtetit..
tirana ju e dini mire se cfar eshte sot..
eshte nje fabrik gjigande qe nuk prodhon as ushqim as mallra industriale por vec tym pluhur e bloz e gazra grimca kanceroz..
Po u bashku Shiqperi e Kosove kryeqyteti do behet Meka.
gabon rende o intruder..
kush ti ka fut kto lakra ne krye.. o djale..
pse e ngaterron fene ktu..
kte teze qe thua ti e perhap ajo mafie qe do te donte ta cfarose kombin shqiptare.. nga faqja e dheut.. pra beligradi dhe aleatet e tije..
kte teze e fut tinzisht ne popull dhe kelisheria edviniste anti-rruge.. anti demokraci.. anti-kosove..
larg nga kjo hamendje e beji nje dush kokes ..
Mendoj se Tirana do të duhej të bëhej kryeqyteti i Shqipëris Etnike!
Më mir është që kryeqyteti të mbetet diku kah qendra e shtetit . Prishtina është më periferike, Shkupi gjithashtu.
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Nuk ka nevoj të komentohet Dardania...
Ai në një temë tjetër ishte i përcendruar në prejardhjen Darane të shqiptarëv të Kosoves dhe shqiptarëve përreth saj , që ka të drejt.
Nuk e di se kishte ndonjë mendim kundër bashkimit. Tekefundit njerzit mund të ndrojn mendimin e vet. kur e shef se dicak është më e mirë , pse mos të ndroj mendjen. Vetëm ata të marrët lindin. rriten e plaken me një pal mend!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Ianina......![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
rrushbulli
Un Mendoj Se Kruja E Skenderbeut Do Ishte Zgjidhje E Mirë
Po Dasht Zoti E Bashkohemi Se Qytete Të Bukura Kemi Shumë
Krijoni Kontakt