-
-
-
hehe Orhideja edh une jam me ty Naissus
-
-
Or djal e une po nejse jemi bo 3 vota
-
-
i/e regjistruar
berati......................
-
-
-
Pa dyshim qe; qyteti i cili eshte Djepi i Kultures, Demokracise, Tolerances Fetare, Qytetarise, Sportit.... dhe se fundmi besoj se jeni ne dijeni te botimit te librit "Statutet e Shkodres" , qe tregon me se mire qe ky qytet ka qene me i zhvilluari historikisht edhe nga pikepamja ligjore nga te gjitha qytetet tjera shqiptare.
Shkodra, eshte i vetmi "qytet simbol" ku bashkohen realisht gjithe trojet tona shqipfolese...dhe per kete meriton te jete kryeqyteti i gjithe Shqiptareve!
-
-
Shkupi ,
Jo vetem pse eshte 25 here me i bukur se Tirana e Prishtina
por edhe ishte kryeqytet qe nga lashtesia e deri te Vilajeti i Kosoves ne kohen Osmane .
Ashtu edhe e gjen vet Shkupi vendin e vet .
-
-
Po Arber edhe un ashtu mendoj
SHKUPI......................................
-
-
Kur te vendoset per kryeqytet duhet te kemi parasysh edhe poziten gjeografike te tij. Opsioni me i mire do ishte Tirana pasi eshte larg shtetve sllave qe na rrethojne dhe ka nje reliev me te mire se Prishtina. Shkupi eshte e pamundur te behet per arsye se shqiptaret jan pakic ne Shkup si dhe qyteti eshte i mbushur me elemente sllave. Edhe nese nje dit do behej Shqiperia Natyrale Shkupi si i tere nuk do te hynte ne kete Shqiperi Natyrale.
Pra opsionet e vetme do ishin Tirana dhe Prishtina, ndersa ndermjet ketyre te dyjave do zgjidhja Tiranen per arsyet qe ceka me lart.
Ata qe mendojne qe ndojne qytet tjeter shqiptar perpos Tiranes dhe Prishtines do beheshin kryeqytet i nje Shqiperie te Bashkuar, ata jan ne gjuum shum shum te thella, kshtu qe zgjohin dhe shihni realitetin.
-
-
Tirana eshte kryeqyteti i shqiperise. Me sa di une mesi i Shqiperise etnike eshte ELBASANI dhe n.q.s. do zgjidhej nuk eshte keq sepse gjithnje ka qene vater e atdhetarizmit.Por megjithate TIRANA eshte e vetmja alternative.
-
-
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt