Mbas 19 vjetesh i ka ardhe rradha qelbsires tjeter te Tiranes, kryebashkiakut Rama.
Mbas 19 vjetesh i ka ardhe rradha qelbsires tjeter te Tiranes, kryebashkiakut Rama.
Dhe prognoza nuk më dështoi ,o Brari!
Ti ( dhe nja 2 a 3 të tjerë ) kaq herë më ke sharë ( mbase e keni bërë për t'u dukur ), o Brari, po unë asnjëherë nuk të kam sharë as ty as njeri tjetër. Unë i kam lexuar shkrimet tua me vëmendje dhe kam qenë i bindur se ti je një njeri i mencur dhe se do të vijë një kohë kur gjërat do t'i thuash pa emocione dhe do t'ua thuash ngjyrën e vërtetë që kanë.
Uroj që edhe ata 2-3 veta të tjerë dhe x të tjerë të kthejllohen , sepse sa më herët që të kthjellohemi është më mirë për Shqipërinë.
Është tragjedi që do të na kushtojë shumë nëse Shqipërinë e lidhim për individë. E kemi kaluar atë kohë të individualizimit, të krijimit të miteve e idhujve.
Unë të përgëzoj për këtë shkrim, jam 100% me këtë shkrim dhe nuk ia heq as edhe një presje.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Palush, më vjen keq që e them, por pas heqjes së një qelbërsire, s'mund të thuhet se Tirana shpëtoi nga qelbërsirat, përkundrazi u hoq një erdhi një dyzinë!
Për mua do të ishte një sihariq i madh kur të dëgjoj se në Shqipëri nuk janë më aktivë gjithë qelbësirat që po kundërmojnë Tiranën qe 19 vite!
Ky hapësi i temës që është edhe mësues i ka vënë temës një titull fshataresk. SI mësues që është mund ta thoshte më ndryshe dhe më fuqishëm.
ZVARRE QELBESIREN pra ....!!!! si po e don zoteria juaj ....??!! ZVARRE DIKTATORIN apo GJAKPIRESIN .... apo GJAKATARIN ...apo ANTI-SHQIPTARIN ....????!!!!
zgjidh e merr ....!!! kam mundesi edhe me te fuqishem me ta gjet titullin po nuk dua qe pastaj administratoret te gjejne pretekst per ta fshire fare temen
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 20-02-2010 më 11:01
"They will not control us, We will be victorious"
Dhe ata qe fituan nga e gjitha kjo ishin disa artiste filmash,nje doktorr e dy -tre studente ne role dytesore.
Ne kalin e te fituarve hipen disa hajdute,disa bij komunistesh,qe jane akoma aty edhe sot e kesaj dite.
Kujtuam se me rrezimin e nje simboli do te na zbriste nga qielli e gjithe e mira e kesaj bote.
Pastaj si te zgjuar qe jemi prishem çdo fabrike,punishte,ferme.Dhe sot jemi ata qe nuk prodhojme as nje shishe uji.
Ndaluam shpejt mbas fillimit te mbare.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Merr mësim nga Brari i mësues!
Sot më ka mahnitur Brari me shkrimin e tij!
T'i lëmë emocionet dhe dukjet. Shqipëria nuk ka nevojë për to. SHqipëria ka nevojë ta bëjmë tamam Shqipëri dhe të ketë vend nderi në botë.
P.S. Titujt që i ke dhënë më lart duhet t'i vësh në numrin shumës, se kështu kuptohet vetëm për një qelbërisë të sotme. Unë them se ka më shumë se një qelbësira të sotme, ama dihet një është kryeqelbërsirë, prandaj duhet të kishe thënë: ¨Varre qelbësirat.... zvarre diktatorët dhe gjakpirsit ... apo gjakatarët ... apo antishqiptarët.
Nuk po më pëlqen të flasësh vetëm për kryeqelbësirën e sotme!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 20-02-2010 më 11:55
nuk kam nevoje per leksione nga te tjeret ......
"They will not control us, We will be victorious"
Krijoni Kontakt