Barsaleta me papagallin ishte e shkelqyer.
Barsaleta me papagallin ishte e shkelqyer.
Urime, urime per barcaletat. Megjithate arsyja qe une po te te shkruaj eshte komplet tjeter. Une desha thjesht te t'boj nje kompliment nese me lejohet; Je si shpirt, je si rrush afizali. Mbase ty mund te duket pak banale e gjith kjo por te pakten vlerso sinqeritetin tim. Barcaletat jane cka, po jam i sigurte qe tingellojne me bukur nese i nigjon "live" nga goja jote. Ca me t'thone mbase nje dite do te kemi rast me shkemby barcaleta edhe me interesante ne stil "face to face". Hajt shnet e t'mira pra
Da man
1 papagall tallesh ne telefon me shokun e ngusht t"pronarit tvet-aloohh mamin ku ta kesh!
1here2-3 dhe i zoti i papagallit u merzit aq shume sa i tha- po shave edhe 1 here do te kryqezoj si Jezu-krishti per zotin!
papagalli po punen e vet,por ksaj radhe ja ktheu ne anglisht-if u wont another brother/call me to shag your mother!
Ateher pronari e gozhdoi nga inati ne 1 kryq dhe e vari si piktur ne korridor.Perball me papagallin ishte kryqi i Jezusit.Papagalli-sa kohe ke qe je kryqzu ti,se une u merzita??!-Jezusi 2000 vjet ohhoooh..Papagalli-pi.h-some ci paske punuar telefonit ti !!!.......
Ke kap ndo1 gje sot?-2 iken 3 shpetuan!
NNNNNNNIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRVVVVVAAAAANNNNNNAAAAAAA AAAA.............................................. .................................................. ............ .................................................. ............................................... .................................................. ...................................... .................................................. ............................ .................................................. ................... .................................................. ......... ................................................ ..................................... ........................ ............. ..... ..
Revolution 1848
aha...u prish dynjoja.
The man is back.
tamam u prish dynjoja. c'pati ai .
jola komplimenta per barsaletat. qesha jo vetem une por gjithe zyra ime, sdm me ate te qenushit. hahaha. tani po ju them edhe une nje qe ma tregoi nje miku im ara dy ditesh.
NJE BIZNESMEN, QE I KISHTE ECUR GOXHA, ISHTE MESUAR QE I JEPTE PER SEVAPE CDO MENGJES NJE LYPSI NJE KARTMONEDHE 10 DOLLARESHE.
NJE DITE, AI I JEP NJE KARTMONEDHE 1 DOLLARESHE. LYPSI E PA, POR NUK REAGOI. MENDOI SE MOS IA KISHTE KAPUR DORA GABIM. POR PA SE EDHE NE DITET NE VIJIM AI NUK I JEPTE ME $10 POR $1. ATEHERE AI VENDOSI T'A PYESTE BIZNESMENIN PER KETE NDERRIM TE ZAKONIT TE TIJ. BIZNESMENI ME SHUME XHENTILESE I SHPJEGOI SE FINANCIERET E OMPANISE SE TIJ, KISHIN VENDOSUR TE BENIN INVESTIME TE REJA DHE PRANDAJ I KISHIN SHKURTUAR DISA FONDE. KJO ISHTE EDHE ARSYEJA PSE AI TANI I JEPTE $1.
LYPSI, I HUTUAR DHE I TRISHTUAR NJEKOHESISHT I THOTE:"PO PSE ORE, ME LEKET E MIA E GJETEN ATA TE BEJNE INVESTIME?".
Freedom is priceless
HAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Revolution 1848
nji ikeq fare vdes i dite dhe bie ne ferr
Djallit kur ishte lart i kish pelqy shume ky i keqi dhe urdheron ti japin punen me te lehte
Djalli; Te pelqe te vrasesh ?
I keqi; Shum fare.
Djalli ; Dakort mer ket kosen e do rush se mos del kush nga ai kazani i madh aty kush nxjer koken ke te drejt t'ia presesh
I keqi ; Mos ki merak se do jem vigjilent
Djalli ; se mos te shpeton ndonjeri se ...
I keqi ; As bohet llaf
tu nejt i keqi e tu prit kur shef i kok te madhe ...
Sa hap krahun fap me kos e del huq u bo tym e se donte veten
komshiu qe kishte pran u bo cop se preri koka
I afrohet I keqi dhe e pyet ; Si ja kalon ?
"mire " -thot tjetri -" po u lodha"
"Te pakten ti pret nga i kok po une po lodhem kot tu dal huq" -ja pret I keqi
"Ku te kan caktu ?" - e pyt tjetri
" Ke ai kazani i madh atje posht " - thot I keqi
"Po ti paske ven yllash me . Kot qe lodhesh qe aty s'del kush .
Ai osht kazani i shqiptarve . Sa bohet gati te dal njoni fap e terheq tjetri nga posh . Keshtu ka qene me vite "
ahhahhahaa Jola ajo ka nodh edhe ne shqiperi por o ne nje version tjeter me "hasonin " qe ja bente papagalli o Hasano Nonen ku ta kesh ,pastaj i futi i dru te mire i zoti papagallit mistrec edhe vjen hasoni pasi i kishin dhen dru papagallit n emjes ke ballkoni ho me te paskan dhen dajak i thote papagallit ,papagalli dru hongri por perseri si rrihej sa niset hasoni ja ben o hasono he tha ky e di vet plako,dmth kishte deshmitare papagalli edhe po te shkonte ne gjyq e fitonte se nuk degjoi nje noj ofendim aty :PPP
Krijoni Kontakt