varet, varet shume nga situata,
une e mbaj veten per besnik po ku i dihet mbase tradhetoj une e jo anasjelltas, keshtu qe ta vrisja pse me tradhetoi e heq nga opcionet.
Nese ne mes nuk ka femije atehere ēeshtja eshte teper e lehte, duke supozuar qe ka nje kontrate paramartesore qe rregullon mire pasurine thjesht do i jepja duart.
Po te kete ne mes femije atehere sigurisht qe do kishte 2 mundesi,
1) femijen e mbaj une dhe ajo te shporret.
2) nese nik i pelqen pika 1 nje atentat i mire organizuar qe te duket si vetvrasje(nga turpi gjoja) dhe do rrija rehat.
ne ēdo rast do mundohesha ne maksimum te mos me shkaterrohet jeta per nje cope k**ve
Kaprosi qe kur paska dale ky ligji qe burri mund te tradhetoje dhe gruaja nuk lejohet te tradhetoje?
apo eshte ndonje ligj i evropes mo
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
por edhe vellain....te tregojne mire...dhe ta tregojne mire ku e ke vendin...cka te them me teper une...mua keshtu me ka thane nana...dhe une nanen e degjoj se jam djale i mire....nuk e di per ty....
ne fakt ligji eshte i shqiptareve dhe jo i europes..ne europe eshte e kunderta...atje lejohet qe gruaja te beje cte doje...burri ehehe kurrsesi
te djalit i lan sapuni,, vajzen e merr lumi....kan pas thane te paret tane....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 19-02-2010 mė 19:14
Asgje!Divorc!Une kam jeten time ai te tijen.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Elonaa jam dakort me ty dhe une te njejten gje i kam thene
po gjendja e saj shpirterore ne keto momente eshte teper e ulet
besoj se do ndahet po i duhet pak kohe qe te mare veten dhe te gjej fuqine te mar jeten e saj ne dore...sepse ai nuk eshte vetem nje burre i cregullt po dhe nje familjar i keq per femijen e tij
Historine e saj e shkruajta shkurt sepse ka nje histori te madhe ....
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Krijoni Kontakt