Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 160
    Citim Postuar mė parė nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    AK- 47 perdorni kah ana juaj ne raste te tilla apo jo.
    Jo ne fakt,perdorim ICBM ose Katysha,varet nga kalibri i nuses.

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nga regjistri lagjes.
    Jo nga kryeplaku i fshatit.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga laura.. Lexo Postimin
    Cfare do benit nese zbuloni se bashkeshortja apo bashkeshorti ju tradheton, dhe jo vetem kaq por nuk e vret mendjen nese ti e ke nuhatur kete gje?

Po marr shkas nga nje histori e nje shoqes time nje cift i cili jeton diku ne evrope, te cilet kane edhe njė femije. Kane tre vjet martese, gruaja e do te shoqin, megjithese e ka marre vesh per tradhetine, dhe jo vetem kaq por ai ka filluar dhe nuk e trajton mire.Ajo ariti ti vendos burrit te saj gps ne makine qe te bindej qe tradhetia dhe mendimet e saj qe e mundojne jane te verteta . Ajo per ater te dashurise dhe per hir te femijes qe ka, gjithashtu edhe sepse eshte ne nje vend te huaj nuk merr dot nje vendim sic duhet per jeten e saj.
    Ju po te ishit ne pozicionin e saj cfare do benit?
    une se tradhtoj gruen edhe ajo sme tradhton mua edhe u kry, LOL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    varet, varet shume nga situata,

une e mbaj veten per besnik po ku i dihet mbase tradhetoj une e jo anasjelltas, keshtu qe ta vrisja pse me tradhetoi e heq nga opcionet.
    Nese ne mes nuk ka femije atehere ēeshtja eshte teper e lehte, duke supozuar qe ka nje kontrate paramartesore qe rregullon mire pasurine thjesht do i jepja duart.
    Po te kete ne mes femije atehere sigurisht qe do kishte 2 mundesi,
    1) femijen e mbaj une dhe ajo te shporret.
    2) nese nik i pelqen pika 1 nje atentat i mire organizuar qe te duket si vetvrasje(nga turpi gjoja) dhe do rrija rehat.

ne ēdo rast do mundohesha ne maksimum te mos me shkaterrohet jeta per nje cope k**ve

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anėtarėsuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Kaprosi qe kur paska dale ky ligji qe burri mund te tradhetoje dhe gruaja nuk lejohet te tradhetoje?
    apo eshte ndonje ligj i evropes mo
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    une se tradhtoj gruen edhe ajo sme tradhton mua edhe u kry, LOL
    Nuk garantohet per grua veq per veti.

Cdo grua ka qef me ndrru bile se paku nje here me provu qfare eshte te tradhtohet.

Ne treg ka kastraveca te llojlloj madhesie e shije.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,749
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Jo ne fakt,perdorim ICBM ose Katysha,varet nga kalibri i nuses.

Jo nga kryeplaku i fshatit.
    Nga kryeplaku i fshatit!.Kan fillu me trathtu dhe kryetaret e lagjes.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pyete nanen...

Kaprosi qe kur paska dale ky ligji qe burri mund te tradhetoje dhe gruaja nuk lejohet te tradhetoje?
    apo eshte ndonje ligj i evropes mo
    por edhe vellain....te tregojne mire...dhe ta tregojne mire ku e ke vendin...cka te them me teper une...mua keshtu me ka thane nana...dhe une nanen e degjoj se jam djale i mire....nuk e di per ty....

ne fakt ligji eshte i shqiptareve dhe jo i europes..ne europe eshte e kunderta...atje lejohet qe gruaja te beje cte doje...burri ehehe kurrsesi

te djalit i lan sapuni,, vajzen e merr lumi....kan pas thane te paret tane....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 19-02-2010 mė 19:14

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Asgje!Divorc!Une kam jeten time ai te tijen.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Cfare do benit nese zbuloni se bashkeshortja apo bashkeshorti ju tradheton, dhe jo vetem kaq por nuk e vret mendjen nese ti e ke nuhatur kete gje?

Po marr shkas nga nje histori e nje shoqes time nje cift i cili jeton diku ne evrope, te cilet kane edhe njė femije. Kane tre vjet martese, gruaja e do te shoqin, megjithese e ka marre vesh per tradhetine, dhe jo vetem kaq por ai ka filluar dhe nuk e trajton mire.Ajo ariti ti vendos burrit te saj gps ne makine qe te bindej qe tradhetia dhe mendimet e saj qe e mundojne jane te verteta . Ajo per ater te dashurise dhe per hir te femijes qe ka, gjithashtu edhe sepse eshte ne nje vend te huaj nuk merr dot nje vendim sic duhet per jeten e saj.
    Ju po te ishit ne pozicionin e saj cfare do benit?

Une mendoj qe shoqja duhet te shkeputet urgjentisht nga burri i saj.Te meret me edukimin e femijes.Se jo vet po ajo po shkaterron edhe femijen e saj.Duke e duruar ajo kurre s'do fitoj.Vetem ul personalitetin e saj.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anėtarėsuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Elonaa jam dakort me ty dhe une te njejten gje i kam thene
    po gjendja e saj shpirterore ne keto momente eshte teper e ulet
    besoj se do ndahet po i duhet pak kohe qe te mare veten dhe te gjej fuqine te mar jeten e saj ne dore...sepse ai nuk eshte vetem nje burre i cregullt po dhe nje familjar i keq per femijen e tij
    Historine e saj e shkruajta shkurt sepse ka nje histori te madhe ....
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •