Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 160
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    po , nga ana ime
    me thuaj kur vjen puna deri te tradhetia si nga ana e burrit apo gruas, a seshte fai i dyanshem ?

E juve SERAFIMO DILO po ju pyes pse ne temen, pershkruani gruan me nje fjal shkruat ( corap ) Do te me shpjegoni?
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,755
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    me thuaj kur vjen puna deri te tradhetia si nga ana e burrit apo gruas, a seshte fai i dyanshem ?

E juve SERAFIMO DILO po ju pyes pse ne temen, pershkruani gruan me nje fjal shkruat ( corap ) Do te me shpjegoni?
    Eshte corape,po mund te jete e corap,mund te jete corape e modes,mund te jete corape per tu veshur,mund te jete corape qe te mban ngor,mund te jete corape qe jan gjithmon nje pale(jan dy).....etj etj etj...

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Eshte corape,po mund te jete e corap,mund te jete corape e modes,mund te jete corape per tu veshur,mund te jete corape qe te mban ngor,mund te jete corape qe jan gjithmon nje pale(jan dy).....etj etj etj...
    Ju me duket qenkeni i zhgenjyer.Por falemderit per pergjigjjen edhe pse prap se kuptova...
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023

Suada po te pegjigjem ashtu siq une di ...

nje grua edhe nje burr kur te kunorzohen , ata betohen se dote jetojn se bashku
    deri ne vdekje ... ne semundje apo ne ditet e mira ...
    pra ( kjo asht sipas meje )
    nese gruaja ime esh e smurė , une nuk do ta tradhtoj se jam betue.

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    Suada po te pegjigjem ashtu siq une di ...

nje grua edhe nje burr kur te kunorzohen , ata betohen se dote jetojn se bashku
    deri ne vdekje ... ne semundje apo ne ditet e mira ...
    pra ( kjo asht sipas meje )
    nese gruaja ime esh e smurė , une nuk do ta tradhtoj se jam betue.
    Falemderit ,me sa kuptova ne pyetje eshte betimi qe keni dhene njeri tjetrit.
    une do te ju tregoj dy raste nje qe ka ndodhe dhe po ndodh akoma ne nje familje franceze dhe nje qe ka ndodhe ne nje familje shqiptare ne vendlindje.

kam nje shoqe qe nena e vete saher qe perlahet me burrin ik te nje tjeter dhe saher qe perlahet me tjetrin prap i kthehet burrit te vet.nje dit me shoqen e pyetem babin e vet se pse pranon nje gje te tille, e ai na shiqoj dhe tha pse e dua.

Tani rastin qe e kam ndegjuar para dy viteve ne nje familje shqiptare.
    nje burr qe seshte dashur as qe te martohet po lere edhe te kete femie rihte gruan cdo dit vinte i pire sja pranonte familjen se linte gruan te punsohet dhe qka eshte me keq i rihte edhe femijt e vete duke e share gruan e vete,kjo grua e gjeti rugdaljen duke u dashuruar ne fqinjen e vete dhe nje dite iku me te dhe kur su kthy,a eshte koj tradheti apo shpetim?
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,755
    Ju me duket qenkeni i zhgenjyer.Por falemderit per pergjigjjen edhe pse prap se kuptova...
    Shpehu moj vajze a djale,cfar je?

Cfar do te kuptosh? Nje fjale qe eshte thjesht nje batute...
    Apo jeten time bashkshortore.

Se na merzitet,nuk dini se cfar eshte jeta,pa le se cfar duhet te kerkoni......

(Do te nxjer gruan,maman babain...ne telefon,) do dhe ti emerat e tyre te fisit,etj etj ....nuk ka problem.
    Mos e kaloni ne planin personal,se nuk eshte korekte.Jam ne avantazh.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ti pyetjet,beji dhe jashte salle,po qe te kene kuptim....

Kan tradhetur,cfare? e si?.

(Po me kusht,qe une te tregoj fisin tim;po edhe ti te tregosh fisin tend).

Shume here e kemi te lehte te flasim ne pergjithesi po kur bejme analizat ne rethin e ngushte s'na dalin shume vet qe tradhetojne.Prandaj te pyeta.Tradhetia eshte shume rast i vecante.Une nuk kam turp te them edhe ne fisin tim kan tradhetu!!.Po nje ne 100cifte s'eshte shume alarmante, eshte saper te mbajtur njerzin me thashetheme.gjithesesi tradhetia eshte gje shume e shemtuar.Se imagjinoj dot si shkojne nga nje lidhje tek tjetra.Ndahu e fillo jeten nga e para eshte normale e pranushme,pse duhet te rri fshehur takimeve,JU meshkujt i praktikoni shume kto gjona prandaj dhe femrat s'ju besojne.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Falemderit ,me sa kuptova ne pyetje eshte betimi qe keni dhene njeri tjetrit.
    une do te ju tregoj dy raste nje qe ka ndodhe dhe po ndodh akoma ne nje familje franceze dhe nje qe ka ndodhe ne nje familje shqiptare ne vendlindje.

kam nje shoqe qe nena e vete saher qe perlahet me burrin ik te nje tjeter dhe saher qe perlahet me tjetrin prap i kthehet burrit te vet.nje dit me shoqen e pyetem babin e vet se pse pranon nje gje te tille, e ai na shiqoj dhe tha pse e dua.

Tani rastin qe e kam ndegjuar para dy viteve ne nje familje shqiptare.
    nje burr qe seshte dashur as qe te martohet po lere edhe te kete femie rihte gruan cdo dit vinte i pire sja pranonte familjen se linte gruan te punsohet dhe qka eshte me keq i rihte edhe femijt e vete duke e share gruan e vete,kjo grua e gjeti rugdaljen duke u dashuruar ne fqinjen e vete dhe nje dite iku me te dhe kur su kthy,a eshte koj tradheti apo shpetim?
    secilit njeri mendja i punon ndryshe ...
    per mua asht dashni , kur mua me don ...
    kurse tradhti , kur me tradhton ..

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Shpehu moj vajze a djale,cfar je?

Cfar do te kuptosh? Nje fjale qe eshte thjesht nje batute...
    Apo jeten time bashkshortore.

Se na merzitet,nuk dini se cfar eshte jeta,pa le se cfar duhet te kerkoni......

(Do te nxjer gruan,maman babain...ne telefon,) do dhe ti emerat e tyre te fisit,etj etj ....nuk ka problem.
    Mos e kaloni ne planin personal,se nuk eshte korekte.Jam ne avantazh.
    Kerkoj falje qe ju besdisa se bera me qellim, por jam e re dhe per ate dua ti kuptoj mentalitetin e meshkujve,edhe une si kuptoj mire disa fjali qe i flisni ju te Shqiperisa,
    E tani do te tregoj se pse te pyeta se te neve ne Shkup e perdorim kete fjale.Pershembull mua daja ime me shaka me thot qka e ke hapur gojen si qorap dhe per ate doja ta dija a eshte i njeti kuptim,keshe flasim shume neve femrat.
    Agim Metbala"

Nese me tradhton atehere dicka nuk eshte ne rregull me mua.Nuk po i permbush nevojat e partnerit dhe nese me te vertete e dua,duhet te ndryshoj.Tradhtia eshte gje e ulet por ndonjehere detyrohesh nga rrethanat te tradhtosh.Po ta zbuloja tradhtine do behesha sikur nuk di per nje gje te tille dhe do permiresohesha vet (po flas per gjate martesese se perndryshe...).Po te mos kishte sukses do shpallja fundit e lidhjes se perfunduar !

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •