Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Serbi: Arrestohen 50 persona të dyshuar për krime financiare

Zëri i Amerikës
    19-02-2010

Autoritetet e rendit në Serbi kanë arrestuar mbi 50 persona të dyshuar për krime financiare, në operacione të koordinuara në qytetet kryesore të vendit.

Ministri i Brendshëm Ivica Daçiç u tha sot gazetarëve se të dyshuarit janë menaxherë kompanish që mendohet të jenë anëtarë të një grupi të organizuar. Ai tha se ata ishin përfshirë në mashtrime me taksat, pastrim parash dhe krime të tjera financiare.

Zoti Daçiç tha se zyrtarët e rendit po kërkojnë të paktën 7 persona të tjerë lidhur me krime finaciare. Zoti Daçiç tha se arrestimet u kryen në kuadrin e një operacioni më të gjerë për zbatimin e ligjit kundër krimit dhe korrupsionit në Serbi.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Zëri i Amerikës
    19-02-2010

Autoritetet e rendit në Serbi kanë arrestuar mbi 50 persona të dyshuar për krime financiare, në operacione të koordinuara në qytetet kryesore të vendit.

Ministri i Brendshëm Ivica Daçiç u tha sot gazetarëve se të dyshuarit janë menaxherë kompanish që mendohet të jenë anëtarë të një grupi të organizuar. Ai tha se ata ishin përfshirë në mashtrime me taksat, pastrim parash dhe krime të tjera financiare.

Zoti Daçiç tha se zyrtarët e rendit po kërkojnë të paktën 7 persona të tjerë lidhur me krime finaciare. Zoti Daçiç tha se arrestimet u kryen në kuadrin e një operacioni më të gjerë për zbatimin e ligjit kundër krimit dhe korrupsionit në Serbi.
    Keshtu shkohet ne EUROPE.
    Dhe kane hyre,ne shkruajme c'far ar(miqte) bejne apo veprojne?
    Por neve shkruajme pafundesisht..........dhe jemi ne vend te parafundit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Kjo deshmon se nese shteti don te veproje nuk i duhet shume.

AAAAAAAAAAAAAUuuuuuu qka ka nevoje edhe Kosova per nje pastrim.
    What goes around,comes around.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    auuuuuuuuuuu me qka merreni edhe ju shqiptar po lene serbin se ato arrstime jan kinse diqka po futja k...... serbis mos po doni te thuani se serbia demokratike esht ishalah nuk keni kso mendje serbia esht fashiste mos haroni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    auuuuuuuuuuu me qka merreni edhe ju shqiptar po lene serbin se ato arrstime jan kinse diqka po futja k...... serbis mos po doni te thuani se serbia demokratike esht ishalah nuk keni kso mendje serbia esht fashiste mos haroni
    po ketu vrehet nostalgjija e bujk robve
    qfare mjerimi
    nese jan shqiptar keta
    ?
    ne kosove kish pas gjithqka
    vetem shqiptar ma shume prap

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Kjo vlen per juve,neve,,,,por je shume axhami ta kuptosh.
    Pra ben kinse me Serbin apo EU,arresto dy vrit tre dhe ani....
    Meso nga Armiku,ore Beeni.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •