Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Kishe dyshime kushoo

neve kemi rruge te gjate po shume fare, tip - kthehu majtas, pastaj djathas, hap nje dericke dil ne nje soficke ecetera ecetera

masandej edhe neve ja kemi kalu serbeve, i pagujme taksat e NATO-s para tyre

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Se kuptoje se ku duan te shkojne gjithe keta njerez !?
    ata njerez jane aq te varfer sa duan te shkojne kudo ku syni u shef buke, e mendja pak mireqenie...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    ata njerez jane aq te varfer sa duan te shkojne kudo ku syni u shef buke, e mendja pak mireqenie...
    Ahaaa. Destinacioni furri bukes me i afert ne evrope, e? lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ahaaa. Destinacioni furri bukes me i afert ne evrope, e? lol
    per te qa e per te qesh....
    masandej evropi ofron buke lepurushi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    a e imagjiinoni si ka per tu bere ne shqiperi pas liberalizimit te vizave nqs do vije ajo dite ?
    me keq se kaq
    pse habiteni?
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    a e imagjiinoni si ka per tu bere ne shqiperi pas liberalizimit te vizave nqs do vije ajo dite ?
    me keq se kaq
    pse habiteni?

Edhe nese, nese,( flasim gjithmone ne menyre hipotetike) leberalizohen vizat ne 5 vitet e ardhshme, nuk mendoj se keta kodoshat e huaj do ti bejne aq te lehtat gjerat sa edhe nje bari dhenesh do mund te dal jashte shtetit. Me sa kam degjuar edhe ne Maqedoini qe i kane liberalizuar, njerezit qe bejne aplikimn per vize duhet te plotesojne disa kritere. Sic jane nje shume te ardhurash garanci, ku de vesh, kush do te presi, pse do te presi, ( me ca do te presi ; buqete me lule,makine, a ndonje jaht? lol Nejse kete ketu ne kllapa e shtova vet) e me the te thashe muhabete grash. E kane dhe ato dreq vizash nje klecke, mos kujto se me tu leberalizuar te shkretat s'do mbetet me bari dhenesh e parazit trotuaresh pa u dyndur ne evropi.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Edhe nese, nese,( flasim gjithmone ne menyre hipotetike) leberalizohen vizat ne 5 vitet e ardhshme, nuk mendoj se keta kodoshat e huaj do ti bejne aq te lehtat gjerat sa edhe nje bari dhenesh do mund te dal jashte shtetit. Me sa kam degjuar edhe ne Maqedoini qe i kane liberalizuar, njerezit qe bejne aplikimn per vize duhet te plotesojne disa kritere. Sic jane nje shume te ardhurash garanci, ku de vesh, kush do te presi, pse do te presi, ( me ca do te presi ; buqete me lule,makine, a ndonje jaht? lol Nejse kete ketu ne kllapa e shtova vet) e me the te thashe muhabete grash. E kane dhe ato dreq vizash nje klecke, mos kujto se me tu leberalizuar te shkretat s'do mbetet me bari dhenesh e parazit trotuaresh pa u dyndur ne evropi.
    Me qelloi nje dite te vizitoja parlamentin Europian dhe perballe parlamentit ishte nje fushe e madhe e mbushur e tera me karavane nga jevgjit
    asgje nuk me habit sot

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Le te shesin qdo gje,por pas tre muajve evropa do ti kethej mbrapa,shqiptaret nuk konsiderohen me per azil.
    Ne maqedoni besoi une po te kishin pak unitet ne mes veti partit politike,nuk do te kishte nevoi per shprengulje

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    Dakort , por lirimi i vizave ka edhe nje kleck tjeter qe nuk ke te drejte qendrimi te gjate dhe leje pune dhe pa pune nuk ke si ta mbash familjen.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Dakort , por lirimi i vizave ka edhe nje kleck tjeter qe nuk ke te drejte qendrimi te gjate dhe leje pune dhe pa pune nuk ke si ta mbash familjen.
    po si e shpjegoni qe bullgaret , rumunet jane perhapur si vaji ne uje dhe punojne gjithandej pa patur nevoje per leje pune?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •