Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    I nderuar mik e vella
    Dikur jam shprehur me nje sentence te popullit tone qe thote:''me mire m*t se sa i vogel!'',sepse te japin urdhera te gjithe.Ose sa ta marrin vesh qe ai nuk gomar, atij i ka dale by*ha duke ngritur uje ne krahe per dasmen.Une mendoje se vizita e Metes ne Beograd eshte sugjeruar nga politikberesit europiane,ndoshat edhe amerikane.Mund te jem edhe gabim,por persa i perket politkes se jashtme cdo qeveri e vendit tone ,por kryesisht e vendeve te vogla,hiqet prej hundesh nga boset e politikes boterore.Nuk e besoje se kjo eshte mendje e Saliut apo edhe e vet I Metes.Bota vepron ne kete menyre kryesisht per hesapin e saj,ndersa interesat tona jane ne plan te dyte.Une do te thosha se edhe politkat konfliktuale nuk jane ne interes te vet shqiptarve.Ne te dy jemi njerez me eksperience dhe keshtu kemi pare e degjuar dhe pse jo kemi mesuar nga politika inteligjente qe ndjek perendimi.Ata thone qe edhe me armikun,kundershtarin duhet biseduar.Komunikimi eshte i domosdoshem miku im,por pa harruar interesat kombetare.Nqse nuk do te arrish plotesisht ate qe pretondon,eshte sukses ulja e tensioneve.Politika mendoje qellon ketu e krisma i degjohet coku themi ne.me thjesht thuhet apo behet dicka sot ,por qellimi eshte i larget.Sa do te ma deshironte zemra njohjen e shtetit te Kosoves nga me shume vende,ne menyre qe edhe shteti me i ri ne bote te kishte perfaqesine e vet ne OKB.Ky do te ishte edhe momenti ku Kosova si vend sovran mund do te kerkonte bashkimin me token ame.Atehere flamuri blu me yjet e Ahtisarit do te ishte nje lecke.Por une jam pak skeptik per kete bashkim,sepse Thacve e te tjerve ju pelqen te jene kryeministra e jo ate qe do populli,bashkimin kombetar.Besoj ke pare e lexuar se si disa turispinaqer nga Kosova shqiptare kane hedhur idera e po propagandojne krijimin e nje kombi tjeter shqiptar,te quajtur tanime kombi kosovar.Nuk i kuptoje keta legena,te cilet kur UCK luftonte kunder ushtrise millosheviciane ,ishin fshehur si lepuj te pegere neper ferra,ndersa tani dalin si kerpudhat mbas shiut.UCK ka luftuar per flamurin kuq e zi,per ate flamur eshte derdhur dhe poderdhet akoma gjak shqiptari miku im.Per mendimin tim keta njerez driteshkurter,jane tradhetare,njerez qe e shesin ****** per para!Po zyrtari i larte shqiptar qe vizitoi Beogradin e krajleve kriminele duhet t'ua kish kerkuar te gjitha ato qe ju parashtroni ne artikullin tuaj.Bile edhe me shume!Ndersa viziten e tij ne Kosoven Lindore une e quaj pozitive,sepse ne keto 20 vjet askush nuk ka shkelur atje.Ata kane mbetur jetim,tamam sikur i ka bere njerka,jo nena Shqiperi.
    Miku im Adem, ju jetoni ne nje vend demokratik,ku njeriu eshte i lire te beje e te thote ashtu sic i mendon gjerat.Nqse ju jeni i bindur se keni te drejte ,kritikoini veprimet e qeverise e shtetit shqiptar.Askush nuk eshte i paprekshem dhe i pagabueshem!Por as ju e as une e gjithe shqiptaret nuk jane ne brendesi te politikave qe ndiqen,gjithashtu nuk jemi edhe shume kompetente,nuk kemi informacionin e duhur etj.Edhe nje keshille miqesore ,te lutem,te lutem mos lejo qe enverizmi te ngreje koke ne median qe ju drejtoni,sepse keshtu ju ju jepni me duart tuaja arme per t'ju luftuar kundershtarve!

Respekte
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Ambasadorja, Afërdita Dalla,të dielën, më 15 gusht - mysafire në Radio Projekt 21-DK

. .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 13-08-2010 më 21:26
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Të dashur dëgjues të Radio “Projektit 21” /Kopenhagë, Danimarkë/, ju bëjmë të ditur se të shtunën, më 15 gusht kemi të ftuar në studion tonë, znj. Afërditë Dalla, ambasadore e Republikës së Shqipërisë, në Mbretërinë e Danimarkës.

Paraprakisht e falëndrojmë ambasadren që iu përgjigj pozitivishte ftesës sonë. Zatën ne kemi pasur një bashkëpunim të mirë ngahera me Ambasadën Shqiptare.

Ju keni pasur rastin shumë herë për të dëgjuar zërin e ambasadores nëpër vite, por këtë herë është prezantimi i saj i fundit, meqë i skadon mandati si ambasadore.

Zonaj Dalla, besojmë të na flasë për gjithë aktivitetin e zhvilluar gjatë gjithë etapës kohore sa ishte ambasadore.

Ne shpresojmë, se ambasadori i ardhësh ka një taban të fortë për të vazhduar punën me sukses.

Stafi drejtues i Radio Projektit 21 e falënderon nga zemra ambasadoren, me të cilën kemi pasur një bashkëpunim të ngushtë dhe, e cila gjithmonë ka qenë e gatshme t’i përgjigjej ftesës sonë dhe me korrektësi na ka ndihmuar sa herë është kërkuar ndihma e saj.

Emisioni është i hapur, kështu, Ju të dashur dëgjues keni mundësi të inkuadroheni në emision duke i rënë numrit të telefonit të studios sonë: +45 35856100 dhe +45 35856107 ose duke na shkruar në e-mailadresat: projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt@radioprojekt.dk.

Stafi i Radios,
    kryeredaktori, A. G.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 13-08-2010 më 21:35

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Haj qfar lajmi paske pru more gja adem,por nuk besoi qe e rruan dikush ,jo per kete ambasadore por edhe sikur te zgjohet xha enveri dhe te vie ne danimark mu ne studion e radios se juaj.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Haj qfar lajmi paske pru more gja adem,por nuk besoi qe e rruan dikush ,jo per kete ambasadore por edhe sikur te zgjohet xha enveri dhe te vie ne danimark mu ne studion e radios se juaj.
    Gja drenicaku, ne kurbetlinjtë "shtet" e kemi ambasadën dhe e respektojmë atë, gjithmonë duke e mishëruar atë me Shqipërinë. Këtë respekt e kemi pasur jo vetëm për këtë ambasadore, por edhe për gjithë ata paraprak dhe do të vazhdojmë kështu edhe në të ardhmen. Po s'i respektuam ne, kush do ta bëjë këtë!

Po ta them edhe këtë: Pa një Shqipëri të fortë, kurrë s'do të ketë rehati në "copat" shqiptare. Prandja qevria shqiptare duhet shumë të mendohet për këtë, sepse ka në duar fatin e gjithë shqiptarëve!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 14-08-2010 më 16:45

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shume mire qe i skadon mandati , se s'ka be a'sgje per shqipetaret ne pergjegjesi.

Mergimtaret shqipetare ne Danimarke duhet te merren me politiken vendore daneze ku ata jetojne dhe t'i leme keto hajduta ,si Ambasadore e Shqiperise dhe Ambasadorin e Maqedonise . Nuk bene asgje per shqipetaret. Para pushimeve verore Ambasadori i Maqedonise ,qe eshte me prejardhje shqipetare e beri nje remije duke i maltretuare shqipeytaret nga maqedonia , me nje fare dokumenti regjistrues, se kurse ata te cilet nuk i plotesojne keto regjistrime nuk kane te drejte te kalojne kufirin e maqedonise . Mos u merrene me hajdut dhe trtadhetare se edhe ju si radio jeni i njejtit kalluf .

Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shume mire qe i skadon mandati , se s'ka be a'sgje per shqipetaret ne pergjegjesi.

Mergimtaret shqipetare ne Danimarke duhet te merren me politiken vendore daneze ku ata jetojne dhe t'i leme keto hajduta ,si Ambasadore e Shqiperise dhe Ambasadorin e Maqedonise . Nuk bene asgje per shqipetaret. Para pushimeve verore Ambasadori i Maqedonise ,qe eshte me prejardhje shqipetare e beri nje remije duke i maltretuare shqipeytaret nga maqedonia , me nje fare dokumenti regjistrues, se kurse ata te cilet nuk i plotesojne keto regjistrime nuk kane te drejte te kalojne kufirin e maqedonise . Mos u merrene me hajdut dhe trtadhetare se edhe ju si radio jeni i njejtit kalluf .
    Të dielën thuaj këto. Mos u zë me stafin e radios. Pastaj nuk ke të drejtë të qahesh!
    Edhe atë të Maqedonisë do ta keni!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Të dielën thuaj këto. Mos u zë me stafin e radios. Pastaj nuk ke të drejtë të qahesh!
    Edhe atë të Maqedonisë do ta keni!
    Vellau i mirre !!! Une personalishte nuk pres te drejta prej tyre , sepse ata nuk kane te drejta per veten e tyre . Stafi i radio projektit ,gjithemone merret me perfaqesusesit qe vine nga vendelindja, kjo don te thote se edhe ju jeni s'ikur ata i njejti kalluf. Keto tradhetare kush do qe te jete nga politikanet apo diplomat shqipetare duhet te perzihen nga Danimarka . Ata dilinxhije nuk merritojen te takohen me mergimtaret shqipetare. Radio Projekti gjithemone ju ka dhene perparesi dilinxhijve politikene shqipefolesa nga vendelindja . Padrejtesia aktualishte e ka zbuluare drejtesine. Keto dilinxhije nuk kane te drejte as ne festat kombetare te marrin pjese bashkerishte me mergimtaret shqipetare ne Danimarke .

Mos harroni pra,
    sonte nga ora 21:00www.radioprojekt.dk
    mysafire në studio, ambasadorja Afërdita Dalla

emisioni është i hapur, kështu ju mund të bëni pyetje në numrat e telefonit +45 35856100 dhe +45 35856107 ose në postën elektronike:
    projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt.dk

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Mos harroni pra,
    sonte nga ora 21:00www.radioprojekt.dk
    mysafire në studio, ambasadorja Afërdita Dalla

emisioni është i hapur, kështu ju mund të bëni pyetje në numrat e telefonit +45 35856100 dhe +45 35856107 ose në postën elektronike:
    projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt.dk
    edhe tri orë...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •