Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Në disa shkrime,kam lexuar se kosovarët e duan Shqipërinë.Nuk ka asgjë të keqe nëse e duan.Por e keqja mendoj unë është se nuk e duan pa Enver Hoxhen!Ose më mirë me thënë nuk e duan pa Edvinin.Ta duash Shqipërinë në këtë mënyrë,do të thotë të mos e duash në asnjë çast.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Në disa shkrime,kam lexuar se kosovarët e duan Shqipërinë.Nuk ka asgjë të keqe nëse e duan.Por e keqja mendoj unë është se nuk e duan pa Enver Hoxhen!Ose më mirë me thënë nuk e duan pa Edvinin.Ta duash Shqipërinë në këtë mënyrë,do të thotë të mos e duash në asnjë çast.
    ti te kokshe ahmak o dosti jem. hala s e paske marr ves qi enver hogja u dek. ve qvepra e ti kurr nuk vdes.
    lavdi vepres se enver hogjes.
    ksi burri nuk ka me le ma n shqipni

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    ti te kokshe ahmak o dosti jem. hala s e paske marr ves qi enver hogja u dek. ve qvepra e ti kurr nuk vdes.
    lavdi vepres se enver hogjes.
    ksi burri nuk ka me le ma n shqipni
    tasjani-ferizaj, ti je iniciatori per ngritjen e bustit ne Ferizaj a?

Ato me bold komentoni vet...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

te paska bindur by.tha

Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Nuk kam ndermend te komentoj per njerez qe i kam njohur , dhe i kam pare ne sjelljen e tyre se cfare bejne , sa per postin qe ka mor kaprosi ska ngel idiot , gomar e injorant pa hypur ne pushtet keshtu qe se ceshte ajo mua sme intereson , ky eshte mendimi im te pelqen mir ,ste pelqen mos me komento duke me then kshu e ashtu per gjera qe jam e bindur kur i shkruaj ...
    perderisa na e nxjerr edhe ne forum...ti llomotit forumeve e shoqja ne zyre te ambasadores...inat femrash...cdo dite e me teper besoj se hillary klinton nuk fitoj ndaj bythziut prej inatit te femrave....pika qe nuk ju bie....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    perderisa na e nxjerr edhe ne forum...ti llomotit forumeve e shoqja ne zyre te ambasadores...inat femrash...cdo dite e me teper besoj se hillary klinton nuk fitoj ndaj bythziut prej inatit te femrave....pika qe nuk ju bie....

Ore mua sme plas fare se ku eshte ajo , as e kam inat fare se ajo kur ben karagjozlliqe tregon veten jo mua , po qe eshte cop mishi me dy sy kte e din nje shqiperi e tere , kurse ti shoku mati cik fjalet kur te drejtohesh se sjena rrit me nje kopesht bashk , kte her te shkruaj kshu her tjeter e tregoj un inatin e femrave ..
    Dhe kto lloj replikash me by. tha e derrc i verrci shko bej me ndonje llof femre tjeter jo me mua ..

Ec shnet ...

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

besoja

Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    ti sotri nga i ke kto informata se kosovaret siq i quan ti po e dojkan shqiprin por me enver hoxhen si nuk ke turp te thani nje gjeh te till ne shqiptaret e kosoves e duan shqiprin edhe me salon edhe me edi ramen ska rendesi se kush esht ne pushtet shqiperia esht toka e te gjith shqiptarve

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ti sotri nga i ke kto informata se kosovaret siq i quan ti po e dojkan shqiprin por me enver hoxhen si nuk ke turp te thani nje gjeh te till ne shqiptaret e kosoves e duan shqiprin edhe me salon edhe me edi ramen ska rendesi se kush esht ne pushtet shqiperia esht toka e te gjith shqiptarve
    Të lumtë Beni.
    Për ne është e rëndësishme të kemi një shqipëri ku ka mirëqenie, prosperitet, liri dhe emri e personazhit nuk është i rëndësishëm.
    Vëllezërve shqiptarë nga Shqipëria u kam treguar kaq herë se c'domethënie kishte emri "Enver" për një kosovar. Do ta hapi një temë të vecantë për këtë.
    Të përshëndes beni33.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Ambasadorja Dalla shkruan: Shqipëria vlerëson edhe zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve të saj me Serbinë, si të një interesi jo vetëm dypalësh, por që i kontribuon paqes dhe stabilitetit në rajon e më gjerë.

Shumë e nderuara Aferdita ;për çfar interesi ?,marëdhenie?,zhvillimi?,kontributi e ke fjalën ,për çfar paqëje?????!!!!! shkruan, pastaj stabilitet në rajon,ndoshta e ke fjalën për Skandinavi ,sipas shkrimit tuaj d.m.th. Qeveria e Shqipërisë pajtohet më ndarjen e Kosovës i perkrah enklavat e shkive,e quan kontribut perkushtimin e shkive për propaganden anti-Shqiptare në të kater anët e Botës ,ndoshta ne nuk e kuptojmë Demokracinë vetem se e kemi kuptuar më kohë se Demokracisë i duhet rrugë e gjatë deri në Shkini ,arma më e fortë e tyre ishte dhe mbetet GENJËSHTRA

Përshendetje vetem për Shqiptarë

Ju prezantoj autorin e shkrimit - Fadil Lushi

BIOGRAFI E SHKURTËR

Fadil Vehap Lushi u lind në Tetovë, me 20.04.1950. Rrjedh prej një familje atdhetare, arsimdashëse dhe patriotike. Familja e tij është shpërgulur nga Lushnja në vitin 1906, respektivisht nga Shqipëria Londineze. Ajo fillimisht vendoset në Çarshinë e Epërme të Tetovës, kurse më vonë sistemohet pranë Xhamisë së Larme. Mësimin fillor dhe të mesëm e kreu në Tetovë dhe Shkup, ndërkaq, atë sipëror në Universitetin e Prishtinës, drejtimi Pedagogji. Derisa vijonte mësimet e vitit të tretë përjashtohet nga gjimnazi dhe njëkohësisht burgoset, për shkak se ishte pjesëmarrës i Demonstratave të vitit 1968. U akuzua se kishte shkruar parulla antijugosllave dhe parulla prokosovare në kërkim të krijimit të Shqipërisë natyrale.

Në vitin 1975 punësohet në gjimnazin e Ferizajit si mësues i Filozofisë dhe Logjikës. Më 1977 inkuadrohet si Pedagog në Sh.f. “Kiril Pejçinoviq” në Tearcë ku punon deri në vitin 1981, kur me një vendim absurd të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Jugosllavisë, bashkë me bashkëshorten, pushohet nga puna për veprimtari armiqësore nga pozitat e iredentizmit dhe nacionalizmit shqiptar. Në pamundësi që të gjejë një vend pune në Maqedoni detyrohet të shkojë në mërgim dhe plot 16 vite bredh bulevardeve të Gjermanisë Federale, Zvicrës dhe vatanit të tij. Me “demokratizimin” e këtyre hapësirave, në vitin 1997 i kthehet profesionit, tani si Këshilltar pedagogjik për mësimin klasor pranë Entit Pedagogjik, ku edhe aktualisht realizon dhe organizon aktivitete në cilësi të Udhëheqësit të Njësisë Ndërkomunale për Tetovë, Gostivar dhe Dibër. Nga viti 1981 deri në vitin 1990 shtypi shkupjan nuk ia publikoi shkrimet, gjë që e detyroi të botojë në mediumet kroate me pseudonim. Vazhdon të merret me publicistikë, sidomos në lëminë e politikës dhe arsimit.

P.S.
    Familja e tij njihet me veprimtari nacionaliste. Gjyshi i tij Ahmet Vehap Lushi (hoxhë dhe mësues) kishte një miqësi të ngushtë me Ahmet Zogun. Më 16 Shtator të vitit 1943, bashkë me Xhafer Devën, Bedri Pejanin, Llukë Mjedën, Asllan Boletinin, Musa Sheh Zaden, Rexhep Mitrovicën dhe atdhetarë të tjerë nga gjithë trojet shqiptare, merr pjesë në punimet e Kryesisë të Lidhjes së Dytë të Prizrenit në cilësi të Delegatit për ish Prefekturën e Tetovës. Ishte idhtar i bashkimit të tokave ku flitet shqip dhe njëri ndër themeluesit e Ballit Kombëtar për Tetovë. Vdiq një ditë para se komunistët ta pushtonin Tetovën e tij të lirë. Veprimtarinë e tij patriotike e vazhdoi i biri Vehbi Lushi (me profesion mësues), i cili në vitin 1952 largohet nga vendi i punës dhe dënohet me 12 vjet heqje lirie për veprimtari armiqësore. Ai i bën 8 vite burg në kazamatin famëkeq në Petrova Rupa të Goli Otokut.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Ademo ,mos e ul veten tu shkrujt per Enverin ...nje keshille miqesore ...bo si di vete pastaj ,sa se e do populli shqiptar Enverin e tregoi kur e terhoqi zvare ....
    I kemi diskutu me mijera here dhe ate punen e respektit qe duhet te keni ju kosovaret per ne qe vuajtem nen diktature ,si do ju duket juve te themi ne mire jua beri serbi ?....
    por me duket se berem te kunderten, djemte tane erdhen nga jashte ku kishin emigruar u bashkuan me ju per te luftuar ,kur shume nga ju rrinit emigracionit ose largoheshit per ne emigracion ...ju a hapem deren mgjth varferne qe kishim, kam qare nga gezimi kur eshte bombarduar Beogradi ....
    Politika eshte kurv thone ....Sala e ka tregu veten sa e do Kosoven se ajo UçK ne Shqiperi u pregatit e u stervit.....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •