Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Anne Bonney
    Anėtarėsuar
    16-02-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1

A mos kam vrare valle beben time?

Ka nje vit qe jam ne lidhje serioze me nje djale.Ia qojm shume mire bashk,kemi mardhenje teper te mira.Mbajm lidhjen te fshehur pasiqe familja ime eshte kunder qe une te gjej nje djal pasiqe ende ju dukem e re per lidhje(jam 19)dhe arsyja tjeter kryesore eshte se ata nuk i shohin dot me sy prinderit e te dashurit tim.Ne jemi studentė,te ardhurat tona burojn nga familjet perkatese.I dashuri im ka kushte jo shume te mira financiare.Mos ta zgjas shume,para dy javesh kishim kuptuar qe jam shtatzene.Kurr se kam menduar ndonje her qe ky lajm sdo ishte lumturia me e madhe per mua.une dhe i dashuri i duam shume femijet sidomos une jam shume e dhene pas tyre,gjithmone kam enderruar momentet,mendoja ndjenjat e fuqishme dhe lumturine qe do ma sjellte foshnja ime qe do e mbaja ne gji.Vendosem ta abortoj...seshte qe e beme me vullnet seshte qe e donim kete gje por skishim zgjidhje.Shume e veshtire t'a rritnim nje femije me keto kushte te tanishme mandej dhe shpresa e vogel qe kam qe mbase nje dite do aprovojn familja ime lidhjen qe kam do zhdukej,do e humbisja familjen pergjithmone.Sdo ma falnin perjete.Ka kaluar nje jave qe nga aborti dhe se dij jam shume e merzitur e trishtuar.Sa kisha beben ne bark isha lidhur disi me te i flisja e doja pastaj merzitesha qaja shume kur e dija qe kam per ta larguar nga trupi im.Ndersa tani ndjenja e fajesise nuk me hiqet nga shpirti.Me mbushen syt me lot kur shoh femijet rruges,mendoj mbase keshtu do kishte syte bebeja ime ose keshtu do qeshte ose....I dashuri im e din si jam dhe tere kohen mundohet tme qetsoj me thote qe bebja jone ende skishte pase shpirt(kishte 6 jave kur e abortova)dhe me thote qe deri ne muajin e 3 abortimi i nje bebeje seshte vrasje.Une i besoj atij por kam shume nevoj te kem mendime nga persona te ndryshem posaqerisht jan te mireseardhura nga ata qe jane fetare,dua te dij sa kam mekatuar a kam bere gjynah,ju lutem tme ndihmoni,vertet kam nevoj per kshillat e juaja.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Mendo qe ai bebe sdo kishte nje te ardhme me ane te asaj cfare ti pershkrove , keshtu qe ishte me mire si per ty per djalin me te cilin je lidhur ashtu dhe per femijen qe ke abortuar .
    Ai femij sesht i gjalle deri ne 3 muaj keshtu qe squhet mekat ashtu si ju ka then dhe i dashuri ,cdo njeri ka kendveshtrimin e tij ne lidhje me abortin , rendesi ka qe te qetsosh ti shpirtin tend duke menduar qe ajo qe ke bere ka qene gjeja e duhur dhe jo duke marre mendimin tone , ku dhe nga shume njerez mund te sulmohesh se do te quajne mekatare ..
    Me mir nje abort se nje femije qe te rritet si mos me keq ...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Bej dhe ti nje petanik.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Anne Bonney Lexo Postimin
    Ka nje vit qe jam ne lidhje serioze me nje djale.Ia qojm shume mire bashk,kemi mardhenje teper te mira.Mbajm lidhjen te fshehur pasiqe familja ime eshte kunder qe une te gjej nje djal pasiqe ende ju dukem e re per lidhje(jam 19)dhe arsyja tjeter kryesore eshte se ata nuk i shohin dot me sy prinderit e te dashurit tim.Ne jemi studentė,te ardhurat tona burojn nga familjet perkatese.I dashuri im ka kushte jo shume te mira financiare.Mos ta zgjas shume,para dy javesh kishim kuptuar qe jam shtatzene.Kurr se kam menduar ndonje her qe ky lajm sdo ishte lumturia me e madhe per mua.une dhe i dashuri i duam shume femijet sidomos une jam shume e dhene pas tyre,gjithmone kam enderruar momentet,mendoja ndjenjat e fuqishme dhe lumturine qe do ma sjellte foshnja ime qe do e mbaja ne gji.Vendosem ta abortoj...seshte qe e beme me vullnet seshte qe e donim kete gje por skishim zgjidhje.Shume e veshtire t'a rritnim nje femije me keto kushte te tanishme mandej dhe shpresa e vogel qe kam qe mbase nje dite do aprovojn familja ime lidhjen qe kam do zhdukej,do e humbisja familjen pergjithmone.Sdo ma falnin perjete.Ka kaluar nje jave qe nga aborti dhe se dij jam shume e merzitur e trishtuar.Sa kisha beben ne bark isha lidhur disi me te i flisja e doja pastaj merzitesha qaja shume kur e dija qe kam per ta larguar nga trupi im.Ndersa tani ndjenja e fajesise nuk me hiqet nga shpirti.Me mbushen syt me lot kur shoh femijet rruges,mendoj mbase keshtu do kishte syte bebeja ime ose keshtu do qeshte ose....I dashuri im e din si jam dhe tere kohen mundohet tme qetsoj me thote qe bebja jone ende skishte pase shpirt(kishte 6 jave kur e abortova)dhe me thote qe deri ne muajin e 3 abortimi i nje bebeje seshte vrasje.Une i besoj atij por kam shume nevoj te kem mendime nga persona te ndryshem posaqerisht jan te mireseardhura nga ata qe jane fetare,dua te dij sa kam mekatuar a kam bere gjynah,ju lutem tme ndihmoni,vertet kam nevoj per kshillat e juaja.
    Cfare iku iku, nuk e kthen dot mbrapsht. Shpresoje te gjesh qetesi shpirtrore , jeta vazhdon.

Ps. Jam kunder abortit !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Bej dhe ti nje petanik.
    Jo te vej groshe me zi lol

Ne vend qe te thuash, se edhe ai bukuroshi ka faj, se femija ishte edhe i tij.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Jo te vej groshe me zi lol

Ne vend qe te thuash, se edhe ai bukuroshi ka faj, se femija ishte edhe i tij.
    Sa do ta thoja...qe dhe ai bukuroshi ka faj...,(per pak desh ngaterova forumin me kliniken...)

Jo grosh,ne kete ore...se filloj e abortoj naten.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Njerezit nuk kane te drejte te te gjykojne sepse gjykimi nuk vjen nga njeriu , e aq me pak nga dikush qe eshte fetar . ( Ky forum eshte plot me fetar hipokrit dhe te degjeneruar nga te gjitha llojet , siē kane per te vijuar ...)

Zoti eshte gjyqtari i te gjithave .

Kjo eshte nje histori e dhimbshme sepse vetem per hir te kenaqsise tuaj shkaktuat nje viktime ne rastin e ketij fetusi i cili kishte te drejte jete si ēdo kush , e jo si ja mohon mjekesia e bazuar ne ateizem .

Pse duhet te vinte puna deri ketu qe ta mesonit ne demin e nje femije se marredhenia jashte martese eshte e gabuar ...

Bej shkollen e ji e pergjegjshme se ēdo gje qe ben nje dite kthehet . Nese kerkon Zotin , kerko nga ai pergjigje , lutu dhe ndiq ate qe Perendia do te te flase ne zemer , do te kuptosh se ēfare eshte kjo ndergjegjie e ndjenje faji qe te vret . Besimi te hap syte , te jep gjykim me gjakftohtesi . Lexo Biblen sepse edhe per ty ka nje mesazh ne te pas gjithe ketyre qe kane ndodhur . Sa te kete jete ka shprese , te pakten per ty .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 18-02-2010 mė 20:48
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Ke bere apo jo gjene e duhur shiko perpara.Mesohu te ecesh me dhimbjen perdore,nese smund ta hudhesh tutje.I din Meta punet e veta dhe jam e sigurt qe dhe ti i din,dhe ne baze te ketyre ke bere gjene e duhur.Kur te kesh mundesi,mund te besh prape femije,je e re dhe ka kohe,pastaj edhe jeta e femijes do te ishte e veshtire.Ti nuk do te doje qe femija yt te vuante apo jo ?
    Une pervete jam e kenaqur me veprimin tend.Kur nuk mund ta mbash femine sic duhet,me mire mos i lejo vuajtjet e tij.S`shoh ndonje motiv qe te brengosesh.Shou vazhdon !!

Jam kunder abortit!
    Por qe asnje ketu mes nesh, nuk mund te te gjykoj..., pasi nuk eshte ne doren tone.
    Gjykimin e pare do ta kesh nga vetja dhe ate perfundimtar..., kur te vije ora e fundit....
    Me vjen shume keq per ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Anne Bonney Lexo Postimin
    degjo mua, se kam nje fare pervoje,
    mos e lejo veten te te pushtoje ndjenja e fajit.
    Ishte mire apo keq ajo qe bere vetem zoti e di dhe nuk ka askush te drejte te te gjykoj.
    Ec perpara, harroje kete ngjarje dhe shijoje jeten.
    Nje dite do martohesh dhe do besh femije dhe do ta lash kete mekat duke rritur dhe edukuar ata.

Edhe njehere, mos lejo qe te mposhtesh nga ndjenjat e fajit, jo vetem ne kete rast por kurre ne jete. Drejtesia nuk ekziston, eshte artifice njerezore.

Pastaj shtoji kesaj dhe ate qe thane me siper,
    si nga ana ligjore dhe fetare deri ne 3 muajsh nuk ka akoma shpirt.
    Brenda 6 javeve ke qene mjaftueshmerisht heret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 19-02-2010 mė 09:27

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •