Ka nje vit qe jam ne lidhje serioze me nje djale.Ia qojm shume mire bashk,kemi mardhenje teper te mira.Mbajm lidhjen te fshehur pasiqe familja ime eshte kunder qe une te gjej nje djal pasiqe ende ju dukem e re per lidhje(jam 19)dhe arsyja tjeter kryesore eshte se ata nuk i shohin dot me sy prinderit e te dashurit tim.Ne jemi studentė,te ardhurat tona burojn nga familjet perkatese.I dashuri im ka kushte jo shume te mira financiare.Mos ta zgjas shume,para dy javesh kishim kuptuar qe jam shtatzene.Kurr se kam menduar ndonje her qe ky lajm sdo ishte lumturia me e madhe per mua.une dhe i dashuri i duam shume femijet sidomos une jam shume e dhene pas tyre,gjithmone kam enderruar momentet,mendoja ndjenjat e fuqishme dhe lumturine qe do ma sjellte foshnja ime qe do e mbaja ne gji.Vendosem ta abortoj...seshte qe e beme me vullnet seshte qe e donim kete gje por skishim zgjidhje.Shume e veshtire t'a rritnim nje femije me keto kushte te tanishme mandej dhe shpresa e vogel qe kam qe mbase nje dite do aprovojn familja ime lidhjen qe kam do zhdukej,do e humbisja familjen pergjithmone.Sdo ma falnin perjete.Ka kaluar nje jave qe nga aborti dhe se dij jam shume e merzitur e trishtuar.Sa kisha beben ne bark isha lidhur disi me te i flisja e doja pastaj merzitesha qaja shume kur e dija qe kam per ta larguar nga trupi im.Ndersa tani ndjenja e fajesise nuk me hiqet nga shpirti.Me mbushen syt me lot kur shoh femijet rruges,mendoj mbase keshtu do kishte syte bebeja ime ose keshtu do qeshte ose....I dashuri im e din si jam dhe tere kohen mundohet tme qetsoj me thote qe bebja jone ende skishte pase shpirt(kishte 6 jave kur e abortova)dhe me thote qe deri ne muajin e 3 abortimi i nje bebeje seshte vrasje.Une i besoj atij por kam shume nevoj te kem mendime nga persona te ndryshem posaqerisht jan te mireseardhura nga ata qe jane fetare,dua te dij sa kam mekatuar a kam bere gjynah,ju lutem tme ndihmoni,vertet kam nevoj per kshillat e juaja.
Krijoni Kontakt