Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Harrove dhe mason
    Natyrisht... po nuk desha te provokoj polemika

Kjo gjeja ketu ka qene gjeja me funny qe kam pa ndonjehere ne foruminshqiptar. Nuk dua ta besoj qe ka njerez qe i besojne gjera te tilla. LoL.

Domethene ky qe e ka be kete, e ka bere ne MS Paint se me Photoshop kishte nxjerre nje gje shuuuuuume me bindese... LoL

VETEM SE KEMI QESH ME KETE, UNE EDHE TI XFILES ME DUKET E KEMI MARRE NJE VEREJTJE PER MUNGESE SERIOZITETI.

Darius taksirat e ka nje ban permanent tani se e beme hak.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kulmi eshte qe nje program si ky ka edhe menyne Help?...

LMFAO

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-02-2010
    Postime
    27
    mikja jote me fal qe po e them por po merr nje gje qe meriton....e ardhmja dhe realiteti i ngjarjeve i perket vec zotit e askuj tjeter...kurre ajo nuk eshte dashur ta manipuloje ate me ane te vullnetit te dsaj...nuk eshte e lehte te besh punen e zotit,te ishte ashtu te gjithe do e benim,kjo e ka cuar ne nje deformin personaliteti,dhe tashi eshte aty ku eshte...nuk eshte mire qe njeriu ti besoje jeten magjise apo gjereve te ketij lloji...gjithcka duhet jetuar ne ndihme te fatit dhe te zotit.optimiste dhe te drejte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga stella stellina Lexo Postimin
    mikja jote me fal qe po e them por po merr nje gje qe meriton....e ardhmja dhe realiteti i ngjarjeve i perket vec zotit e askuj tjeter...kurre ajo nuk eshte dashur ta manipuloje ate me ane te vullnetit te dsaj...nuk eshte e lehte te besh punen e zotit,te ishte ashtu te gjithe do e benim,kjo e ka cuar ne nje deformin personaliteti,dhe tashi eshte aty ku eshte...nuk eshte mire qe njeriu ti besoje jeten magjise apo gjereve te ketij lloji...gjithcka duhet jetuar ne ndihme te fatit dhe te zotit.optimiste dhe te drejte
    nuk ka dyshim se vet e pati fajin,
    po nuk kuptoj ku hyn zoti ne kete mes.
    dhe tani sipas teje meqe e meritoi ate qe ndodhi une nuk duhet ta ndihmoj?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Keto lloj shenjash,kam pershtypjen se kurohen me aloperidol.
    Mos ma merni per kapital se une nuk jam mjek por ky eshte mendimi im...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Keto lloj shenjash,kam pershtypjen se kurohen me aloperidol.
    Mos ma merni per kapital se une nuk jam mjek por ky eshte mendimi im...
    Shoku tanku te pershendes, per kontributin. Ti medikamentin e gjete tamam,por besoj se e dhe per ato qe po japin nje mesazh interesant ne kete teme, e jo per pacienten.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Shoku tanku te pershendes, per kontributin. Ti medikamentin e gjete tamam,por besoj se e dhe per ato qe po japin nje mesazh interesant ne kete teme, e jo per pacienten.
    Pershendetje Anesti!Nese do te na duhet te vazhdojme akoma me tej me analizen tone,atehere problemi mer permasa te tjera pasi eshte e vertete qe shoqeria jone po kalon nje krize paqendrueshmerie dhe depresioni,por jane faktore politike ato qe po e shtyjne kete shoqeri drejt nje rruge te tille...papunesia ne rritje,korrupsioni ne te gjitha instancat shteterore..mosndeshkimi ose ndeshkimet e buta ndaj krimeve te ndryshme duke filluar nga me te lehtat,deri te ato me te rendat..pra per situaten e veshtire ne te cilen po kalojme,e cila reflektohet edhe deri neper tema te tilla,pergjegjesi kryesore mban shteti me politikat e tij aspak efikase dhe hera heres,inegzistente

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Dasht e padasht ketu duhet mu fut dhe feja. Ndoshta Darius-it dhe disa te tjerve nuk ju pelqen , amo ka disa gjera qe vet shkenca nuk mundet ti shpjegoj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Mendova se paranormalja eshte pikerisht fusha se ciles i takon kjo ngjarje per te cilen do ju tregoj me poshte.

Kam nje te njohuren time, femer, e martuar me femije, e cila para disa vitesh shkonte shume neper magjistar, jo per te gjetur sherim por per te praktikuar magjine e zeze.
    Papritur kaloi ne nje gjendje ēmendurie, pa kaluar ne detaje(te cilat nuk i di) kaloi ne fazen ku nuk fliste me asnje, heshtje e plote, sikur nuk njihte askend.

Pjesa me interesante vjen tani, meqe njerez qe ēmenden e kalojne kriza ka plot dhe jo me doemos duhet t'i konsiderojme si fenomene te pashpjegueshme.
    Pas kesaj gjendjeje heshtje kjo vajza nisi te fliste perseri, te gatuaj per femijet e vet, dhe e kaloi krizen. Problemi qendron se edhe pse ka memorie per te gjithe jeten e vet, pretendon se nuk eshte ajo qe eshte, flet se prinderit e saj te vertete jane nga nje vend i afrikes veriore dhe qe i jane vrare kur ajo ishte e vogel, nderkohe flet per hakmarrje (nuk e mbaj mend mire por me duket se dhe ate e kishin vrare), por nuk arrin te shpjegoje se si u gjend ne trupin qe ndodhet tani.

Mos valle nje shpirt tjeter e ka zene tani trupin, rastesisht per shkak te ndonje fenomeni te pashpjegueshem? Apo jane thjesht memorie te nje jete te kaluar? Apo thjesht zgjimi i nje personaliteti te fjetur, pra dyfishim personaliteti?

Besoj se dopio personaliteti ne kete rast mund ta heq nga lista sepse kemi te bejme jo vetem me 2 personalitete te ndryshme por edhe me dy histori jete te ndryshme, ne kontinente te ndryshme.

Jam i pavendosur mes pushtimit(me ose pa dashje) te ndonje shpirti tjeter, ose memorie te nje jete te kaluar, por me kete te fundit nuk shoh se si ka mundesi qe ēdo shenje e personalitetit origjinal eshte fshire totalisht.

Une dua shume qe ta ndihmoj por sinqerisht nuk e kam idene se si,
    per me teper qe ajo ndodhet ne shqiperi dhe nuk kam mundesine te flas personalisht. Keshtu qe nderkohe do mjaftohem me ndonje kerkim mbi raste te ngjashme.

A keni dijeni per raste te ngjashme? Ndonje hipoteze, pse jo dhe ndonje menyre me te cilen mund te ktheje mbrapsht te afermin tim?
    Ka ndryshuar gje emer kjo????
    Me siguri eshte viktim e dhunes ne forma te ndryshme..kjo e ka ber te jetoj kunder deshires se saj , nje menyre jetese te imponuar, kure kjo menyre jetese praktokohet per vite me rradh, ka lindur pa dashje ose jo ipokrisia, dhe mbas ipokrisis vjen skizofrenia, e mbas kesaj shume gjera te tjera,te cilat mund te jen pozitive ose negative.

Pozitive mund te quhet kure njeriu e perdor kete personalitet te dyfisht, per te rritur aftesit e dijesn duke u ushqyer me shume diemensionalitetin, qe ofron dypersonaliteti, brenda tij.

Negative mund te quhet kure nuk i ben dot ball presionit te lart, nga faktoret e permendur me lart, dhe detyrohesh te vetshkaterrohesh pak e nga pak,deri ne fazen e cmendines.

ps.Mund te jet dhe nga ato rastet kure njerzit ipnotizohen, dhe gjate kesaj periudhe ata udhetojn ne koh, duke pare jetet e tyre te meparshme.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Mendova se paranormalja eshte pikerisht fusha se ciles i takon kjo ngjarje per te cilen do ju tregoj me poshte.

Kam nje te njohuren time, femer, e martuar me femije, e cila para disa vitesh shkonte shume neper magjistar, jo per te gjetur sherim por per te praktikuar magjine e zeze.
    Papritur kaloi ne nje gjendje ēmendurie, pa kaluar ne detaje(te cilat nuk i di) kaloi ne fazen ku nuk fliste me asnje, heshtje e plote, sikur nuk njihte askend.

Pjesa me interesante vjen tani, meqe njerez qe ēmenden e kalojne kriza ka plot dhe jo me doemos duhet t'i konsiderojme si fenomene te pashpjegueshme.
    Pas kesaj gjendjeje heshtje kjo vajza nisi te fliste perseri, te gatuaj per femijet e vet, dhe e kaloi krizen. Problemi qendron se edhe pse ka memorie per te gjithe jeten e vet, pretendon se nuk eshte ajo qe eshte, flet se prinderit e saj te vertete jane nga nje vend i afrikes veriore dhe qe i jane vrare kur ajo ishte e vogel, nderkohe flet per hakmarrje (nuk e mbaj mend mire por me duket se dhe ate e kishin vrare), por nuk arrin te shpjegoje se si u gjend ne trupin qe ndodhet tani.

Mos valle nje shpirt tjeter e ka zene tani trupin, rastesisht per shkak te ndonje fenomeni te pashpjegueshem? Apo jane thjesht memorie te nje jete te kaluar? Apo thjesht zgjimi i nje personaliteti te fjetur, pra dyfishim personaliteti?

Besoj se dopio personaliteti ne kete rast mund ta heq nga lista sepse kemi te bejme jo vetem me 2 personalitete te ndryshme por edhe me dy histori jete te ndryshme, ne kontinente te ndryshme.

Jam i pavendosur mes pushtimit(me ose pa dashje) te ndonje shpirti tjeter, ose memorie te nje jete te kaluar, por me kete te fundit nuk shoh se si ka mundesi qe ēdo shenje e personalitetit origjinal eshte fshire totalisht.

Une dua shume qe ta ndihmoj por sinqerisht nuk e kam idene se si,
    per me teper qe ajo ndodhet ne shqiperi dhe nuk kam mundesine te flas personalisht. Keshtu qe nderkohe do mjaftohem me ndonje kerkim mbi raste te ngjashme.

A keni dijeni per raste te ngjashme? Ndonje hipoteze, pse jo dhe ndonje menyre me te cilen mund te ktheje mbrapsht te afermin tim?

>>> Une dyshoj per te paren. Vetem i ligu mund te sajoje histori te tilla dhe mund te dije pertej asaj qe dime ne. Dhe kete gje e shfrytezon mjaft mire per ti corientuar njerezit.
    La verita' ti rendera' libero!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •