Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Interpooli: fletë-arrest për 11 agjentët të MOOSADit!

Dubai: Kërkohen të dyshuarit për vrasjen e liderit të Hamasit

Shefi i policisë në Dubai, Dafi Kalfan, thotë se po kërkohen 11 të dyshuar, që kishin pasaporta evropiane, lidhur me vrasjen e komandantit të Hamasit, Mahmud al Mabuh, në një dhomë hoteli në Dubai, muajin e kaluar....

Sipas tij, 11 vetë arritën në Dubai me fluturime të ndryshme, një ditë para vrasjes së liderit të Hamasit. Në një konferencë për medie, Kalfan paraqiti video incizime të të dyshuarve, të cilët ishin vendosur në hotele të ndryshme dhe kishin përdorë kartela telefonike të ndryshme për t?i humbur gjurmët. Disa nga të dyshuarit kishin hyrë në dhomën e al Mabuhit, i cili më vonë ishte gjetur i vdekur. Shefi i policisë Kalfan tha se brenda disa orëve të 11 personat e dyshuar ishin larguar nga Dubai, disa kishin udhëtuar për në Evropë, e të tjerët në Azi. Ai tha se gjashtë të dyshuar kishin pasaporta britanike, tre irlandeze, ndërsa një person i dyshuar kishte pasaportë gjermane, e tjetri franceze.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Dubai: Fletë-arrest për 11 agjent të MOSSAD-it

Njëmbëdhjetë njerëz me pasaporta evropiane duke përfshirë edhe një grua, janë përgjegjës për atentatin ndaj Mahmud el Membuha në hotelin el Bustan Rotana në Dubai, të realizuar në muajin e kaluar, këto janë rezultatet e hetimit të policisë së Dubait.
    Policia dje ka treguar një video ku janë incizuar nga një kamerë e sigurt banda prej 11 anëtarëve.

Kur u publikuan emrat e të arratisurve, policia tha se të gjithë kanë pasaporta origjinale evropiane dhe asnjëri nuk ka pasaportë të falsifikuar. Emrat e tyre janë: Peter Elvinger, francez; Kevin Daveron, Irlandez; Gail Folliard, irlandeze dhe gruaja e vetme; Evan Dennings njashtu irlandez; Michael Bodenheimer, gjerman; Paul John Keeley, Melvyn Adam Mildiner, Stephen Daniel Hodes, Michael Lawrence Barney, James Leonard Clarke i Jonathan Louis Graham, dhe këto të tjerët britanez.

Dahi Halfan Temim, shefi i policisë së Dubait tha se fotot dhe emrat e të arratisurve do ti dorëzohen Interpolit me qëllim që të arratisurit të gjenden në mënyrë ligjore. Njashtu fotot dhe emrat e të arratisurve janë të publikuara edhe në sajtin e policisë.

Temim ka shtuar se Mebhuh në këtë shtet ka hyrë zyrtarisht por se ende nuk kanë përfunduar tërësisht procedurat mjekësore të të vdekurit për trupin e tij.
    Vrasësit fillimisht kanë arritur në Dubai para viktimës së tyre dhe janë të ndarë në grupe. Sipas incizimeve, tre ekipet e para kanë pasur kah dy anëtar dhe kanë ndjekur viktimën, përderisa ekipi i pestë me pesë anëtarët ka kryer krimin.

Nga boshnjakishtja: Hamdi Nuhiju

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kush është MOOSADi??!?!

MOOSAD'i është agjensi sekrete shtetrore Izraelite e cila merret me sherbime sekrete per shtetin e Izraelit.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    6 pashaporta angleze fallco ishin perdor per te hyre ne dubai.
    Anglise i ka ik truri,e ministri i jashtem ka thene qe kemi per ta nxjerr komplet fillin e kesaj ceshtje.......

really?!!!!!

Se besoj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Allahu e shperblefte me xhennet Mahmud al Mabuh.

Kurse keta kriminela shpresoj te kapen sa me pare.
    Ky eshte krim kunder njerezimit.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Allahu e shperblefte me xhennet Mahmud al Mabuh.

Kurse keta kriminela shpresoj te kapen sa me pare.
    Ky eshte krim kunder njerezimit.
    Edhe une dakord jam me ty,por kush do e haj rradhen tjeter kam frike une?
    Nejse rrahmet paste i ndjeri.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    po ta ben bene keta te mosadit...te puth halla mu ne balle.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Sa kriminela keta te Mosadit...
    Dine me bo pashaporta fallco,e nuk na lajmerojn.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    [QUOTE=fisniku-student;2604706]Dubai: Kërkohen të dyshuarit për vrasjen e liderit të Hamasit

Keta un i njof.Edhe sherbimi sekret Shqiptar,nuk jane te Mosadit..

Ai i pari eshte Edi,ndersa Saliu eshte maskuar si femer.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    98
    Kaq te shqetesuar jeni per hamasin

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •