Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Cfar sqaroj ixfajli o daj!?!?

Nuk jemi te verbet dhe te thojm se palestina dhe kosova, kan te njejtin emer, mirpo statusi politik ishte i ngjajshmi ai i kosoves, me kete qe ka palestina.

Pritni te marr nje laps dhe tua vizatoj gjerat se veshtire qe merrni vesh, apo shtireni se nuk merrni vesh pfff
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga kimi_b Lexo Postimin
    moosad shum e rrezikshme
    ja ke fut kot

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    ja ke fut kot
    Po une kam te drejte

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Cfar sqaroj ixfajli o daj!?!?

Nuk jemi te verbet dhe te thojm se palestina dhe kosova, kan te njejtin emer, mirpo statusi politik ishte i ngjajshmi ai i kosoves, me kete qe ka palestina.

Pritni te marr nje laps dhe tua vizatoj gjerat se veshtire qe merrni vesh, apo shtireni se nuk merrni vesh pfff
    Ta ulesh Kosoven ne nivelin e Palestines eshte turp per ty si kosovar, nese je. Kosova nuk ka ber kurre krime si ato te palestinezeve, edhe pse serbet mund te kene bere si ato te izraeliteve. Kosova nuk e uli veten e te behej njesoj si kundershtari, por perdori rruget diplomatike dhe arriti pavarsine. Kurse Palestina duke vene bomba neper stacione atobuzesh e tregje ne mes te qyteteve izraelite, s'ka per te arritur asgje.

Prandaj mos krahaso palestinezet me kosovaret se esht fyerje e madhe.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mooos.....

pse na e treguat more...nuk do na hahet buka qetash...edhe hallin e mosadit do mbajme tani....prite zot rrezikun...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    ka edhe nje gje vertet ne aspektin e emrit dallojne -kosove -palestine ,por realiteti eshte krejtesisht ndryshe, palestinezet dhe kosovaret kane te njejtin hall, sic e ceku dikush me larte .lufta kunder okupatorit serbo-izraelit.

bile palestineset kane vuajtur me shume se kosovaret. ka nje dallim shume te madh ndaj hamasit dhe kosovareve.

te gjithe palestinezet luftojne kunder cifuteve ,ndersa kosovaret rreth 1 miljon i leshuan vatrat e tyre, nga frika kete nuk e mohon kush .

eshte edhe nje e vertet tjeter se fatahu eshte parti komuniste dhe jo parti kometare dhe fetare sic eshte hamasi prandaj edhe i fituan zgjedhjet e fundit 90 % sic ndodhi edhe ne algjer ,por cfar tu besh HOMOSEKSUALEVE DHE NARKOMANEVE evropjan qe nderhyjne cdo kund ku maten k.....

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    ka edhe nje gje vertet ne aspektin e emrit dallojne -kosove -palestine ,por realiteti eshte krejtesisht ndryshe, palestinezet dhe kosovaret kane te njejtin hall, sic e ceku dikush me larte .lufta kunder okupatorit serbo-izraelit.

bile palestineset kane vuajtur me shume se kosovaret. ka nje dallim shume te madh ndaj hamasit dhe kosovareve.

te gjithe palestinezet luftojne kunder cifuteve ,ndersa kosovaret rreth 1 miljon i leshuan vatrat e tyre, nga frika kete nuk e mohon kush .

eshte edhe nje e vertet tjeter se fatahu eshte parti komuniste dhe jo parti kometare dhe fetare sic eshte hamasi prandaj edhe i fituan zgjedhjet e fundit 90 % sic ndodhi edhe ne algjer ,por cfar tu besh HOMOSEKSUALEVE DHE NARKOMANEVE evropjan qe nderhyjne cdo kund ku maten k.....
    Ngaqe palestinezet kane vuajtur me shume se Shqiptaret e Kosoves,per keto fjale qe ke shkruajtur me cianur e ke pak.
    Nejse,forum shqiptare i lire.Arabet dhe serboskiptarucat kane perparesi.
    Mendimi im.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ta ulesh Kosoven ne nivelin e Palestines eshte turp per ty si kosovar, nese je. Kosova nuk ka ber kurre krime si ato te palestinezeve, edhe pse serbet mund te kene bere si ato te izraeliteve. Kosova nuk e uli veten e te behej njesoj si kundershtari, por perdori rruget diplomatike dhe arriti pavarsine. Kurse Palestina duke vene bomba neper stacione atobuzesh e tregje ne mes te qyteteve izraelite, s'ka per te arritur asgje.

Prandaj mos krahaso palestinezet me kosovaret se esht fyerje e madhe.
    Dajko edhe ti ja fillove me lu lojen e palacove ??

Aman mos i komplikoni gjerat sepse askush nuk po kerkon cfar bejne femijet neper lagjet e tyre, mirpo kerkojm ngjajshmerin kryesore te ketyre dy vendeve dhe ajo ngjajshmeri eshte statusi politikë - kjo kerkohet dhe asgje tjeter , te tjerat jan gjera qe nuk merren ne konsiderat sepse jan relative dhe nuk perfaqesojn kurfar realiteti.

Kalo mire edhe aman ndalojeni kete menyre ndertimi te nje postimi dhe mos replikoni per asgje.

Nuk ke nevoj te diskutosh kete qeshtje, sepse tema nuk e kerkon dhe mos bjer preh e personave qe nuk i intereson tema, mirpo jan te prirur per chit-chate.

kalo mire
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Dajko edhe ti ja fillove me lu lojen e palacove ??

Aman mos i komplikoni gjerat sepse askush nuk po kerkon cfar bejne femijet neper lagjet e tyre, mirpo kerkojm ngjajshmerin kryesore te ketyre dy vendeve dhe ajo ngjajshmeri eshte statusi politikë - kjo kerkohet dhe asgje tjeter , te tjerat jan gjera qe nuk merren ne konsiderat sepse jan relative dhe nuk perfaqesojn kurfar realiteti.

Kalo mire edhe aman ndalojeni kete menyre ndertimi te nje postimi dhe mos replikoni per asgje.

Nuk ke nevoj te diskutosh kete qeshtje, sepse tema nuk e kerkon dhe mos bjer preh e personave qe nuk i intereson tema, mirpo jan te prirur per chit-chate.

kalo mire
    Tall karet ti,je ne rregull..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Nejse,forum shqiptare i lire.Arabet dhe serboskiptarucat kane perparesi.
    Mendimi im.

atehere urdhero ,se e kije fjalen ,ke perparsi te flasish

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •