Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Një pyetje kisha per ju qe zgërdhiheni ne këtë temë paarsye: Çfarë do thoshit ju, nëse Hashim thaqin apo një lider të rendesishem të UÇKs, UDBja Serbe ta vriste në këtë menyre??

Sikur ne kosovaret qe deshironim liri nga një shovenist siq ishte serbia, ateher edhe palestinezet kan te drejt ta kenë këtë liri. Poashtu sikur ne qe kishim lideret e Uçkës, edhe palestinezet kan drejte ti ken lideret e tyre per ti udhehequr.
    ti krahason kosoven me palestinen?
    krahason UCK me hamasin?

kjo lloj idiotesie nuk meriton asnje lloj pergjigje.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    krahason UCK me hamasin?

Gjtihnje vejn fene keta perpara kombit!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    sherbime sekrete kan te gjitha shtetet por ky i judve m... eshte eshte i pa meshirshem e kam pare ne nje dokumentar qe flitej per ket sherbim se kishin vrare njerz madje se vetem kishin dyshuare se eshte aje qe po kerkonin konkretisht nje akte te tille e kishin bere ne suedi duke vrare njeriun ne pritje te autobusit prandaje zotri neser munde te jeni edhe ju si i dyshuar i tyre.

Sipas ketyre videove keta teper profesional ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    16
    vrasjen e liderit te hamasit e ka kryer moosad edhe pse e mohon ket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga kimi_b Lexo Postimin
    vrasjen e liderit te hamasit e ka kryer moosad edhe pse e mohon ket

moosad shum e rrezikshme

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Hamasi eshte organizate TERRORISTE perdor femijet si kamikaze,te tjeret mbrojne shtetin.
    Hyre ne liste pune kohe...
    lg
    ketu nuk ka koment, e gjithe bota e ka kuptuar se kush eshte TERORIST dhe kush mbron vatanin e vet.

te ekzekutosh femijet me nga nje apo dy tre plumba ne gjoks neper shtepi te tyre nuk eshte mbrojtje e eshtetit kjo eshte vrasje klasike sic beri mosadi ne dubai, dhe askush nga palestinezet nuk nxjer femijet e vete si kamikaze, keto jane peralla femijesh qe ju si femije u besoni.

si duket se ke pare dokumentarin kur mjeku palestinez mobilizohet per ne spital qe te shpetoje jete njerezish , e ne nderkohe ia sjellin te tre bijat e tij te vdekur dhe te ekzekutuar me plumba ne gjoks.

nese ke femije mund te krahasohesh me mjekun nese jo atehere han m..t kot ,se nuk merke vesh oj kafsho

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    krahason UCK me hamasin?

Pasi qe nuk dua ta devijoj temen, mirpo dua shkurtimisht ti them nja dy-tri fjal rreth ketij komperacioni dallues ndermjet ketyre dy rasteve (kjo teme eshte e gjere).

Sikur kosova qe ishte shtet nen okupim te dhunshem dhe qe poashtu shteti okupues kishte perdore te gjitha format e dhunes, poashtu edhe ne rastin e palestines i kemi te gjitha keto elemente te dhunes dhe statusi i kosoves nen pushtim eshte po i njejti me te palestines: d.m.th Izraeli tash e shum dekada, i ushtron te gjitha format e represionit diskriminues deri ne kulminacionin, duke ushtruar edhe gjenocid ne fund te vitit qe shkoj, ku shokoj boten me ato krime vandale ku kryesisht viktimat ishin femije.

Ndersa te puna e Hamasit dhe Uçks, ateher edhe ketu kemi shume ngjajshmeri, per faktin se te dy levizjet jan popullore dhe ilegale per pushtuesit (serbi-izrael) dhe qe destinimi i ketyre levizjeve eshte realizimi i aspiratave te popullit per liri.

D.m.th si UCKja poashtu edhe Hamasi, strukturalisht kan qen te njejta dhe organizmi poashtu eshte i ngjajshem dhe normal qellimi kryesor eshte i njejti : realizimi i interesave kombetare.

Nuk e di ku imagjinata jote deshtoj ne kete rast, mirpo vend per idiotesi ne kete rast nuk ka, vetem se ka mundesi qe nga injoranca te shihet cdo gje me idiotesi.

Ti shum djal i mire behesh, sikur te mos e shofesh cdo gje ne jete, me lenten e islamofobis
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Pasi qe nuk dua ta devijoj temen, mirpo dua shkurtimisht ti them nja dy-tri fjal rreth ketij komperacioni dallues ndermjet ketyre dy rasteve (kjo teme eshte e gjere).

Sikur kosova qe ishte shtet nen okupim te dhunshem dhe qe poashtu shteti okupues kishte perdore te gjitha format e dhunes, poashtu edhe ne rastin e palestines i kemi te gjitha keto elemente te dhunes dhe statusi i kosoves nen pushtim eshte po i njejti me te palestines: d.m.th Izraeli tash e shum dekada, i ushtron te gjitha format e represionit diskriminues deri ne kulminacionin, duke ushtruar edhe gjenocid ne fund te vitit qe shkoj, ku shokoj boten me ato krime vandale ku kryesisht viktimat ishin femije.

Ndersa te puna e Hamasit dhe Uçks, ateher edhe ketu kemi shume ngjajshmeri, per faktin se te dy levizjet jan popullore dhe ilegale per pushtuesit (serbi-izrael) dhe qe destinimi i ketyre levizjeve eshte realizimi i aspiratave te popullit per liri.

D.m.th si UCKja poashtu edhe Hamasi, strukturalisht kan qen te njejta dhe organizmi poashtu eshte i ngjajshem dhe normal qellimi kryesor eshte i njejti : realizimi i interesave kombetare.

Nuk e di ku imagjinata jote deshtoj ne kete rast, mirpo vend per idiotesi ne kete rast nuk ka, vetem se ka mundesi qe nga injoranca te shihet cdo gje me idiotesi.

Ti shum djal i mire behesh, sikur te mos e shofesh cdo gje ne jete, me lenten e islamofobis
    Xfiles ta ka shpeguar.
    Kosova nuk eshte Palestine.
    Mos bej paralelizma Idiote.
    tung

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Keni të drejtë kur citoni formën e dhunës së ushtruar, por Hamas është një organizatë fetare dhe luftëtarët e saj kanë qëllime fetare dhe jo kombëtare. E gjithë lufta izraelito-arabe shikohen në këndvështrim fetar nga fuqitë lokale.

OÇP (Organizata për Çlirimin e Palestinës) ishte një organizatë marksiste e themeluar me ndihmën e Bashkimit Sovjetik, ku pjesa më e madhe e drejtuesve të saj ishin brumosur me ideologjinë bolshevike të Universitetit Lomonosov të Moskës. Në ato vite mund të flasim për çëshjte kombëtare pasi çështja palestineze u shfrytëzua nga sovjetikët për të kundërshtuar perëndimin kapitalist dhe Izraelin si përfaqësues i politikës perëndimore në rajon. Hamasi në fillesat e veta u financua nga vetë Mossadi për t'iu kundërvënë Fatah-ut të Arafatit, me qëllimin e vetëm për ta dobësuar atë, objektiv i arritur lehtë. Por mesa duket Hamasi shkoi përtej parashikimeve izraelite duke arritur këtu ku është sot.

Megjithatë, mund të themi që ideologjia që Hamasi përfaqëson është në favor të vetë izraelitëve, pasi shërben si një fasadë e mirë në përfaqësimin ndërkombëtar të shtetit hebre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 21-02-2010 më 07:46

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •