Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Anton Ēeta

e shikova me kujdes tere temen e elites ombetare per te gjetur dicka mbi anton ceten por kurgje nuk pash...nuk e di si asnjeri ketu nuk na solli dicka mbi nje figure te ndritur te historise shqiptare siq eshte ajo e anton cetes...kur mendon se tek kjo teme jane futur lloj-lloj njerezish qe aspak nuk e kan evendin tek elita dhe jan lene jashte vemendje figura te tilla si antoni me duket jo e drejte..

nese dikush mund te na sjelle dicka per antonin eshte i mirepritur...sidomos per veprimtarine e tij ne pajtimin e gjaqeve ne fillim vitet 90''..nuk besoj se dikush para apo pas tij ka bere nje veprimtati te tille qe pati jehone ne te gjitha trevat shqiptare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 19-02-2010 mė 08:34 Arsyeja: korrektim nė titull

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=47916

Kjo teme eshte e hapur dy her ma heret
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 18-02-2010 mė 07:38

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

dy-tre shkrime jane...

dy tre shkrime te thata jane per profesorin e nderuar. dhe ato ne kohe shume te larget...mendova se do na sjelle dikush dicka mbi veprimtarine ne pajtim te gjaqeve te kesaj figure...shpresojme...

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ka qene nje kenge kushtuar Andon Cetes , e ka pas kendu Shkurte Feza ose Shyrete Beluli ose te dyja bashk nuk jam e sigurt , por kenge e vjeter . E kam kerkuar tani vone por se kam gjet dot , ka qen e bukur ...

Di ndonjeri nga ju si mund ta gjej ?
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •