Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin

Edhe un e dua dhe e nderoj ndoshta edhe me shum se ju Jezusin alejhi selam !
    Jo ndoshta por gjithesesi qe po, sepse ti je pasues i tij. Ne kurre nuk ia shtemberuam fjalet e tij.

O Zot mendoj nganjehere sa cfare barre te rende i shkaktojne te krishteret Isait a.s. shume me shume sesa ata qe nuk e kane besuar fare.
    Sikur ta kuptonin vetem per nje moment se cfare besojne keta, do te trishtoheshin, do i kaplonin te dridhurat nga frika e Zotit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Desha te lexoja kete shkrimin, por kur e pashe kete emer me iritoi.
    Eshte sikurse te permendet emri i mesia4ever, a do lexonte kush ate shkrim?!
    Ky njeri ne Kosove eshte i njohur si njeri i shitur, qe protestanizmin e ka vetem si mjet per ta sulmuar Islamin, e jo qe ndihet i tille.
    uvejsa,
    E kuptoj qe ky njeri nuk te pelqen fare( sinqerisht se njoh)por do te isha me ty 100% dhe do ta quaja tradhtar ,nese sherben ne dem te Kosoves.
    por nese qenka protestant,apo punon per ta,(dmth te supozojme se e paguajne)pse kaq inat? te kemi kaq urrejtje per fe mes veti??
    Armiqte e vertete te kosovareve jane : udheqesit serb, nacjonalist politik e fetare.
    Gjithashtu eshte i pa pelqyeshem c'do shtet apo njeri qe nuk perkrah Kosoven sot.

Por une shpresoj, se zemra jote nuk shkon deri ne inat,vetem se perkthimin e nje historie te nje vajze e ka bere nje person qe nuk te pelqen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Luani33 : 17-02-2010 mė 15:25

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Luani33 Lexo Postimin
    uvejsa,
    E kuptoj qe ky njeri nuk te pelqen fare( sinqerisht se njoh)por do te isha me ty 100% dhe do ta quaja tradhtar ,nese sherben ne dem te Kosoves.
    por nese qenka protestant,apo punon per ta,(dmth te supozojme se e paguajne)pse kaq inat? te kemi kaq urrejtje per fe mes veti??
    Armiqte e vertete te kosovareve jane : udheqesit serb, nacjonalist politik e fetare.
    Gjithashtu eshte i pa pelqyeshem c'do shtet apo njeri qe nuk perkrah Kosoven sot.

Por une shpresoj, se zemra jote nuk shkon deri ne inat,vetem se perkthimin e nje historie te nje vajze e ka bere nje person qe nuk te pelqen
    Nuk e di se a je nga Kosova apo Shqiperia, por te gjithe e dine se te krishteret e Kosoves jane shume fanatik. Ndoshta pse jane vetem 2% dhe mundohen ta tregojne prezencen e tyre.
    Nese ne Kosove do t'i vie fundi tolerances fetare qe ka ekzistuar gjithmone, atehere meritori kryesor eshte ky njeri.

Nuk ja kam inat pse eshte protestant, por pse shpif dhe nxite urrejtje. Eshte njeriu qe nuk kupton gjuhen e argumentit, por i pelqejne vetem shpifjet.
    Kurse kete rastin qe e ka sjellur Matrix te betohem qe nuk e lexova fare vetem pse e pashe emrin e tij aty dhe nuk e di se cfare permbajtje kishte.
    Andaj nuk eshte inati per kete rast, por eshte urrejtja qe kam per te qe para dy vitesh.
    Ta them te drejten ta kam lakmi qe nuk po e njofshe dhe nuk e di se cili eshte, sepse te irriton.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uvejsa : 17-02-2010 mė 16:27

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    uvejsa

Mos paragjyko nje liber vetem se e ka perkthyer nje person qe nuk te pelqen. Nqs ke interes, mund ta gjesh dhe ne anglisht dhe ta lexosh ne origjinal.

Une sinqerisht nuk e solla kete liber per te propaganduar kthimin e nje personi nga musliman ne te krishtere. Une kam lexuar shume raste konvertimesh dhe nuk i kam sjellur ne forum se nuk me kane terhequr, por ky liber me terhoqi per faktin qe tregon forcen e madhe te Krishtit, i Cili vepron dhe aty ku dyert nga ana njerezore duken te mbyllura. Pra Ai vepron dhe pa pasur nevojen e misionareve te krishtere apo propagandave te ndryshme.
    Po keshtu kjo deshmi tregon dhe transformimin, jo thjesht nje nderrim mendjeje te nje personi. Ajo goce ishte e vdekur, kishte filluar te mendonte vetvrasjen dhe Krishti e ktheu ne jete, i dha serisht shendetin. Por dhe pergjigjia e saj ishte e tille qe ju dha Atij 100%.
    Nqs ajo do ishte nje person i varfer, fare lehte mund te mendoja qe i kane dhene ca pare misionaret qe te thote se ka pare Krishtin. Por, ne kete rast, ajo ishte ne nje nga familjet me te pasura te Pakistanit dhe humbi gjithcka vetem per ta ndjekur Krishtin, duke ju ofruar Atij si flijim i gjalle
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Ajo gje qe ka ndodhur,dhe terheq vemendjen, nuk eshte aspak kthimi i saj ne nje besim tjeter, ,sic kane ndodhur edhe anasjelltas.
    Ne kete rast, mrekullia e beri mbi nje vajze pothuaj te mbaruar nga shendeti, dhe nga nje familje shume e pasur,ndodh nga nderhyrja e vete Krishtit.
    Keshtu qe duket nje jete e pamundur per t'u perdorur dhe instrumentalizuar artificjalisht nga persona te afte per gjera te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Luani33 : 17-02-2010 mė 20:17

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Nuk e di se a je nga Kosova apo Shqiperia, por te gjithe e dine se te krishteret e Kosoves jane shume fanatik. Ndoshta pse jane vetem 2% dhe mundohen ta tregojne prezencen e tyre.
    Nese ne Kosove do t'i vie fundi tolerances fetare qe ka ekzistuar gjithmone, atehere meritori kryesor eshte ky njeri.

Nuk ja kam inat pse eshte protestant, por pse shpif dhe nxite urrejtje. Eshte njeriu qe nuk kupton gjuhen e argumentit, por i pelqejne vetem shpifjet.
    Kurse kete rastin qe e ka sjellur Matrix te betohem qe nuk e lexova fare vetem pse e pashe emrin e tij aty dhe nuk e di se cfare permbajtje kishte.
    Andaj nuk eshte inati per kete rast, por eshte urrejtja qe kam per te qe para dy vitesh.
    Ta them te drejten ta kam lakmi qe nuk po e njofshe dhe nuk e di se cili eshte, sepse te irriton.
    Une jam dhe banoj ne Tirane. Realisht nuk kam bere kurre dallim ndermjet Shqiperise dhe Kosoves,per mua jane nje Trup,nese eshte njera pjese mire,apo vuan ,ashtu ndjehet edhe tjetra.
    Ndersa,persa i perket atij qe ka bere perkthimin,une te besoj qe je ndjere jo mire. Sepse qetesia apo argumenti per te diskutuar edhe me kendveshtrime te ndryshme, tregon kulture.
    Dhe,pervec personave korrekt, ka edhe persona,qe jo vetem te vene ne pozicjon te veshtire por te heqin edhe kenaqesine per diskutime.
    Gjithsesi besoj qe ti tashme je qetesuar dhe keshtu inati dhe urrejtja tashme tek ty jane larguar dhe perseri kane mbuluar pluhurin e harreses.Dhe ti mund te lexosh e qete.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Uvejsa na trego me shume, ta ka vrare nenen apo babain ky person a jo?! Te ka lenduar ty dicka. Sa histerike je tani. Cka ka ndodhur para dy vitesh, edhe nje person nese te ka lendu, pra ti tani po e urreje at person, dhe tani po i pergjitheson te gjithe te krishteret e Kosoves?!

Ju jeni bere si Richard Dawkins, ai flet kunder te gjitha besimeve por me se shumti kunder besimit krishter, e ti jo vetem qe flet kunder besimit krishter, por edhe kunder te krishtereve dhe beni akuzat me coroditese qe te krishteret e Kosoves po i shkaktojkan atij vendi, kur nuk ka as edhe 1 veprim te te krishtereve te Kosoves qe i ka bere keq ndonje personi, shoqerise apo edhe ligjeve te atij vendi, ndersa sa i perket 'fese islame', ti je e njeanshme.

Nje krishter i kishte cituar nje thenie te Jezusit: 'Duaje fqinjin tend si vetveten', ky Richardi i ka thene 'na sjell prova e argumente' se keto jane nga Zoti dhe se a jane te verteta.

Je gabim, te mos te te pelqeje nje person eshte normal po ju se pelqeni aske

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Duke shtegtuar ne Krishtin qe banon brenda meje
    Postime
    177
    Matrix,

tė falenderoj qė solle librin e kėsaj motre kėtu nė forum.

Pėr mua ėshtė njė dėshmi e gjallė e dashurisė sė Perėndisė pėr njerėzit qė e kėrkojnė Atė dhe fuqisė qė ka Jeta e Zotit tonė Jezus Krisht.

Lavdi Krishtit!
    Sarayu, the one who is streaming.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Krishti na flet cdo dite dhe na kerkon qe ta mbartim kryqin tone e ta ndjekim ate dite pas dite, deri ne takimin perfundimtar ne Parajse. Nuk duhet assesi ta kemi frike Zotin, por te kemi frike nga humbja e kesaj DASHURIE te pafund, qe eshte vete Hyji.

Besoj nga thellesia e zemres se Krishti i shfaqet cdo njeriu qe e therret Ate me gjithe zemer. Jam mese e bindur qe cdo mysliman, budist, ateist, apo i cfaredo besimi qofte, mund ta shohe e ta ndjeje Krishtin ne zemren e vet, pasi Ai e dha jeten per CDO njeri, sidomos per delen e humbur.

E njoh shume mire fuqine e Krishtit. Keto dite kam redaktuar nje liber mbi pervojat e nje ekzorcisti (debues i djajve), liber i cili do te dale shume shpejt ne tregun shqiptar. Kjo eshte per t'u hapur teme me vete dhe do ta bej menjehere sapo te dale libri. Por, e solla ketu kete fakt vetem per te vertetuar vepren sheruese dhe shpetuese te Krishtit, e cila vazhdon e njejte qe prej kohes kur Ai ishte i pranishem mes njerezve.

E per fund te mos harrojme edhe dicka: Zotit nuk i nevojiten numra, por zemra qe dashurojne ciltersisht dhe pa urrejtje. Prandaj, mund te sillni ketu cfaredolloj historish konvertimi nga krishterimi ne ndonje fe tjeter. Keta njerez vertet e kane gjetur nje fe te mire per te perligjur sjelljet e tyre njerezore, por kane humbur marredhenien me shpetimtarin e vertete, Jezu Krishtin Zot. Krishterimi nuk eshte fe ne kuptimin njerezor, por eshte besim ne Krishtin! Te krishteret nuk besojne ne dicka, por ne DIKE. Vetem Gjaku i Jezusit shelbon dhe vetem Fjala e tij sheron, pasi gjithcka u krijua neper Krishtin, e me Krishtin dhe ne Krishtin per jete te jeteve.

Te fala ne Krishtin!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar mė parė nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Krishti na flet cdo dite
    I bon selom si ta pashe heren tjeter.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •