Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 116
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Antarsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Z.Adem me duket se refimet e saja do te mbesin sekrete per antaret e forumit,per fat te keq edhe pse kane qene tregike shprehja e saj humoristike do te bente te qesheni.
    - - Shum shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me ask!
    Agim Metbala"

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Antarsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Teme shume e bukur .Komplimente.

Ishim vetem 16 vjec kur u njohem.Interesimi yt per mua me kish lene te kuptoja se dicka ndjeje por nuk doja ta besoja ose me mire nuk doja te hyja ne ate monopat qe quhej dashuri , gezim dhe dhimbje njekohesisht.Ti me shprehe dashurine me fytyre te kuqe nga turpi .Qe nga ajo dite ishim te pandare , kisha nje mik nje shok qe mund ti thoja dicka , nje sup qe te mbeshtetesha ne ditet melankolike , nje njeri qe nuk me thoshte kurre jo , nje zemer qe rrifte vec per mua.Ditet kalonin bukur kishim dhe zenka si gjithe te tjeret.
    Ne vitin 1997 kur ne vend po beheshin trazira cdo mengjes degjoja qe kishin vrare njerez dhe une i lutesha zotit qe mos te ishe ti .Kur u largove per Greqi atehere e mblodha mendjen vertet nuk do te te kisha prane por isha e lumtur se nuk do pesoje gje.Kur te degjoja zerin ne tel isha goca me e lumtur ne bote .Me mungonin darkat kur vije poshte dritares dhe i bije borise thjesht te me thoje naten e mire por e dija qe dhe nga larg e pershendesnim njeri tjetrin dhe se distanca per ne nuk egzistonte.Pas disa muajsh u ktheve dhe ne nje bisede e siper me the se vije fshehurazi cdo dite nga Janina dhe me shikoje kur veja ne shkolle.U preka shume dhe u nevrikosa dhe te pyeta perse e beje kete gje ne momet qe kishe ikur ne nje fare menyre nga trazirat.Me the se dikush te tha qe une po filloja nje lidhje me dike tjeter .Po si mund te filloja une me dike tjeter kur une jetoja vetem per ty??????..............

i/e regjistruar
    Antarsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar m par nga Ksanthi Lexo Postimin
    Teme shume e bukur .Komplimente.

Ishim vetem 16 vjec kur u njohem.Interesimi yt per mua me kish lene te kuptoja se dicka ndjeje por nuk doja ta besoja ose me mire nuk doja te hyja ne ate monopat qe quhej dashuri , gezim dhe dhimbje njekohesisht.Ti me shprehe dashurine me fytyre te kuqe nga turpi .Qe nga ajo dite ishim te pandare , kisha nje mik nje shok qe mund ti thoja dicka , nje sup qe te mbeshtetesha ne ditet melankolike , nje njeri qe nuk me thoshte kurre jo , nje zemer qe rrifte vec per mua.Ditet kalonin bukur kishim dhe zenka si gjithe te tjeret.
    Ne vitin 1997 kur ne vend po beheshin trazira cdo mengjes degjoja qe kishin vrare njerez dhe une i lutesha zotit qe mos te ishe ti .Kur u largove per Greqi atehere e mblodha mendjen vertet nuk do te te kisha prane por isha e lumtur se nuk do pesoje gje.Kur te degjoja zerin ne tel isha goca me e lumtur ne bote .Me mungonin darkat kur vije poshte dritares dhe i bije borise thjesht te me thoje naten e mire por e dija qe dhe nga larg e pershendesnim njeri tjetrin dhe se distanca per ne nuk egzistonte.Pas disa muajsh u ktheve dhe ne nje bisede e siper me the se vije fshehurazi cdo dite nga Janina dhe me shikoje kur veja ne shkolle.U preka shume dhe u nevrikosa dhe te pyeta perse e beje kete gje ne momet qe kishe ikur ne nje fare menyre nga trazirat.Me the se dikush te tha qe une po filloja nje lidhje me dike tjeter .Po si mund te filloja une me dike tjeter kur une jetoja vetem per ty??????..............
    Shkrim shume i bukur
    Me duket si prologu i nje romani roze
    .....
    mund te vazhdosh
    pres....
    Un jam njeri i thjesht.
    Knaqem me pak.
    M mjafton m e mira.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Antarsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    "dashurine e shkuar", sikur nje here dashuron njeriu e pastaj vdes.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Antarsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E c'me futet ne mendime!Kush kthehet mbrapa ne histori! Ishte Fadili, apo Qamili?
    Feelings change - memories don't.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Antarsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    .............. Vije me takoje ne shkolle por asnjehere nuk sillje shoqerine tende te re sepse nuk doje te shikonin kush ishte e dashura jote sepse nuk ishin cuna te mire .Te kujtohet kur shkonim ne sarande dhe gjithmone ankoheshe sepse ngisje makinen dhe nuk mund te rrinim perqafuar?Eh sa kujtime te bukura , sa foto kishim bere perqafuar te cilat i grisa kur te humba .
    Te mbahet mend kur mbusha 20 vjec dhe prenotove diskon ne 11 Janari ?Une sdo ta harroj kurre , ishte nje nga ditet me te lumtura te jetes time..

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Antarsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar m par nga mia@ Lexo Postimin
    E c'me futet ne mendime!Kush kthehet mbrapa ne histori! Ishte Fadili, apo Qamili?
    haha.............

Knga shkon...

Citim Postuar m par nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Harrova ne postimin e par t sillja kngn, gjithmon si mjet frymzimi.
    Dgjojeni - frymzohuni!

kliko ktu pr ta dgjuar kngn: http://www.youtube.com/watch?v=Dflwvz82lFE
    ... pr t prshndetur Suedn dhe Ksanthin pr tregimet e bukura q solln.

P.S. Mia, hajde se ke pr t na thn edhe ti dika!
    "Projekti 21" nuk i bn reklam vetes, afirmon t tjert!

zgjodha nj tregim pr ju, nga...

Albert ZHOLI

SYT E Dorians

Sa hyri n vagonin e trenit shtangu. Prball iu shfaq ajo ... Flokt prer shkurt si ather. Simpatike. Energjike. Syt e zinj q i xixllonin. Shatmesatare por elegante. Flokt gshtenj t shtrira. Edhe ajo e pa dhe mbeti ashtu sy hapur si ai
    Treni nisi udhn npr shina ...Por ai nuk e dgjonte ...
    -Ec, Luan...lviz mos gjejm ndonj vend i foli e shoqja, por ai akoma rrinte i hutuar nga ajo prballje tronditse...
    -Pse ndalove? Ec se nuk rri dot n kmb ! foli prsri e shoqja. Ai bri sikur lvizi sa i hapi rrug t shoqes. Nj djalosh u ngrit nga vendi dhe ajo u ul. Ai rrinte n kmb duke shqyer syt a duke shqyer zemrn, a duke shqyer trurin ??? Ai takim sysh i befasishm me Doriann, e tronditi aq shum sa e harroi veten...Edhe ajo e shihte pa fjal sysh ...Syt flasin shum, por ata vetm shiheshin, e syt e tyre nuk kishin forc fjale ...
    Syt e Dorians u shkrin dhe loti iu kput mbi faqe...
    Tashti edhe syt e tij u zgjuan e donin t flisnin e t dgjonin ... Syt kan kodin e tyre t biseds ...Thon fjal urrejtjeje e fjal dashurie, pa i dgjuar kush e pa i zbuluar kush t thnat e tyre ...Edhe kur sishte br fjala gjuha e syve ishte ...Edhe gjuha e shpirtit tek syt, e m mir, at gjuh e dijn dashnort...
    Kur dy t dashuruarit kan vendosur kodin e syve, e cdo dit msojn e thon fjal zemre, ata bhen m t bukur e jeta e tyre merr kuptim ...Vetm Doriana dhe Luani e din se flasin syt e tyre...
    N nj mbrmje vallzimi n shkoll:
    Mbrmja organizohej n prag t Vitit t Ri. Nga mesi i mbrmjes , nj vajz e vitit t par u gjend pran tij e i propozoi. Mund t vallzojm? Ai sishte ngritur asnjher n vallzim at mbrmje, se nuk ndjejhej mir, bile nuk donte as t vinte, por nuk ua prishte dot shokve ...Pa i folur vajzs u ngrit. Ajo krcente bukur, sikur vallzonte me krah n ngjasim fluture. Vallzonin e heshtnin.Syt nuk shihnin tek syt, ve ndjenin afrsin e dy trupave n nj prani t heshtur.
    Ashtu sic ishin, kokulur, nisn t flisnin Kur syt akoma nuk shihnin tek syt, duhej fjala t thoshte ato q thuhen zakonisht n mbrmje t tilla: Nga je?...Jeni interesante..Si e keni emrin?... Sa z t mbl q kini?... Shkolla thot?... Ohu, petagogt ashtu e kan Ju plqen letrsia? Un lexoj shum poeziMua m plqejn romanetGati kto biseda bhen mes vallzuesve, sidomos n vallzimet e lehta, ku i lihet vend edhe fjals Pastaj muzika mbaron Ata prshndeten dhe ndahen.Ndodh q djali e shoqron vajzn deri tek vendi i saj, pr tu treguar i sjellshm, por m t shumtat e rasteve, djemt bjn ndonj lvizje apkne, sa ndahen nga vajza e me hapa t gjata zn vendin e tyre
    Kur zuri vend Luani mendoi: Sa budalla u tregova ? Thash budallaliqe me thas ... Po dhe ajo m tha? E mund t thoshte ajo kur un i flisja pr hnn e pr pyjet?!...Hi! Mora vesh q sht nga Sh..... dhe kaq...E, m tha emrin Doriana Duro. Un smbaj mend ia thash e emrin tim ? M mir t mos flisnim fare ...
    Edhe Doriana mendonte, aty prball: Po un bra ashtu?! Sa budallaqe q u tregova ?! Mir q vajta e ngrita n vallzim , por mu zgjidh edhe gjuha ...Thash ndonj fjal t menur ? Kot fola si e jma e Zeqos n maj t thans fola...Ai m pyeste e un i prgjigjesha ...kshtu e kan djemt t pyesin ...por edhe un e pyeta sa... E pyeta dhe smbaj mend se i thash ?... Pr emrin kot e pyeta ... Ehuu, t gjitha kot i bj un ...
    Kshtu mendonin t dy, sa mbaruan vallzimin. Vec syt heshtnin si kishin heshtur ...Ata nuk kishin se t tregonin ...
    N nj eskursion n malin e Dajtit:
    Ishte tetor. Gati kish kaluar nj vit nga ajo mbrmje e nga ai vallzim. Disa her ishin par, por syt nuk tregonin t fshehtat e tyre Dhe t patreguarit kan vler Syt e prisnin shikimin e njri-tjetrit. Pastaj i grumbullonin shikimet aty brenda e i celsonin me kujdesin m t madh n zemra.
    N at gati nj vit ata kishin msuar gjuhn e syve
    Shokt luanin volejboll. Ata t trhequr mnjan ndjenin njri-tjetrin n bised sysh :
    Syt e atij: T dua Doriana! dhe me ato fjal i godisnin fort e m fort syt e saj.Sikur nxirrnin shatrvan rrezesh ata sy...
    Syt e saj: Ua mama, m tha T DUA! Po un ?!... dhe syt e saj u ndezn, sa edhe faqet, nn sy, u prushruan...
    Syt e tij: Doriana t dua! dhe e goditn edhe tri her me ato fjal.
    Syt e saj: Sa e lumtur jam! E lumtur e gjitha, e gjitha ...
    Syt e atij: T dua Doriana!...
    Syt e saj: Do t m duash gjithmon ?!...
    Syt e tij: Eva t dua!
    Syt e saj: Gjithmon, gjithmon???...
    Syt e tij: Po tashti?
    Syt e saj puthm pret??...
    Syt e saj: U mbylln n heshtje knaqsie.
    Syt e tij. Nuk foln m.
    Dit e premte ishte ajo dit. Dit e premte marsi. Ajo sa kish mbaruar provimin e psikologjis dhe qe vlersuar me notn 10. Petagogu i psikologjis ishte nj djal i ri e simpatik. Mbasi kishin ikur t gjith ajo kish mbetur vetm n korridor me profesorin.
    - Ishe shum lart sot i foli ai
    -Sinqerisht flisni ? e pyeti ajo.
    Sinqerisht ! Pastaj me nj femr si ti, vetm sinqerisht flitet.
    Ti je e gjitha pr tu admiruar ...
    -Haha ha...- qeshi ajo dhe n at vrull qeshje e puthi n faqe.- Mirupafshim profesor, faleminderit!- e prshndeti dhe iku me vrap sikur po fluturonte.
    Si e bra ? E putha pa kuptuar ...Sa inat m vjen ! Nuk m pa njeri, por vler kan syt e bots kur e pan syt e mi at q bra?...
    E putha si pa gj t keq ... Se kam br asnjher kt... Po Luanit si tI them? Do t m kuptoj po tia them apo Po sikur ta harroj fare at q bra ?!... Do ta harroj ! Larg vetes e larg Luanit!...
    N takimin e mbrmjes me Luanin
    Ai: ǒke sonte?
    Ajo. Hi.
    Ai: Di ke se kshtu nuk t kam par kurr?!...
    Ajo: M dhemb koka. ( Po sikur tia them tani) Jo, jo ai nuk di gj)
    Ai: Ti m ke thn se un jam ila pr cdo smundje ( Do t jet e vrtet ajo q m tha ai? Jo, jo).
    Ajo: Do t m falsh sot, por nuk jam mir me t vrtet
    Ai: ( Ti them apo t pres edhe ca?... Le t m tregoj vet se ka br).
    Ajo: ( ǒbra q nuk i tregova?! Tashti mu lidh n fyt, nuk flas dot ?
    Ai: Mos je zn me njeri?
    Ajo: Jo. ( bobo bra?!...)
    Ai: Mos ke gj pr t m treguar: ( Kot po i bie n qaf ...Ajo nuk m fsheh gj...)
    Ajo: Un ...( jo nuk mundem tashti sht von...) nuk kam gj pr t thn.
    Ai: Asgj Asgj? ( tja them m mir cm tha ai q e kish par, pse ta mbaj brenda pa t vrtet ?!...)
    Ajo: Asgj!... ( tashti cdo gj mori fund nuk mundemnj gnjeshtr mbyt dhjet t vrteta )
    Ai: Pa mendohu! ( kot po e rndoj)
    Ajo: Skam t mendoj ...nuk mendoj dot m ...
    Ai: Po profesorin ?... Arjanin at bukuroshin ?...
    Ajo: ( syt iu mbytn me lot ), Jo... nuk sht ashtu , ndodhi por
    Ai:Si? M gnjyen ata sy ?... Po m gnjejn ?...
    Ajo: Po...jo...oh...
    Ai: Lamtumir Eva...Nuk i shoh dot syt e gnjeshtrt...
    Ajo: Joo...joo...
    Ai: ( E humba nj sy ....e humba)
    Ajo: t dy syt nuk i kam m, nuk mund t shikoj...)
    Treni ndaloi. N at stacion Doriana do t zbriste. U pan n syt e njri-tjetrit.
    Syt e Doriana: Un t dua akoma Luan... Faji ishte imi... ti u martove, por un ... Nuk i ndrroj dot syt e tu... E di q jam kokforte. Inatie
    Syt e Luanit: ( Nuk mundnin t flisnin asnj fjal ... fjalt e fundit i kishin thn at nat tetori : Lamtumir Doriana. Nuk i shoh dot syt e tu. Ti je kokforte dhe nuk munde kurr ta kuptosh ndjenjn e vrtet. Dashuria falet kur gjen t veantn tek njeriu. Ti luan me ndjenjat e tjetrit. Luan edhe kur e din se gabon) . Vetm nj pshertim i rndoi gjoksin...

Citim Postuar m par nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Harrova ne postimin e par t sillja kngn, gjithmon si mjet frymzimi.
    Dgjojeni - frymzohuni!

kliko ktu pr ta dgjuar kngn: http://www.youtube.com/watch?v=Dflwvz82lFE
    dgjoje nj her kngn e par ( t lartshnuar ) pastaj edhe kt t dytn q tash po e sjell, koncentrohu mir dhe/ pasi t t vij frymzimi / fillo dhe shkruaj...

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •