Ndryshuar pr her t fundit nga projekti21_dk : 02-04-2010 m 18:25
"Projekti 21" nuk i bn reklam vetes, afirmon t tjert!
Ganimet, o vlla, m kpute shpirtin. Kur prmende Valbonn, m shkoi ndrmend knga e Fatmira Brecanit, "O, ylberi i Valbons" dhe thash me vete mos vall ganimeti sht autor i ksaj knge?
"O ylberi i Valbons,
ti je syni i ciks Tropojs".
Le t dal ku t dal dgjoje edhe nj her kngn:http://www.youtube.com/watch?v=Dflwvz82lFE
Ndryshuar pr her t fundit nga projekti21_dk : 02-04-2010 m 18:34
"Projekti 21" nuk i bn reklam vetes, afirmon t tjert!
Dashuri e shkuar eshte dashuri e kujtuar si gjemb ne zemer![]()
A i mban mend aventurat tona?
A e mban mend sa bukur kemi kaluar?
A e mban mend c`te kam thene?
Mbi hirin kujtimshenjte le te mos veme duar !
Un jam njeri i thjesht.
Knaqem me pak.
M mjafton m e mira.
Flm z adem vertet ne nji tem pata lexuar se shum njerz te dijes e te shkenceskan kerkuar se si ti shpetohet mplakjes,ju si duket e gjetet rastsisht apo me qellim ti japni spjegim ksaj problematike shkencore .me sa uket ja arrite qellimt te lumt per ket tem se ja vle .Nga nji her edhe e kaluara qe me kushtoi per shkaqe te traditave tona shpesh jo te mira.Ja vle ta kujtosh edhe qiken e armikut te gjyshit tim ta kujtoi. Kur del loti shpirti ngjallet si bima prej shiut vertet kujtimet e mira e te hidhura nuk shkojn bashk pore une kujtova vetem te mirat hahaha.
normal, sigurisht as une nuk e quaj veten pa faj. mgjth ne ate mes nuk behej fjale per faj , behej fjale per rrethana te veshtira dhe kur je ne moshe te re arrin ne nje fare pike qe terhiqesh , lejon te tjeret te vendosin dhe per ty, sikur ate histori ta kisha pasur vite me vone them qe do te kishte vajtur ndryshe...por cte bejme , kjo eshte jeta dhe ne jete eshte mire te mos kthesh kurre koken mbrapa perndryshe nuk jeton dot momentin
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Na e shpife ne cdo post tendin, permend ditet e sotshme. O gje e mefshte dhe ti jeton ne ditet e sotshme. Leviz, se ke ngel ne vend numero ne kohen e shkuar. Dhe kur them shkuar, 30 vjet para.
faji eshte i atij qe ka faj.
Maryp, mire e the , ato qe nuk dine te te mbajne nuk te meritojne.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
tani, ku i mbaj mend te gjitha !!!pastaj c'hyn ne pune e shkuara, kte nuk kuptoj une!!!
Krijoni Kontakt