berisha ka ba nje veprim te mire fundja gjynah pango pa pune
berisha ka ba nje veprim te mire fundja gjynah pango pa pune
JO SEKS PARA MARTESE
Birbo si Pango kurvo-psiko-llapaqeni eshte mbushur e gjithe qeveria Salo idiotit.Doni emra.... te parin qe mund te ''zesh per veshi''e ti besh CV del me i degjeneruar nga sa mund te mendosh.Shikoni si buzqesh hiperkurva Luli i Bashes,taman sikur organin mashkullor te Sales e mban ne goje si tub gome.
Apo doni t'ju permend ate pederastin Mediu,qe nga q
Birbo si Pango kurvo-psiko-llapaqeni eshte mbushur e gjithe qeveria Salo idiotit.Doni emra.... te parin qe mund te ''zesh per veshi''e ti besh CV del me i degjeneruar nga sa mund te mendosh.Shikoni si buzqesh hiperkurva Luli i Bashes,taman sikur organin mashkullor te Sales e mban ne goje si tub gome,mbas 250 milon eurove i perlau nga xhepat e shqiptarve.
Apo doni t'ju permend ate pederastin Mediu,qe me rri si ato pulat e palluara mbas ekzekutimit te 26 te pafajshmeve dhe tashti po perdor strategjine pajtimit me viktimat.
Shikojeni pak me kujdes zonjen e 'fort' prej kashte,Xhozin,qe cdo gje mund te jete,por vec femer me zemer nene s'mun te klasifikohej ne te gjithe shoqerine shqiptare.
Eh more Pango ci bere qeverise,erdhe ti perseri per te derdhur pisllekun mbi fytyrat e 'mjeruara' te gjoreve.
Pango jo vetem qe ka dale i pafajshem nga gjykata e Tiranes, por i ka kerkuar edhe 1 milion euro demshperblim Top - Sigurimit TV!!!!!
"They will not control us, We will be victorious"
Eh ...mor cun nga brari je mbase mbas 90es,sepse kur Pango qe desheron ta mbrosh ti, u kthye ne 92-shin nga evropa sepse nuk pertypi dot emigracjonin, e vuri gjinushi zvends-minister .Mos mer persiper te mbrosh c'do njeri qe ka punu per doktorin...
Per te eshte thene gjithmone ne rrugen e Durrsit :" mos i prezanto motren ,gruan ,apo te dashuren Pangos se neser shkon i propozon,eh sa historira te ndyra ka ai njeri,mos e mbro kot mu...se merr ere edhe vete.jo cdo gje qe eshte kunder PS...prodhon mjalte![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 19-02-2010 më 19:33
kryeministri (sala)-cudia me e madhe 3-dite (nje vit) zgjat
-Pango-ti thua ta haj turpin me buk?
-Kryeministri(sala)-dhe nje got vere prapa
-Pango-Po Zoti cthoth>do na besoj zoti valle?
_shen thomai-(ferdinant Xhaferi)-gjygji i madh do te na behet ke zyra e kryeministrit.
-Pango-Po dale!po bota (populli)cdo thon?Do na besoj bota (populli)valle?
-Te tre se bashku-Ne djall te vej bota(populli).
Kjo pjes u shkeput nga skenari i filmit "Nje Pango nga e kaluara"
Me regji nga Sal star Berisha.
Skenarozi i Topallajve.
Efektet speciale nga Filip Cakulli.
brari me komunist se ti ska njeri ne forum
sa per menyren si ti flet per ata qe jane pushtet tregon se je nje servil qe ka nderruar parti
dhe serviloset nje ideje tjeter per te mushur bythoren me dicka qe mungon
po hajduti ska faj dil njehere jashte hapi syte
brari=goma..ri=sali berisha=edi rama=fatos nanao=ilir meta etjere qe shiten per nje euro
se le nam mu si enverit ,si fatosit ,si evinit e saliut berishajve, iliri moniav nenene ku ta kene
une sjam me asnje parti dhe asnje fe jam shqipetare dhe dua nje popull qe te jete krenare se jane shqipetare
partite ti kam lene ty dhe shokeve tu pa identitet qe se kuptoni se liria e fjales eshte te thuash te verteten jo qa thote kryetai partise apo qeverise
si ne kohen e enverit e thote sekretari i partise dhe eshte e veretete
kush e njeh kete brarin se kush eshte dhe ma gjen me fakte do kete 5 mije euro shperblim me kontaktoni se do ndihmoni te spastroni nje pleher,,,,, qe nxjerr m..u..t nga goja se fabrike mu...ti dhe se duket qe seshte per gje tjeter ,,,,dhe qe cdo gje eshte po jo shqipetare
Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 22-02-2010 më 07:54
Krijoni Kontakt